Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή δεν θα μείνει ο Ορμπαιθ? :huh:

πιστευα οτι αν μεινει ο βαλβερδε αυτοματα θα μενε και ο ορμπαιθ...αλλα οκ θα δειξει..ποτε δεν ξερεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως ο ορμπαιθ παροτι ηρθε με ... "περγαμηνες" Οσκαρ/Ουρταδο, τα καταφερε καλυτερα. αισθητα καλυτερα...

Eχει κάτι που προσωπικά δεν ειχα ξαναδει σε παιχτη στο Ελληνκο πρωτάθλημα που να παίζει αμυντικο χαφ.

Απιστευτη βαθιά μπαλιά, μοιρογνωμόνιο.

Πάντως ανεξάρτητα με τον Ορμπάι θεωρω πως ο Μαρινάκης θα κάνει τα πάντα για να μείνει ο Βαλβέρδε.

Υ.Γ- Προχθές έπινα καφέ και δίπλα μου καθόταν ο "Μουστάκιας" (προην μουστακιας βασικά γιατι το χει ξυρίσει). Ηταν μονος του και διάβαζε "ΦΩΣ". Συνεχώς ότι αφορούσε τον Ολυμπιακό..

Δε ξέρω αν ειναι τυχαίο..

(το περιστατικό ειναι αληθινό)

Υ.Γ- Προχθές έπινα καφέ και δίπλα μου καθόταν ο "Μουστάκιας" (προην μουστακιας βασικά γιατι το χει ξυρίσει). Ηταν μονος του και διάβαζε "ΦΩΣ". Συνεχώς ότι αφορούσε τον Ολυμπιακό..

Δε ξέρω αν ειναι τυχαίο..

(το περιστατικό ειναι αληθινό)

Ρε Ο Νικόλας ακόμη πίνει τον καπουτσίνο στο Dα Capo; :mrgreen:

Τώρα που o λατρείας μας αποχαιρετά ελπίζω o Marinakhs με τον νέο μας προπονητή να δώσει ευκαιρίες στους νέους και ειδικότερα αυτούς που είναι στις ακαδημίες μας..

απο οτι διαβασα μαλλιστα η ομαδα νεων μας (η κατι τετοιο) πηρε και μια κουπα μεσα στην ισπανια απεναντι στις αντιστοιχες ομαδες αλλων συλλογων... δεν ξερω αν ειναι κατι αξιολογο αυτο. μπορει να ειναι και τυπου "φιλικο", αλλα οσο να ναι κατι δειχνει πιστευω.. για εναν λυκογιαννη διαβασα οτι ειναι καλος!

τωρα οσον αφορα τον προπονητη εμενα ο βαλβιδας δε με χαλαγε. πηρε δυο πρωταθληματα (βεβαια χωρις σοβαρο αντιπαλο), επαιξε ωραια μπαλα στην ευρωπη, δεν περιμενω κατι παραπανω απο μια ελληνικη ομαδα. ελπιζω αν αλλαξει ο προπονητης, αυτος που θα ερθει να μην κανει πολυ καιρο να περασει το δικο του τροπο παιχνδιου στους παιχτες. υπαρχει μια ετοιμη ομαδα που παιζει καλα. αν βλεπω ενα θετικο στην αλλαγη προπονητη ειναι οτι μπορει να δουμε τον μητρογλα πισω..! :mrgreen:

απο οτι διαβασα μαλλιστα η ομαδα νεων μας (η κατι τετοιο) πηρε και μια κουπα μεσα στην ισπανια απεναντι στις αντιστοιχες ομαδες αλλων συλλογων... δεν ξερω αν ειναι κατι αξιολογο αυτο. μπορει να ειναι και τυπου "φιλικο", αλλα οσο να ναι κατι δειχνει πιστευω.. για εναν λυκογιαννη διαβασα οτι ειναι καλος!

Το τρίτο γκολ του Λυκογιάννη δεν υπάρχει:

http://www.realsociedad.com/document/view/spa/0/154240/olympiakos--vencedor-del-torneo-internacional-juvenil

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...