DKNI Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλά ο DΚΝΙ πετάει συνεχώς απο το πρωϊ κοτσάνες στο blog του Παπαδογιάννη, οπότε απαλλάσεται για σήμερα. Για πες τις κοτσανες για να τις μαθουν και οι υπολοιποι να δουμε που διαφωνουν Τις δηλωσεις του στην εκπομπη μετα τις ακουσες? Συμφωνεις, να υποθεσω? (σημειωση, εχω Mail προσωπικο του Παπαρογιαννη που λεει οτι ειναι αντιΠαναθηναικος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!! Τωρα φυγαμε απο ΣΕΦ και το γλεντι συνεχιζεται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ε καλά, το βρισίδι στον Ζήση, που παίζει να είναι το πιο άγιο παιδί που έχει παίξει μπάσκετ, δείχνει την ανοησία του οπαδού και αποδεικνύει ότι το επιχείρημα "βρίζουν τον τάδε λόγω του άσχημου χαρακτήρα του" είναι παραμύθι. Ο οπαδός βρίζει τον αντίπαλο που πάει να τον νικήσει, είτε είναι καταπληκτικό παιδί είτε κωλοπαιδαράς. Επί της ουσίας, θεωρώ ότι είναι τεράστια νίκη και πρόκριση. Να πω την αλήθεια, έτσι όπως πήγαινε το ματς ως το 30, θεωρούσα ότι θα κερδίσει η Σιένα. Χάινς φανταστικός σήμερα, συγκλονιστικός! Επίσης, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη συνέχεια της σεζόν, ο Ολυμπιακός είναι επιτυχημένος. Για μένα, η Ευρωλίγκα μετράει στο μπάσκετ, το πρωτάθλημα είναι μονομαχία των 2 σε συνθήκες ζούγκλας. Στην Ευρωλίγκα λοιπόν, ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ στιβαρός, έμαθε από τα λάθη του, ωρίμασε, ξεψάρωσαν οι μικροί του και πέτυχε. Ως 4ο φαβορί πάει στην Πόλη και ό,τι κάτσει, καλό είναι. Κατά τα άλλα, ξυλίκι άγριο στο ματς, αλλά έπεσαν κορμιά από το πάθος πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Για πες τις κοτσανες για να τις μαθουν και οι υπολοιποι να δουμε που διαφωνουν Τις δηλωσεις του στην εκπομπη μετα τις ακουσες? Συμφωνεις, να υποθεσω? (σημειωση, εχω Mail προσωπικο του Παπαρογιαννη που λεει οτι ειναι αντιΠαναθηναικος) Λές, παραπονιέσαι, οτι ο Παπαδογιάννης δεν είναι αντικειμενικός στις μεταδόσεις του, και δεν φωνάζει αρκετά στα μάτς του ΠΑΟ, δεν "είδε" τα επεισόδια των Μακαβαίων (λές και θα έπρεπε να πεί μπράβο στον "υπέροχο" κόσμο του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ για τις καφρίλες τους ανα καιρούς). Όταν στα άρθρα του συνεχώς εκθειάζει τον Ζότς, και τα περισσότερα απο αυτά αφορούν τον ΠΑΟ. Δεν ξέρω τι είναι, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά το να λές οτι ο Παπαδογιάννης είναι αντιΠΑΟ μόνο γραφικό μου ακούγεται. Μια χαρά omerta κρατάει ΚΑΙ ο Παπαδογιάννης εκεί που πρέπει. Άκου αντιΠΑΟ ο Παπαδό, ο ΠΑΠΑΔΟ! έ ρε γέλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μπραβο στην ομαδαρα μας.Συγχαρητηρια κ στις 2 ομαδες που επαιξαν φοβερο μπασκετ,ντερμπι μεχρι τελος.Ο Ζησης πηγε να μας κανει την ζημια στο τελος....Ο Χαινς απαικτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Λές, παραπονιέσαι, οτι ο Παπαδογιάννης δεν είναι αντικειμενικός στις μεταδόσεις του, και δεν φωνάζει αρκετά στα μάτς του ΠΑΟ, δεν "είδε" τα επεισόδια των Μακαβαίων (λές και θα έπρεπε να πεί μπράβο στον "υπέροχο" κόσμο του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ για τις καφρίλες τους ανα καιρούς). Όταν στα άρθρα του συνεχώς εκθειάζει τον Ζότς, και τα περισσότερα απο αυτά αφορούν τον ΠΑΟ. Δεν ξέρω τι είναι, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά το να λές οτι ο Παπαδογιάννης είναι αντιΠΑΟ μόνο γραφικό μου ακούγεται. Μια χαρά omerta κρατάει ΚΑΙ ο Παπαδογιάννης εκεί που πρέπει. Άκου αντιΠΑΟ ο Παπαδό, ο ΠΑΠΑΔΟ! έ ρε γέλια... Ε, απλα εισαι ασχετος με το θεμα Πρωτον, ο Παπαδογιαννης ειναι αντιΠαναθηναικος, το εχει παραδεχτει, γενικα ειναι "αντι-κατεστημενο", ειναι εναντια σε οποιον κερδιζει συνεχως. Πχ το 80'ς θα ηταν αντιΑρης Δευτερον, ναι, εκθειαζει τον Ζοτς. Γι'αυτο του την ειπε στην συνεντευξη. Γι'αυτο σε καθε ευκαιρια λεει τι "λαθη" εκανε ο Ζοτς (ο Παπαδογιαννης, οχι ο Φιλ Τζακσον). Ρε τι ακουμε νυχτιατικα... Τριτον. Τον ακουσες τι ειπε? Ειπε ναι ή οχι οτι οι φιλαθλοι της Μακαμπι (παρεπιπτοντως διακοπηκε το 3ο ματς απο αντικειμενο που επεσε) ηταν υποδειγματικη και πως οι 200 που εβριζαν την αποστολη "δεν τρεχει τιποτα"? Σκεψου τωρα, αν μετα απο αυτα τα 4 ματς, που στην Αθηνα ουτε αντικειμενα επεσαν ουτε την αποστολη της Μακαμπι βρισαμε, ο Παπαδογιαννης μετα απο ολα αυτα ειπε οτι αυτοι ειναι οι σωστοι και εμεις οι λαθος, τι να πω. Δηλαδη απο αυτα τα 4 ματς ο Παπαδογιαννης βρηκε να εκθειασε τον κοσμο της Μακαμπι!Με πανι που εβριζε στα Ελληνικα! Δηλαδη εγω ειμαι ο παραλογος αν μαζευτει κοσμος και βριζει την Μακαμπι - χωρις επεισοδια - και σηκωσουμε πανι στη γλωσσα τους "Μπασταρδοι φονιαδες των λαων" και απαιτησω να μας εκθειασει? Τεταρτον. Σε 10' λεπτα συνδεσης ειχε κολλησει ναι ή οχι η βελονα οτι η ΟΥΛΕΜΠ δεν θελει την Μακαμπι στο Φ4 και τον αρχισε στο δουλεμα ο Συριγος? Και πως αν ηθελαν οι οπαδοι θα εβρισκαν για τη διαιτησια. Ποια? Την διαιτησια που επαιζε 60-40 Μακαμπι και στα 2 ματς Πεμπτον, αν επιμενεις και συ οτι οι μεταδοσεις του Παναθηναικου απο τον συγκεκριμενο ειναι ιδιου υφους με αλλων Ελληνικων ομαδων, βγαλε τα κοκκινα ακουστικα, κανουν θορυβο Ελπιζω ολα αυτα να τα λες γιατι σε μια μεγαλη νικη του Παναθηναικου σε do or die παιχνιδι στο Ισραηλ, ο Παπαδογιαννης ηταν τουλαχιστον μετριοπαθης και αρεστος αρα στους οπαδους του Ολυμπιακου. Αν παλι τα πιστευεις τοτε με αγχωνει το γεγονος οτι εκτος απο τους κλασσικους γλυφτες μυρωδιαδες και καλα μπασκετικους, υπαρχουν ατομα που οντως τα πιστευουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ο φετινος Ολυμπιακος δειχνει το δρομο της επιτυχιας για τους Αγγελοπουλους. Αυτο που λεω χρονια τωρα και με κραζουν ορισμενοι "μπασκετανθρωποι" γαυροι του φορουμ. Οταν ελεγα οτι με Τσιλντρες, Κλειζα, Βον Ουειφερ, Τεοντοσιτς και τα λοιπα ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ τα ακουγα για το οτι ειμαι ανιδεος. Οταν ελεγα οτι πρεπει να στηθει κορμος με σοβαρα παιδια που βλεπουν το μελλον τους στην Ελλαδα, οταν ελεγα οτι ο Γιαννακης ειναι μυρωδιας στο θεμα στησιμο ομαδας-πειθαρχιας-κορμου, ημουν για αλλη μια φορα ανιδεος. Βλεπετε για να μαθαινετε τωρα, πως στηνονται ΟΜΑΔΕΣ, οσοι μου λεγατε οτι κατι αφανες και κατι γραφικα τραμπουκοΛιθουανακια θα αφησουν εποχη στον ΟΣΦΠ. Θα τολμουσα να πω οτι με εναν παιχτη τυπου Ζηση αντι για Σπανουλη θα ησασταν ακομα σταθεροτεροι και πιο συμπαγεις φετος. (Και για να πω την κακια μου η ανατροπη σας και το περασμα στο σκορ ειδατε με ποιον παιχτη στον παγκο ηρθε ε? ) Τεταρτον. Σε 10' λεπτα συνδεσης ειχε κολλησει ναι ή οχι η βελονα οτι η ΟΥΛΕΜΠ δεν θελει την Μακαμπι στο Φ4 και τον αρχισε στο δουλεμα ο Συριγος? Και πως αν ηθελαν οι οπαδοι θα εβρισκαν για τη διαιτησια. Ποια? Την διαιτησια που επαιζε 60-40 Μακαμπι και στα 2 ματς Καλα ακουσα χθες αυτην την επιχειρηματολογια του οτι η Ουλεμπ θελει εκτος φ4 την Μακαμπι και αναρωτιομουν αν αυτες τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ τις σκεφτοταν η του τις ειπε αλλος. Ακου εκει δεν θελει η Ουλεμπ την Μακαμπι στην Πολη επειδη υπαρχει εχθρα αναμεσα σε Τουρκια και Ισραηλ και φοβουνται. Και το απιστευτο ηταν οτι το ανελυε και επεμενε για 10 λεπτα ΟΝΤΩΣ, για να καταλαηξει οτι μας παιζει η διαιτησια και προσπαθουν να μας στειλουν φ4. Με λιγη προσπαθεια ακομα μπαινει στη κατηγορια Νικολακοπουλου. ΥΓ. Κανεις λαθος. Δεν τον πηρε στο ψιλο ο Συριγος. Τον εχουν στο ψιλο σε καθε εκπομπη ΚΑΙ ΟΙ 2 Συριγοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 19, Άντιτς 5(1), Σπανούλης 19(1), Κέσελ 3, Παπαδόπουλος, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 3(1), Σλούκας 7(1), Λο 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Πριν λίγο γύρισα! Μας καρδιοχτυπησαν (αμάν με τα τόσα άστοχα ελεύθερα σουτ!), αλλά στο τέλος σοβαρεψαν και το πήραν! Μπράβο! Το αξιζαμε! Και με 3-0 αξιζαμε να έχουμε περάσει αλλά και πάλι άψογα ειναι! Θέλω να διαβάσω γιατί δεν έπαιξε ο ντορσευ παρόλο που βγήκε για προθέρμανση. Ο χαινς βέβαια έπαιξε και για τους δύο τους, αλλά βρήκαν ευκαιρία και έκαναν πολλά μπασιματα. Όπως και να έχει...ΜΠΡΑΒΟ μωρή ΟΜΑΔΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν με ενδιαφέρει ο Παπαδογιάννης, σιγά μην ασχοληθώ μαζί του. Το οτι είναι αντιΠΑΟ όμως μόνο ως ανέκδοτο μου ακούγεται απ' όσα βλέπω απο αυτόν. Τέσπα, στα παπάρια μου ο Παπαδό τέτοια μέρα. Έλεγα στην αρχή την χρονιάς εδώ μέσα (τα posts υπάρχουν) οτι η ομάδα θα είναι καλύτερη απο πέρσυ. Μου έλεγαν: "Χωρίς Μπουρούση, Μίλος κτλ". Ναι, ε καί; Παίκτες ασταθείς, λούζερ, και ατομιστές που έκαναν τεράστια ζημιά στην ομάδα ενώ έπαιρναν 1-2 εκ. € ο καθένας τους. Τώρα έχουμε παίκτες οι οποίοι εφαρμόζουν τα συστήματα του Ντούντα, δεν κάνουν περιττά κολπάκια και ατομισμούς, ούτε χαζογελούν και κάνουν πλακίτσα μέσα στο ΟΑΚΑ όπως έκανε κατα καιρούς ο Μπουρούσης π.χ. Δίνουν τα πάντα και στα 40' και ανταμείβονται. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτήν την ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Φιλε μου ο ντορσει δεν ηταν στη 12αδα κι ο Χαινς σημερα εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Σορρυ Μιντι αλλά ο Γιαννάκης μόνο μυρωδιάς δεν ειναι. Το ότι έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό τη τελευταία 10ετία Παναθηναικό (και σε κόντρα διαιτησία σε καποιες περιπτώσεις χωρίς να ειναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό γιατί άλλα παιχνιδια μπορουσε να τα πάρει), με έναν πολύ έμπειρο προπονητή και μια ομάδα με κορμο, δε σημαίνει πως τα πήγε και άσχημα. Περίμενες δηλαδή μέσα σε 2 χρόνια που έκατσε να καταφέρει να σπάσει μια ομάδα που παραμένει σταθερή επί πόσα χρόνια? Έχεις υπόψη σου πόσα χρόνια κάνανε οι Γιαννακόπουλοι για να πάρουν κεφάλι στο μπάσκετ? Από το 1988 έφερναν ότι καλυτερο κυκλοφορούσε και μπορούσαν να φέρουν, αλλά 11 χρόνια μετά πήραν τελικά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ο Γιαννάκης πέρα από τη προσωπικότητα σα παίχτης, ανέδειξε ο ίδιος παίχτες, σήκωσε Ευρωπαικό και έφθασε στο σημείο να κοντράρει στα ίσια οποιαδήποτε Ευρωπαική ομάδα. Ο Τσίλντρες παρεπιπτόντος, ήταν επιλογή των Αγγελόπουλων, το δώρο τους στον κόσμο, διότι πίστευαν πως φέροντας έναν παίχτη με τόσο καλά αθλητικά προσόντα θα καταφέρουν να νικήσουν τον ΠΑΟ. Τους διέφυγε όμως πως ΜΟΝΟ ένας παίχτης υπάρχει πλέον αυτή τη στιγμή στο κόσμο που να μπορεί να νικήσει μια ομάδα μόνος του σπάζοντας ότι συστημα υπάρχει και αυτός λέγεται Κόμπι Μπράιντ. Όλοι οι άλλοι σε μια προσαρμοσμένη επάνω τους άμυνα, μπορουν να σταματήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μπορει καποιος να μου πει ημερομηνιες φιναλ 4??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Φιλε μου ο ντορσει δεν ηταν στη 12αδα κι ο Χαινς σημερα εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνιδι. Ναι το πρόσεξα απλά το ρωτάω γιατί μέχρι που πήγα στο γήπεδο ( πήγα νωρίς) αλλά διάβαζα σε site και επίσης κατά τις 8:30 ήταν στο γήπεδο μέσα κι έδειχνε να κάνει προθέρμανση μαζί με τους άλλους. Ήσουν εκείνη την ώρα εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Πριν λίγο γύρισα! Μας καρδιοχτυπησαν (αμάν με τα τόσα άστοχα ελεύθερα σουτ!), αλλά στο τέλος σοβαρεψαν και το πήραν! Μπράβο! Το αξιζαμε! Και με 3-0 αξιζαμε να έχουμε περάσει αλλά και πάλι άψογα ειναι! Θέλω να διαβάσω γιατί δεν έπαιξε ο ντορσευ παρόλο που βγήκε για προθέρμανση. Ο χαινς βέβαια έπαιξε και για τους δύο τους, αλλά βρήκαν ευκαιρία και έκαναν πολλά μπασιματα. Όπως και να έχει...ΜΠΡΑΒΟ μωρή ΟΜΑΔΑ!! Ο Ντόρσεϊ είχει κάνει οίδημα κοντά στα δόντια από το χτύπημα και δεν γινόταν να παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις