Andy Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εύκολα πάει το χέρι μου. Έχω σταματήσει το στοίχημα και παίζω μόνο τις 3-4 τελευταίες αγωνιστικές. Άντε να δούμε το επόμενο κουπόνι. Έχω υπόψιν ένα δυο, θα σκάσω το 50ρικακι που ήταν για σήμερα και βλέπουμε. ετσι ναι..επομενη αγωνιστηκη Εργοτέλης-Λειβαδειά ,Κέρκυρα-ΟΦΗ κ τελευταια Ξάνθη-Τέλης και Άρης-Κέρκυρα 2/1 μου μυριζει ο κομποταρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Έχει φαγάκι σου λέω. Αλλα θα τα πούμε στο κατάλληλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εύκολα πάει το χέρι μου. Έχω σταματήσει το στοίχημα και παίζω μόνο τις 3-4 τελευταίες αγωνιστικές. Άντε να δούμε το επόμενο κουπόνι. Έχω υπόψιν ένα δυο, θα σκάσω το 50ρικακι που ήταν για σήμερα και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Σπάσε αγορίνα τον κουμπαρά σου και άσε τα ξυπνητζίδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rabesatratana Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 0-1????????? Ελληνικο πρωταθλημα.... Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο. Μπορείς να δεις κάλλιστα Champions League. Έχω και προτάσεις: Ajax-Real Madrid Chelsea-Benfica Ή Premier League Man.Utd-Q.P.R Που κολλανε αυτα? Δεν μιλαω για διαιτητικα λαθη. Μιλαω για "δωσιμο" παιχνιδιων..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Που κολλανε αυτα? Δεν μιλαω για διαιτητικα λαθη. Μιλαω για "δωσιμο" παιχνιδιων..... 1-7 η λυον! παντου γινονται αυτα.μην αρχισουμε την γκρινια.παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Που εξαφανίστηκε το Dinamo-Lyon στην παράθεση που κάνεις ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rabesatratana Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Που εξαφανίστηκε το Dinamo-Lyon στην παράθεση που κάνεις ;;; Εισαι καλα? Εκεινο ηταν σωστο που το εβαλες οποτε δεν ειχα καμια ενσταση. Τα άλλα 3 ματς που εβαλες γιατι τα εβαλες????? Ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΟ να μπουνε. Εγω μιλαω για δωσιμο παιχνιδιου και εσυ μου βαζεις 3 ματς οπου εγιναν διαιτητικα λαθη. Οποτε που κολλανε αυτα ξαναρωταω.....?? 1-7 η λυον! παντου γινονται αυτα.μην αρχισουμε την γκρινια.παλι! Και τι με νοιαζει αν γινονται παντου? ΑΗΔΙΑΣΑ και με εκεινο (και ισως θυμασαι τι ειπα εδω μεσα οταν ειχε γινει), ΑΗΔΙΑΖΩ και με το σημερινο. Δικαιωμα του του Ολυμπιακου να δωσει το παιχνιδι, αλλά το οτι γινονται και αλλου δεν σημαινει οτι δεν ειναι μεγιστη κοροιδια αυτο το πραγμα. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εισαι καλα? Εκεινο ηταν σωστο που το εβαλες οποτε δεν ειχα καμια ενσταση. Τα άλλα 3 ματς που εβαλες γιατι τα εβαλες????? Ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΟ να μπουνε. Εγω μιλαω για δωσιμο παιχνιδιου και εσυ μου βαζεις 3 ματς οπου εγιναν διαιτητικα λαθη. Οποτε που κολλανε αυτα ξαναρωταω.....?? Και τι με νοιαζει αν γινονται παντου? ΑΗΔΙΑΣΑ και με εκεινο (και ισως θυμασαι τι ειπα εδω μεσα οταν ειχε γινει), ΑΗΔΙΑΖΩ και με το σημερινο. Δικαιωμα του του Ολυμπιακου να δωσει το παιχνιδι, αλλά το οτι γινονται και αλλου δεν σημαινει οτι δεν ειναι μεγιστη κοροιδια αυτο το πραγμα. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. εγω παντως που ειδα τα highlights δεν μου φανηκε και τραγικο το γκολ της κερκυρας..γλιστραει ο χολεβας και ο αλλος πιανει ενα απιαστο σουτ..και φασεις καναμε εμεις.κ εβγαλε αρκετα ο αναστασοπουλος..και δοκαρι ειχαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εισαι καλα? Καλά μια χαρά , εσύ ; Πάρε όλα τα πρωταθλήματα,ακόμα και τα top πρωταθλήματα. Εντόπισε αγώνες μεταξύ μιας αδιάφορης ομάδας και μιας που καίγεται για βαθμούς και τσέκαρε για "παράξενα αποτελέσματα". Τα υπόλοιπα παιχνίδια τα έβαλα περί ""ελληνικού πρωταθλήματος ". Τελεία. Ενός βρώμικου και τρισάθλιου πρωταθλήματος. Οπότε σε παραπέμπω σε καθαρά και ξάστερα πρωταθλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δηλαδή αν έμπαινε το δοκάρι του Ορμπάιθ, θα ήταν καθαρό το ματς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Σπάσε αγορίνα τον κουμπαρά σου και άσε τα ξυπνητζίδικα. την επόμενη παίξε ξανα 500αρικάκι μωρέ..... Γεια σου ρε γκουρού του στοιχήματος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 την επόμενη παίξε ξανα 500αρικάκι μωρέ..... Γεια σου ρε γκουρού του στοιχήματος!!!! Εξήγησέ μου/μας το ζόρι σου, αν και δε νομίζω να λύνεται με όλα τα λεφτά του κόσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 την επόμενη παίξε ξανα 500αρικάκι μωρέ..... Γεια σου ρε γκουρού του στοιχήματος!!!! ρε φιλε ποιο ειναι το προβλημα σου??τι σε νοιαζει εσενα πως παιζει ο αλλος?μπορει να παιζει καθε μερα 100 ευρω μπορει να τα μαζευει και να ριχνει ενα χιλιαρικο σε ενα ματς τον χρονο!εσυ που κολλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εντάξει, άστο, μπορεί να έκατσαν βαριά τα δυο "σουβλάκια" από τα γιάννενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις