MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Επειδη δεν καταλαβαινομαστε. Ναι ρε παιδακι μου δεν επρεπε να ειναι στην Α1 οκ δεκτο, ειναι σκανδαλο, στον Καιαδα να τους καψουν κλπ κλπ. Μαζι σου και ολα καλα ως εδω. Μαργαριτα δωσε μας μια εξηγηση για τη χρονικη στιγμη που επιλεχθηκε απο τον ΟΣΦΠ να γινει αυτη η κινηση. Και ΑΦΟΥ απαντησεις σε αυτο, πες μας αν πιστευεις πως ο ΟΣΦΠ θα εκανε το ιδιο πραγμα σε περιπτωση που ο Ηρακλης αυτην την περιοδο ηταν στη ζωηνη του υποβιβασμου πχ. @ Drop: Παντως τα υπερ (μαζι με αυτα του ΟΣΦΠ και της θυγατρικης) δεν φτανουν ουτε το 40% των ομαδων που συμμετεχουν. Μην βαφτιζουμε υπερ τα λευκα και τα "δεν παρεβρεθη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 5 υπέρ , 2 κατά, 2 λευκά και δύο ομάδες δεν συμμετείχαν καν στην ψηφοφορία.Το λευκό παραμένει λευκό οπότε άντε να πάει η ψηφοφορία 5 υπερ , 4 κατά 2 λευκά. Οι πέντε που ψήφισαν υπέρ ενώ γνώριζαν το θέμα με την φορολογική ενημερότητα εξαρχής γιατί να είναι πέντε και όχι δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Επειδη δεν καταλαβαινομαστε. Ναι ρε παιδακι μου δεν επρεπε να ειναι στην Α1 οκ δεκτο, ειναι σκανδαλο, στον Καιαδα να τους καψουν κλπ κλπ. Μαζι σου και ολα καλα ως εδω. Μαργαριτα δωσε μας μια εξηγηση για τη χρονικη στιγμη που επιλεχθηκε απο τον ΟΣΦΠ να γινει αυτη η κινηση. Και ΑΦΟΥ απαντησεις σε αυτο, πες μας αν πιστευεις πως ο ΟΣΦΠ θα εκανε το ιδιο πραγμα σε περιπτωση που ο Ηρακλης αυτην την περιοδο ηταν στη ζωηνη του υποβιβασμου πχ. Ναι, θεωρω οτι ειναι κατι που επρεπε να εχουμε κανει απο την αρχη της χρονιας και δε ξερω γιατι το εκαναν τωρα. θα μου πεις γιατι παει ο Ηρακλης με πλεονεκτημα στα πλει οφ. Απο οταν αρχισε ομως η σεζον δεν ξεραμε οτι ειχαν πιο ισχυρο ροστερ?? Η απλα παιζαμε με τις πιθανοτητες του να το παρουν ή οχι? εγω μολις το διαβασα , σε φορουμ δικο μας εγραψα "επιτελους ξυπνησαν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Καταληγουμε/καταληγω στο οτι οποιο δικιο και να εχει ο ΟΣΦΠ, το χανει γιατι επελεξε την πιο ηλιθια χρονικη στιγμη που θα μπορουσε να το κανει. Νταξει υπαρχει αλλη μια εξισου ηλιθια. Να περιμενε να σηκωσει την κουπα ο Ηρακλης και στη συνεχεια να εκανε ενσταση ως δευτερος. Αν κυριε ΟΣΦΠ και κυριε ΕΑΠ σε πειραζει που χρωστα ο Ηρακλης, δεν περιμενεις να τελειωσει η σεζον για να το πεις, αλλα κανεις κινησεις ΠΡΩΤΟΥ ξεκινησει. Βεβαια στην αρχη της σεζον η διοικηση μπορει να υπολογιζε οτι θα τον πατησει αερα τον Ηρακλη και να ειχε γραμμενα τα χρεη του εκει που τα ειχαν σχεδον ολοι μεχρι να διαμορφωθει η τελικη βαθμολογια της σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εξαρχής διαφώνησα με τον τρόπο που πόσταρες την είδηση καθώς παρουσιάζει την μισή αλήθεια.(εξ ου και το σχόλιο περί πράσινων νέων, λεωφόρος κτλ ).Ένσταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός και η ΕΑΠ, και τάχθηκαν υπέρ αυτής πέντε ομάδες. "Ο Ολυμπιακός καταθέτει αίτημα αναστολής της άδειας συμμετοχής του Ηρακλή στην Α1 βόλεϊ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι ''ερυθρόλευκοι'' καταγγέλλουν τον Ηρακλή πως δεν έχουν φορολογική ενημερότητα, ΑΦΜ και πως τα χρέη τους προς την εφορία φτάνουν τα 18,5 εκατομμύρια ευρώ..." Και για να το κλείσω εδώ: Πουστιά του Ηρακλή να συμμετέχει στο πρωτάθλημα χωρίς να διαθέτει ΑΦΜ. Πουστιά του Ολυμπιακού και της ΕΑΠ να καταθέσει ένσταση τώρα. Πουστιά και των ομάδων που ψήφισαν υπέρ της ένστασης για μία κατάσταση που ήταν γνωστή εξαρχής. Αν κυριε ΟΣΦΠ και κυριε ΕΑΠ σε πειραζει που χρωστα ο Ηρακλης Δύο ( 2 ) ψήφοι.Πόσο πιο απλά να το πω ότι η ψηφοφορία είχε πέντε υπέρ και όχι δύο ; Πέντε ομάδες ενοχλήθηκαν που χρωστάει ο Ηρακλής όχι δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Και ρωτάω εγώ ο αφελής: εφόσον όλες οι ομάδες ήξεραν τι ισχύει με την φορολογική ενημερότητα του Ηρακλή αν υπέρ της ένστασης ήταν μόνο ο Ολυμπιακός και η θυγατρική ΕΑΠ που αναφέρει ο Midi θα είχαμε αναβολή των play off ή όχι ; π.χ 2 υπέρ και 9 κατά κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας. Oι ομάδες γνώριζαν. Και ο Ολυμπιακός γνώριζε απ την αρχή. Δε το ανακάλυψαν τώρα. Ήταν γνωστά τα προβλήματα του Ηρακλή. Είχε τεθεί θέμα πριν αρχισει το πρωτάθλημα (βαριέμαι να το ψάξω, θυμάμαι που το χα διαβάσει παλαιότερα και μου χε κάνει και εντύπωση) Ετσι κραταγαμε κι εμεις τον ντεσπειν και ξαναφερναμε Μιλκοβιτς κυριοι! το κακο στη σταση μας δε βλεπω που ειναι. Δίκιο έχεις. Το κακό ειναι πως ξέραμε και περιμέναμε τώρα να κάνουμε ένσταση επειδή έχουμε συμφέρον. Καταδικάζω τον Ηρακλή που παίζει έτσι, αλλά με ενοχλεί η στάση μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δύο ( 2 ) ψήφοι.Πόσο πιο απλά να το πω ότι η ψηφοφορία είχε πέντε υπέρ και όχι δύο ; Παλι τα ιδια θα λεμε? Αυτες οι 2 ομαδες ξεκινησαν το θεμα ΤΩΡΑ, αυτες αρχισαν θεμα αναβολης, αυτες κατεβασαν σε ψηφοφορια τις υπολοιπες. Με λιγα λογια αν δεν ηταν ο ΟΣΦΠ δε θα υπηρχε θεμα τωρα. Το υπερ δεν λεει τιποτα παραπανω απο το οτι συμφωνουν πως ο Ηρακλης εχει χρεη και δεν πληρει τους κανονες κλπ κλπ. Κατι στο οποιο συμφωνω ΚΙ ΕΓΩ!Χαιρω πολυ. Αλλο πραγμα να ψηφιζεις υπερ και αλλο η οποια σκοπιμοτητα του ΟΣΦΠ να εγειρει ΤΩΡΑ το θεμα. Πλιζ μην κανεις 5ο/6ο ποστ για να μου ξαναεπιβεβαιωσεις οτι δεν καταλαβαινεις τι γραφω τοση ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Αχα...σήμερα άκουσες πρώτη φορά για βολλευ ολυμπιακού? Γιατί διαφορετικά θα ήξερες ότι μέχρι και κάνα δύο χρονια πίσω, ο Μαρινακης ήταν ο κύριος χρηματοδότης του τμήματος. Και φέτος ακόμη πάλι έδωσε χρήματα...πριμ νομίζω? Κάτι τέτοιο. Οπότε μάλλον δεν ειναι το ίδιο με το να πάρεις εσύ ένα σκάφος και να το ονομασίες θρυλαρα ε? Ok δεκτη η λογική σου!Αλλα... ο Μαρινάκης ήταν στο volley πριν μια διετία.Υποχρεώσεις του τμήματος vollleu που υπάρχουν μετά το τέλος της προεδρίας του και της ενασχόλησης με το τμήμα βολαίου δεν τον αφορούν.Αν θέλει μέσω μιας χορηγίας να βοηθήσει τότε ok.Αλλα δεν έχει πια ΚΑΜΙΑ υποχρeώση να δώσει λεφτά.Ξέρεις επίσης ότι στην ανέγερση του κλειστού γηπέδου στο Ρέντη βοηθησε πολύ ο πρόεδρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε. Αν εσύ ως Μidi μέλος ενός πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου καταθέσεις ετεροχρονισμένα ένσταση (προφανώς για προσωπικό σου συμφέρον) δύο πράγματα μπορούν να συμβούν: α)Η ένσταση σου να καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων λαμβάνοντας την απάντηση των τεσσάρων μελών "Καλά ρε τώρα το θυμήθηκες" β)Η ένσταση σου να συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς έστω και ετεροχρονισμένα κάποιοι τάσσονται υπέρ σου. Ε η ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός ανήκει στην περίπτωση (β). Τα κίνητρα του Άρη και του Παμβοχαϊκού δεν τα γνωρίζω. Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι να αντιμετωπίσει τον Φοίνικα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ τα κίνητρα των ΕΑΠ και Παναθηναϊκού είναι να παραμείνουν και οι δύο στην Α' Εθνική (καθώς ένας εξ'αυτών θα τα κατάφερνε αφού οι δύο αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσω των πλέι άουτ) Η άποψη μου είναι αυτή και το κλείνω εδώ.Είτε καταλαβαινόμαστε είτε όχι. Πουστιά του Ηρακλή να συμμετέχει στο πρωτάθλημα χωρίς να διαθέτει ΑΦΜ. Πουστιά του Ολυμπιακού και της ΕΑΠ να καταθέσει ένσταση τώρα. Πουστιά και των ομάδων που ψήφισαν υπέρ της ένστασης για μία κατάσταση που ήταν γνωστή εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ok δεκτη η λογική σου!Αλλα... ο Μαρινάκης ήταν στο volley πριν μια διετία.Υποχρεώσεις του τμήματος vollleu που υπάρχουν μετά το τέλος της προεδρίας του και της ενασχόλησης με το τμήμα βολαίου δεν τον αφορούν.Αν θέλει μέσω μιας χορηγίας να βοηθήσει τότε ok.Αλλα δεν έχει πια ΚΑΜΙΑ υποχρeώση να δώσει λεφτά.Ξέρεις επίσης ότι στην ανέγερση του κλειστού γηπέδου στο Ρέντη βοηθησε πολύ ο πρόεδρος? Συμφωνώ...και βέβαια δεν είπα πουθενά ότι ειναι υποχρεωμένος να δώσει χρήματα. Αλλά έχει ένα δέσιμο με το τμήμα, τον θυμάμαι να σηκώνει την κούπα με τον Μίλκοβιτς και να πανηγυρίζει, εκεί σήκωσε τις πρώτες του κούπες! Οπότε δεν νομίζω να το αφήσει ξεκρεμαστο το τμήμα για ένα τέτοιο ποσόν Άσχετο με αυτό το θέμα...αύριο ποιοι θα είμαστε Σεφ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 κοσμος και κοσμακης, παμε για sold out! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TO_PAIDI Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Συμφωνώ...και βέβαια δεν είπα πουθενά ότι ειναι υποχρεωμένος να δώσει χρήματα. Αλλά έχει ένα δέσιμο με το τμήμα, τον θυμάμαι να σηκώνει την κούπα με τον Μίλκοβιτς και να πανηγυρίζει, εκεί σήκωσε τις πρώτες του κούπες! Οπότε δεν νομίζω να το αφήσει ξεκρεμαστο το τμήμα για ένα τέτοιο ποσόν Άσχετο με αυτό το θέμα...αύριο ποιοι θα είμαστε Σεφ??? εγώ πάντως θα'μαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 εγώ πάντως θα'μαι... ετσι μπραβο! αντε να μαζευεται λαος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ετσι ήρθε ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό! Ναι μωρέ Maxim Tsigalko αρρώστια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ο Τσωχος δεν μας λεει τα παλτα πως αποκτηθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις