Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 καλοπαιδα, οπαδοι του παο, ετοιμαζαν ενεδρα σε πουλμαν οπαδων μας με μολοτωφ κλπ! Καταλαβαινετε το τι θα γινοταν...

Ευτυχως τους επιασε η αστυνομια πριν την επιθεση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε λίγο είναι και η συνεντευξη τύπου του Βαλβέρδε, άντε να δούμε τι θα πει κι αυτός ο χριστανός γιατί το έχουμε και άγχος. Μου είπαν ότι το δείχνει στο Novasports.gr και στη Nova.

Σε λίγο είναι και η συνεντευξη τύπου του Βαλβέρδε, άντε να δούμε τι θα πει κι αυτός ο χριστανός γιατί το έχουμε και άγχος. Μου είπαν ότι το δείχνει στο Novasports.gr και στη Nova.

Πάντως να κάνει ολόκληρη συνέντευξη τύπου για να πει ότι θα μείνει το βλέπω λίγο δύσκολο. :P

Οκ.... πολλες φορες ηθελα να φυγει, υπηρχαν πραγματα που μ εκνευριζαν σ αυτον. Ομως τελικα ειχα φτασει στην αποψη οτι ηθελα να μεινει..

Χαιρετω λοιπον εναν σοβαρο ανθρωπο και επαγγελματια, που εκανε την ομαδα μου να παιζει οπως γουσταρω να τη βλεπω

Αντιο Ερνεστο!!!

Xαιρετάμε σήμερα τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του Ολυμπιακού, έναν άνθρωπο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ και ΗΘΙΚΟ πάνω απ όλα ο οποίος φεύγει όχι επειδή δε γουστάρει την ομάδα αλλά επειδή έχει προσωπικούς λόγους (το γνωστό πρόβλημα με το παιδί του).

Αυτό που γουστάρω με τον Ερνέστο ειναι οτι πέτυχε να έχει την καθολική αποδοχή του μεγαλύτερου ποσοστού Ελλήνων φιλάθλων και οπαδών (εντάξει πάντα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις).

Εχω εμπιστοσύνη στον Μαρινάκη σε ότι αφορά τη συνέχεια. Σιγουρα θα δουμε αρκετους Ελληνες παίχτες αλλά όλα θα πάνε καλά....Ειδικά στην Ελλάδα ανταγωνισμός δυσκολα θα υπάρξει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...