gchris7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Της πλάκας προπονητής είναι. Εμένα θα ακούτε, ξέρω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Βασικά με τη βαλενθια είναι τρίτος στο πρωτάθλημα...αλλα πέρα από αυτό δε ξέρω (<br /> "<CALayer: 0x58af10>"<br />) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κανενα επιχειρημα ?? Αλέξη ψάξου, Google is your friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αλέξη ψάξου, Google is your friend Και γιατι ο καλυτερος προπονητης της Primera να ερθει στην Ελλαδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Και γιατι ο καλυτερος προπονητης της Primera να ερθει στην Ελλαδα ? Θα ερθει για ενα χρονο, θα παρει το double του και τα ωραια του εκατομμύρια και θα φύγει. Δεν νομιζω να τον χαλάει κάτι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μωρέ μακάρι να έρθει. Οχι επειδή ειναι ο καλύτερος στην Ισπανια (δε νομιζω οτι ισχυει αυτο) αλλά επειδή κάποιος που προπονει τη Βαλένθια...ε του φουστη. Κάτι θα ξέρει :-P Τον ξέρω όσο ήξερα και τον Βαλβέρδε πριν έλθει. Ταλαντούχος προπονητής που του αρέσει το ποδόσφαιρο που οι επιθετικοι μαρκάρουν. Κοινός θυμίζει Βαλβέρδε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Kαι μονο που ο Εμερι ειναι προπονητης στην 3η ομαδα τις ισπανιας για εμενα ειναι μεγαλο πραγμα,το βλεπω πολυ δυσκολο να ερθει μιας και θα βγουν πολλοι να του κανουν προταση,λενε πως εχει προταση απο Αγγλια μερια τωρα αληθεια η ψεμματα θα δειξει παντως αν ερθει σε εμας θα ειναι πολυ πετυχημενη κινηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 το μπασκετ το δειχνει πουθενα?το ερτ 3 εχει απεργια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 το μπασκετ το δειχνει πουθενα?το ερτ 3 εχει απεργια.. Πουθενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 20.000 εισιτηρια για τον τελικο εφυγαν σημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ωραιο φιλικο γινεται στο Περιστερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μωρη παιχτουρα Φετφα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 τι κανει ο φετφα ο τρελος ρε!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Τι γκολάρα πέταξες ρε Φέτφα. Υπόκλιση λέμε!!!! Να μη ξεχάσουμε και την δήλωση του Βαλβέρδε υπερ του Φερέιρα... Τέτοιες δηλώσεις διαχωρίζουν τους μεγάλους προπονητές και μεγάλους ανθρώπους απ τους απλους...προπονητές ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 τι εβαλε ο φετφαρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις