QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αλλη αιγλη η βρωμα της Ρεαλ, γιατι τα λες τωρα αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εσύ τσακώνεσαι κάθε τρεις και λίγο για το αν η Μπαρτσελόνα είναι πιο βρώμικη από τη Ρεάλ και κατηγορείς τους άλλους γι' αυτό? τσου,τσακώνομαι ότι είναι πιο ντοπέ απο την Ρεάλ. Btw τις βρωμιές τις βλέπω και για την ομάδα που υποστηρίζω,δεν θα έλεγα το ίδιο για μερικούς εδώ μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 στο θεμα της ντοπας gnsx πιστευω οτι εχουν ξεφυγει τοσο που θα πρεπε να ναι πια οπως στο nba, ας παιρνουν οτι θελουν τα παιδια το οτι ειναι πιο πολυ ντοπε της Μπαρτσα ομως που το στηριζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 στο θεμα της ντοπας gnsx πιστευω οτι εχουν ξεφυγει τοσο που θα πρεπε να ναι πια οπως στο nba, ας παιρνουν οτι θελουν τα παιδια το οτι ειναι πιο πολυ ντοπε της Μπαρτσα ομως που το στηριζεις? Γενικά μου φαίνεται ύποπτη όλη αυτή η έκρηξη του ισπανικού αθλητισμού σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ,μπάντζι τζάμπινγκ που απο το πουθενά οι ομάδες τους έγιναν σχεδόν αχτύπητες. Μου θυμίζει τα δικά μας Για την Μπαρτσελόνα απλά έτσι,δεν έχω να το στηρίξω κάπου πέρα απο ότι μου φαίνεται αφύσικη η αντοχή που έχουν (βοήθησε και του Αμπιντάλ),γνώμη μου είναι,αστήριχτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Κατ αρχην δε σε αμφισβητω, και γω το πιστευω και επισης ουτε εγω εχω αποδειξεις. Απλα το οτι της Μπαρτσα ειναι πιο ντοπε απ της Ρεαλ ρε φιλε δε στεκει 1ον κ 2ον τι θα πει πιο ντοπε. Παιρνουν καλυτερα φαρμακα δλδ? Παιρνουν πιο πολλα? Και γιατι να μην παιρνουν και της Ρεαλ μετα ακομα περισσοτερα? Τα δειγματα τους για ντοπε οι Ισπανοι τα χουν δωσει απο καιρο με τον Κανταδορ στην ποδηλασια, αθλημα το οποιο ειναι απ αυτα που παιζει το περισσοτερο φαρμακο και εκει δοκιμαζονται ολα. Στο μπασκετ παντως τα ψωμια τους τα φαγανε να ξερεις οι σιχαμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Κατ αρχην δε σε αμφισβητω, και γω το πιστευω και επισης ουτε εγω εχω αποδειξεις. Απλα το οτι της Μπαρτσα ειναι πιο ντοπε απ της Ρεαλ ρε φιλε δε στεκει 1ον κ 2ον τι θα πει πιο ντοπε. Παιρνουν καλυτερα φαρμακα δλδ? Παιρνουν πιο πολλα? Και γιατι να μην παιρνουν και της Ρεαλ μετα ακομα περισσοτερα? Τα δειγματα τους για ντοπε οι Ισπανοι τα χουν δωσει απο καιρο με τον Κανταδορ στην ποδηλασια, αθλημα το οποιο ειναι απ αυτα που παιζει το περισσοτερο φαρμακο και εκει δοκιμαζονται ολα. Στο μπασκετ παντως τα ψωμια τους τα φαγανε να ξερεις οι σιχαμενοι Βασικά είναι θέμα του ποιος έχει την "τεχνολογία",δεν νομίζω να είναι τόσο παράξενο να παίζουν αποκλειστικά συμβόλαια με φαρμακευτικές,μιλάμε για δις για να είναι όλα ρόδινα με αυγά,μπέικον και πορτοκαλάδες. Αν θυμάσαι την Σεβίλλη πριν τον θάνατο του Πουέρτα,όχι δεν την κέρδιζες,αν μάζευες 4 ήσουν ευχαριστημένος (οι άλλοι δεν έπαιρναν; ),ξαφνικά πέθανε και εντελώς συμπτωματικά πάει κι η ομάδα,σύμπτωσις-σύμπτωσις. *Ελπίζω να ξαναγυρίσουν στον παλιό καλό looser εαυτό τους οι Ισπανοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Γκολάρα πάλι ο Μήτρογλου. Από τα ομορφότερα που έχω δει προσωπικά ever στα γήπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Στο μπασκετ παντως τα ψωμια τους τα φαγανε να ξερεις οι σιχαμενοι Εχουν με διαφορα την πιο δυνατη εθνικη στην Ευρωπη. Και δεν βλεπω να αλλαζει κατι στο αμεσο μελλον. Οσο για την Ευρωλιγκα ειναι δευτεροτριτη η Μπαρτσελονα, απλως η ΤΣΣΚΑ εριξε απειρο χρημα εφετος και πηγε ενα επιπεδο πανω απτους αλλους. Αλλιως και παλι το βασικο φαβορι θα ηταν. Γενικα, αν δεν εχουμε εκπληξεις θα διεκδικησει το τροπαιο στον τελικο της Πολης. Σε συλλογικο παντα επιπεδο, εμφανιστηκαν πολυ δυνατα και 1-2 ομαδες ακομα, με πρωτη και καλυτερη την Μπιλμπαο του Κατσικαρη. Μια χαρα στεκονται στο μπασκετ, η μονη αξιοσημειωτη πτωση ειναι αυτη της Ρεαλ Μαδριτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ξαναγυρισα ηδη στο μπασκετ ρε στο πα ηδη, να σαι σιγουρος Το θεμα ειναι οτι αν το παμε με το ποιος εχει την τεχνολογια οι Γερμανοι ειναι πολυ μπροστα απ την εποχη του Β Παγκοσμιου ακομα. Αν θελουν δηλαδη μπορουν να φτιαξουν και να παρουν τα καλυτερα φαρμακα. Απλα στην Ισπανια πεσανε πολλα λεφτα μαζεμενα με τον γελοιο τον Περεθ και γενικα πολυ αποτομο μπαμ κανανε και σ ολα τ αθληματα ταυτοχρονα κιολας οπως ειπες. Παντως χωρις να θελω να γινω κακος, αν ειναι πραγματι ντοπε, εννοω οσο ντοπε δειχνουν, γιατι τα βασικα τα παιρνουν και οι δικοι μας εδω, ευχομαι σε ολους τους να χασουν τα συκωτια τους ή τις καρδιες τους, δε θα στενοχωρηθω καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Οι Γερμανοί το έκαναν όταν ήταν Ανατολική Γερμανία,μόνο εξωγήινους δεν έβαλαν να τρέξουν.Αν θυμάμαι καλά το 4χ100 γυναικών κρατάει ακόμα σαν παγκόσμιο,σχεδόν 30 χρόνια μετά,ξέρουμε αν ζουν αυτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εχουν με διαφορα την πιο δυνατη εθνικη στην Ευρωπη. Και δεν βλεπω να αλλαζει κατι στο αμεσο μελλον. Οσο για την Ευρωλιγκα ειναι δευτεροτριτη η Μπαρτσελονα, απλως επειδη η ΤΣΣΚΑ εριξε απειρο χρημα εφετος και πηγε ενα επιπεδο πανω απτους αλλους. Αλλιως και παλι το βασικο φαβορι θα ηταν. Γενικα, αν δεν εχουμε εκπληξεις θα διεκδικησει το τροπαιο στον τελικο η Μπαρτσελονα. Στο μπασκετ καθε χρονο εκτος απο φετος που η ΤΣΣΚΑ μοιαζει αχτυπητη, πρωτο φαβορι ειναι η ομαδα σου. Αναφορικα με τη Μπαρσελονα για μενα τελειωσανε ή τουλαχιστον τελειωνουν. Και για να κανω και μια προβλεψη, αν περασουμε απο Σιενα, στον εναν αγωνα τη Μπαρτσα θα την αποκλεισουμε. Επισης πρωτο φαβορι ειναι επειδη στην Εθνικη μας ημασταν χωρις Διαμαντιδη, Σοφο κλπ αλλιως ειμαστε ισαξιες ομαδες για να μην πω καλυτερη. Το οτι εχεις ενα Ναβαρο να σπαει μπαλες δε σε κανει καλυτερη ομαδα. Οι Γερμανοί το έκαναν όταν ήταν Ανατολική Γερμανία,μόνο εξωγήινους δεν έβαλαν να τρέξουν.Αν θυμάμαι καλά το 4χ100 γυναικών κρατάει ακόμα σαν παγκόσμιο,σχεδόν 30 χρόνια μετά,ξέρουμε αν ζουν αυτές; αχαχαχαχαχ τωρα τ ακουω αυτο για τη σκυταλοδρομια των γυναικων ρε, θα μπω να το κοιταξω εφ οσον το εκαναν μπορουν να το ξανακανουν αν θελουν το θεμα ειναι να βρεις αθλητες που να μην εχουν προβλημα να τα φανε ολα αυτα. αλλα με 5-10μ συμβολαιο ο καθενας τους τι προβλημα να χουν να μου πεις ας τα φανε σε φαρμακα μετα ευχομαι εγω και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Γκασόλ πάντως δεν έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εχουμε Μπουρουση Σοφο, γενικα δεν πιστευω οτι χανουμε τα παιχνιδια μαζι τους απ τα σεντερ, αλλα απ το κωλοπραμα του οποιου το ονομα ανεφερα. Πιο εκνευριστικος αθλητης με διαφορα απ τον δευτερο Κριστιανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Στο μπασκετ καθε χρονο εκτος απο φετος που η ΤΣΣΚΑ μοιαζει αχτυπητη, πρωτο φαβορι ειναι η ομαδα σου. Αναφορικα με τη Μπαρσελονα για μενα τελειωσανε ή τουλαχιστον τελειωνουν. Και για να κανω και μια προβλεψη, αν περασουμε απο Σιενα, στον εναν αγωνα τη Μπαρτσα θα την αποκλεισουμε. Επισης πρωτο φαβορι ειναι επειδη στην Εθνικη μας ημασταν χωρις Διαμαντιδη, Σοφο κλπ αλλιως ειμαστε ισαξιες ομαδες για να μην πω καλυτερη. Το οτι εχεις ενα Ναβαρο να σπαει μπαλες δε σε κανει καλυτερη ομαδα. Καλα σε επιπεδο εθνικης ειδικα εχουν ενα σωρο παιχταραδες. Ο Ναβαρο ειναι κερασακι στην τουρτα. Μιλαμε για 6 ΝBAερς (2 Γκασολ, Ιμπακα, Ρουντι Φερναντεζ, Ρουμπιο, Καλντερον). Κι αυτοι που παιζουν Ευρωπη ειναι καλοι (Ναβαρο, Σαν Εμετεριο κλπ). Σκεψου οτι ο "πιο παγκιτης" τους, ο "λιγοτερο ποιοτικος" τους, ειναι ο Σαντα... Ολοι σε καλες ηλικιες, ακομα και ο Γκασολ με τον Ναβαρο και τον Ρεγιες που μεγαλωσαν εχουν μπροστα τους ακομα. Δεν υπαρχει εθνικη (στας Ευρωπας) να τους ανταγωνιστει. Αν ελπιζεις στην Εθνικη Ελλαδος, θα πρεπει να περιμενεις πολλα χρονια. Ακομα και με ΔΔ και με χοντρο, δεν τους χτυπας ουτε για αστειο πλεον, γιατι σου λειπουν ολοι οι αλλοι που ειχες καποτε, ενω η Ισπανια αντιθετως εχει βελτιωθει σε ολες τις θεσεις. Η νεα φουρνια Ελληνων παικτων που βλεπω, δεν αφηνει πολλα περιθωρια αισιοδοξιας. Σε συνδυασμο με την επερχομενη διαλυση του μπασκετικου ΠΑΟ, εθνικη Ισπανιας δεν θα χτυπησουμε ουτε στα πιο υγρα μας ονειρα. Μη το ψαχνεις, δεν παιζονται σε επιπεδο Ευρωπαικου μπασκετ. Θα πρεπει να χωνεψουμε καλα οτι θα εχουν την πρωτοκαθεδρια για μερικα χρονακια ακομα. Μελλοντικα ισως οι Ρωσσοι μπορεσουν να τους κοντραρουν που σιγα σιγα βγαζουν κατι ταλεντακια καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Το θεμα με τους nbaers ειναι λιγο περιεργο βεβαια. Και 3-4 δικοι μας θεωρητικα θα μπορουσαν να σταθουν εκει απλα ή δε δοκιμαζουν ή δοκιμασαν και πηραν μπαλες γρηγορα. Δεν ξερω ισως παραειμαι αισιοδογος αλλα θεωρω οτι με φουλ εθνικη, πραγμα που δε μπορει να γινει, τους κοντραρουμε. Σιγουρα παντως περα απ τους 5 βασικους στους οποιους ξαναλεω οτι δε βρισκω μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας, εχουν πολυ καλυτερο παγκο. Σε επιπεδο συλλογων εχουν περισσοτερες ομαδες, αλλα η μονη που μπορει ν ανταγωνιστει εμας τους 2 ειναι μονο η Μπαρτσα. Ειδαμε και τη Ρεαλ και την Καχα και τη Μπιλμπαο.. Και βασικα ανταγωνιζεται τον Ολυμπιακο μονο, δε συγκρινεται καν μ εσας. Βλεπεις οτι στο μπασκετ σας εχω σε μεγαλη εκτιμηση.. Επειδη ομως ειμαστε σε λαθος θεμα, ΑΠ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις