Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα πραγμα δεν μπορω το μαλακα με το μεγάφωνο και τα ηχητικά που ακουγονται στο γηπεδο..

Και τον μαλακα που περιγράφει φυσικα, ακους εκει Σλουκι Λουκ..

Σημερα ειχε την τιμητικη του το μακρινο ριμπαουντ παντως. Πρεπει να το ειπε πανω απο 7-10 φορες.

Πολυ συμπαγης ομαδα ο ΟΣΦΠ, αξια προκριση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν ο Ολυμπιακος αποκλεισει σε 5 ματς, τα 3 στην Ιταλια, την Σιενα χωρις να τραυματιστουν σε τροχαιο ο ΜακΚαλεμπ, ο Λαβρινοβιτς και ο Αντερσεν εγω θα τον παραδεχτω τον γαυρο

Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο, επαιξε σκυλισια αμυνα, παθιαστηκε και κυριως βρηκε λυσεις απο 8-9 παικτες τουλαχιστον στην σειρα

ΥΓ. Οι Πελαργοι και ο Παπαδογιαννης, θα βγαλουν ανακοινωση για τα συνθηματα κατα της μανας του Ζηση?

ΥΓ2. Ο Αγγελοπουλος θα φορεσει μπλουζακι 23-1 για τις βολες στα πρωτα 34'?

Αυτό το... φάουλ που υποτίθεται ότι έκανε ο Παπανικολάου είναι η επιτομή της αηδίας που ονομάζεται "διαιτησία στο μπάσκετ".

Yep. 100% !!!!!

Οι ανθρωποι το εχουν ξεφτυλισει με τα φαουλ φαντασματα. :-( :mad:

Ενα πραγμα δεν μπορω το μαλακα με το μεγάφωνο και τα ηχητικά που ακουγονται στο γηπεδο..

Ναι δεν υπαρχει αυτο το πραγμα με τα ηχητικα αλλά ακομα χειροτερα με τον σπα@@@@@δη που λεει ολη την ωρα μ@@@κιες απο το μεγαφωνο. "Αμυνα τωρα...." :mad: :eek: :-(

Και τον μαλακα που περιγράφει φυσικα, ακους εκει Σλουκι Λουκ..

Καλα και αυτος ειναι αστα να πανε. Νομιζει οτι με το να λεει τετοιες παπαριες ολη την ωρα μας δειχνει οτι ειναι γνωστης του μπασκετ που ξερει ακομα και τα υποκοριστικα των παικτων(σε κατι παιχνιδια με τον Κιριλενκο που τον ελεγε ΑΚ47 ολη την ωρα ηταν να σπας την τηλεοραση :mad: ). :-(

Ωραια. Παει το 1ο, να περασει και ο πρασινος τωρα να ειμαστε καλα.

Τεράστια νίκη και γενικά τεράστια πρόκριση.

Μπράβο τους γιατί μας ξαναθύμησαν τον Ολυμπιακό της 5ετίας 1992-1997.

Είναι μια νέα ομάδα που στηρίζεται σε έναν καλό προπονητή και τον ενθουσιασμό της.

Υ.Γ- Τα συνθήματα για την οικογένεια οποιουδήποτε παίχτη είναι απαράδεκτα.

Δεν είναι μόνο ο Ζήσης θύμα..

Ομάδα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ καρύδια. Ότι και να γίνει στο Final 4, τους ευχαριστούμε που μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές. Μια ομάδα πλήρως απαξιωμένη απο φίλους, εχθρούς, ΑΡΔ, τους πάντες, φτάνει F4. Μπασκετικό θαύμα.

Και για να εχω καλο ερωτημα. Γιατι τα βαλανε με το Ζηση συγκεκριμενα οι γαυροι? Εκτος οτι ειναι ο ορισμος του low profile, εχει τιποτα προηγουμενα με τον Ολυμπιακο?

Και για να εχω καλο ερωτημα. Γιατι τα βαλανε με το Ζηση συγκεκριμενα οι γαυροι? Εκτος οτι ειναι ο ορισμος του low profile, εχει τιποτα προηγουμενα με τον Ολυμπιακο?

Γιατι ειχε παρει τοση φορα που θα γυρνουσε το παιχνιδι μονος του.

Και για να εχω καλο ερωτημα. Γιατι τα βαλανε με το Ζηση συγκεκριμενα οι γαυροι?

Γιατί είναι Ελληνας.

Για τον ίδιο λόγο που βρίζουν όλοι τους Ελληνες όταν έρχονται αντιμέτωποι με Ελληνικές ομάδες..

Και γιαυτο :mrgreen:

Ο Χάινς πρέπει να την έχει τουλάχιστον 40εκ.

Μόνος του εναντίον Άντερσεν Λαβρίνοβιτς με back up τον κανέναν.

Και αν αυτή η ομάδα είχε κάνει υπέρβαση συμμετέχοντας στα προημιτελικά δεν μπορώ να βρω την κατάλληλη λέξη που θα περιγράφει την παρουσία μας στο Final 4

Υ.Γ- Τα συνθήματα για την οικογένεια οποιουδήποτε παίχτη είναι απαράδεκτα.

Δεν είναι μόνο ο Ζήσης θύμα..

Υπαρχουν 2 σχολες.

Η σχολη "Βγενοπουλου" που λεει οτι πρεπει να βλεπουμε τα ματς διπλα διπλα (διαφωνω) και η σχολη "Γεωργιου" οτι το γηπεδο δεν ειναι εκκλησια και επιτρεπονται ολα (διαφωνω μεχρι ενος σημειου πχ νεκρους δεν βριζουμε)

Απλα το ερωτημα ειναι οτι εγω θυμαμαι μονο μια ανακοινωση των Πελαργων για τον Παπαλουκα ως "μελος της Εθνικης" οταν απειρα αλλα μελη της Εθνικης εχουν ακουσει τα μυρια οσα (και μου εκανε εντυπωση ο Ζησης γιατι πες Παπαλουκας-Διαμαντιδης μπαινει το οπαδικο, ο Ζησης απο ΑΕΚ ηταν και μια ζωη εξω παιζει και προκλητικος δεν ειναι. Εγω πχ τον Ζηση δεν μπορω να τον βρισω, εδω δεν βριζω πχ τον Βασιλειαδη που περασε και 1 χρονο απο το γαυρο)

Για τον ίδιο λόγο που βρίζουν τον χοντρό στο ΟΑΚΑ.

Kαμια σχεση. Πρωην παιχτης του ΟΣΦΠ ηταν ο χοντρος και μαλιστα απο τους μισητους. Ο Ζησης τι ηταν?

Ο DKNI καλυψε το σκεπτικο της ερωτησης μου.

Για τον ίδιο λόγο που βρίζουν τον χοντρό στο ΟΑΚΑ.

Θεωρεις οτι αν ο χοντρος εφευγε απο τον Ηρακλη για εξω θα ακουγε τιποτα?

Και κυριως, εγω συμφωνω οτι δεν υπαρχει λογος να βριζεις τον χοντρο ή τον Ζηση, βρισε τους ολους (αν και μονο αυτοι καταλαβαινουν Ελληνικα οποτε δικαιολογειται)

Το θεμα μου ειναι: Καποτε, πριν 5 χρονια ειχε ξεσηκωθει ο φιλαθλος κοσμος και τα ΜΜΕ για τις βρισιες στον Παπαλουκα που ειχε ενα ερυθρολευκο παρελθον. Απο τοτε και αλλοι παικτες τα ακουσαν - και καποιοι στο ασχετο, οπως σημερα ο Ζησης - και μουγκα.

Δεν ειναι λογικο να περιμενω μια ανακοινωση?

Τεσπα, ειναι μερα χαρας για σας σημερα οποτε το κοβω

Για αυτό.

Αν δεν είχε βάλει 7(νομίζω) συνεχόμενους πόντους δεν θα άκουγε τίποτα.

Δεν εννοώ ότι κακώς έκανε και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι μόνος του στα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά αφού ψάχνετε για εξήγηση την ανέφερε ο rabesatratana.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...