MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ο Ντόρσι προκλήθηκε . & παύλα και όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος αντέδρασε. Οταν αντιληφθεις αυτο που ελεγα και προχθες τοτε ελα να ξανασυζητησεις: Τη διαφορα του φυσιολογικου ανθρωπου με τον επαγγελματια. Κι εγω παιρνω αναποδες σα φυσιολογικος ανθρωπος στη δουλεια μου καθε μερα, αλλα δεν αρπαζω απτο λαιμο τον εκαστοτε συναδελφο/αφεντικο αν με προκαλεσει or something. Οσο βλεπετε τον Ντορσι σαν φυσιολογικο ανθρωπο μεσα στο γηπεδο και ελπιζετε να τον αμολυσουν να χιμιξει σε κερκιδα 4000 ατομων, τοσο θα κλαιτε που σας τον πικαρουν οι αντιπαλοι οπαδοι και γινονται διαφορα παρατραγουδα σαν τα χθεσινα. Και για να απαντησω και στο προσφιλες σου αθλημα, να παραποιεις τα λεγομενα του αλλου, δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ηπιοι οπαδοι οι της Σιενα. Ουτε Παναγιτσες τους εβγαλα. Σου ειπα απο προχθες οτι ειναι πολυ πιο ηπιοι απο τους δικους σου οπαδους και εβαζες βιντεακια του ΠΑΟ. Ομιλω ελληνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Κανέναν δεν πείραξε ο Ντόρσει. Αν τον είδες εσύ να αρπάζει κανέναν από το λαιμό, έλα να μας το ξαναπείς. Όπως και να έχει, επειδή είσαι πρώτα αντιολυμπιακός και μετά όλα τα άλλα, κακώς ασχολούμαι μαζί σου, έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Αυτό που είδα εγώ και όλη η Ευρώπη χθες, ήταν ότι κάτι κακομαθημένα χωριατόπουλα της Ιταλίας δεν γουστάρουν να χάνουν. Σόδα λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Κανέναν δεν πείραξε ο Ντόρσει. Αν τον είδες εσύ να αρπάζει κανέναν από το λαιμό, έλα να μας το ξαναπείς. Η "αντικειμενικη" ματια του γαυρου. Αν και παλι δεν ειπα οτι πειραξε καποιον. Ειπα οτι ψαρωσε. Οταν ψαρωνεις κανοντας τον βαρυμαγκα στην κερκιδα, ξερεις τι γινεται μετα, ναι? Όπως και να έχει, επειδή είσαι πρώτα αντιολυμπιακός και μετά όλα τα άλλα, κακώς ασχολούμαι μαζί σου, έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Μονος σου αναφερθηκες ειρωνικα σε εμενα στη προηγουμενη σελιδα. Δεν εμφανιστηκα τυχαια. Το ποιος ειναι αντιολυμπιακος και το ποιος δε καταλαβαινει τι του λενε ας το κρινουν οι υπολοιποι, τα συμπερασματα τα δικα σου ποσως με απασχολουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν θα έπρεπε να αφήνουν οπαδούς να πλησιάζουν τόσο κοντά στον πάγκο των ομάδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν θα τους βγάλουμε και Παναγίες όμως. Στην τελική διαφέρει πολύ το τι γίνεται εντός της Ψωρωκώσταινας με το τί γίνεται στην Ευρώπη. Η διοργανώτρια αρχή τι άποψη έχει ακριβώς για όσα διαδραματίστηκαν? Στην τελική, πότε ήρθε ευρωπαϊκή ομάδα στην Ελλάδα γενικά και έμεινε παραπονεμένη από τη φιλοξενία? Ακουγεται ότι θα δώσουν ομπρέλα στον Ιβκοβιτς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν θα έπρεπε να αφήνουν οπαδούς να πλησιάζουν τόσο κοντά στον πάγκο των ομάδων. Προφανώς. Κάποιοι όμως δεν δείχνουν να συμμερίζονται αυτή την άποψη, αλλά ψάχνουν να βρουν ευθύνες στους παίχτες... Ακουγεται ότι θα δώσουν ομπρέλα στον Ιβκοβιτς.. Στο ΣΕΦ πάντως άλλοι θα χρειαστούν ομπρέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Προφανώς. Κάποιοι όμως δεν δείχνουν να συμμερίζονται αυτή την άποψη, αλλά ψάχνουν να βρουν ευθύνες στους παίχτες... Συνεχιζεις να παραποιεις τα λεγομενα μου επιδεικτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ρε midi πραγματικα γιατι τοσο μενος αγορι μου? Σου χει κανει καποιος Ολυμπιακος προσωπικα κατι κακο? Εισαι περισσοτερο αντιολυμπιακος απ οτι παναθηναικος το ξερεις ετσι? Καθε μερα σ εχουμε στο θεμα του Ολυμπιακου να μας λες οτι παπατζα κατεβασει το κεφαλι σου. Σου μιλαει ο αλλος τοση ωρα ωραια και συ του μιλας λες και μιλας σε καθυστερημενο ("Οταν ψαρωνεις κανοντας τον βαρυμαγκα στην κερκιδα, ξερεις τι γινεται μετα, ναι?") Σε ποναει ο Ολυμπιακος κατανοητο, αλλα πραγματικα θελω να μου πεις εναν απ οσους γραφουμε στο θεμα του Ολυμπιακου που να κανει κατι αντιστοιχο στο θεμα του Παναθηναικου μ αυτο που κανεις εσυ εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Στο ΣΕΦ πάντως άλλοι θα χρειαστούν ομπρέλα. Αρα για ποιο λόγο ρωτας αν θα κανει κατι η Ευρωλιγκα για το θεμα αφου ετοιμαζετε αντιποινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ρε midi πραγματικα γιατι τοσο μενος αγορι μου? Σου χει κανει καποιος Ολυμπιακος προσωπικα κατι κακο? Εισαι περισσοτερο αντιολυμπιακος απ οτι παναθηναικος το ξερεις ετσι? Καθε μερα σ εχουμε στο θεμα του Ολυμπιακου να μας λες οτι παπατζα κατεβασει το κεφαλι σου. Σου μιλαει ο αλλος τοση ωρα ωραια και συ του μιλας λες και μιλας σε καθυστερημενο ("Οταν ψαρωνεις κανοντας τον βαρυμαγκα στην κερκιδα, ξερεις τι γινεται μετα, ναι?") Σε ποναει ο Ολυμπιακος κατανοητο, αλλα πραγματικα θελω να μου πεις εναν απ οσους γραφουμε στο θεμα του Ολυμπιακου που να κανει κατι αντιστοιχο στο θεμα του Παναθηναικου μ αυτο που κανεις εσυ εδω. Που ειναι το μενος? Δειξε ποστς. Πανεμορφα μιλαω κι εγω, ακομα κι οταν με καλουν στο συγκεκριμενο thread με ειρωνικο τροπο. Εξισου πανεμορφα μιλαω οταν παραποιουν συνεχως οσα εχω πει για το συγκεκριμενο περιστατικο και δεν κανω τιποτα παραπανω απο το να υποδεικνυω ποιες ειναι οι παραποιησεις. Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι? ΥΓ. Τα κλισε "σε ποναει ο Ολυμπιακος" που εν προκειμενω δεν κολλανε καν, αλλα τα λεει το ενα γυμνασιοπαιδο στο αλλο, φανταζεσαι οτι πρεπει να τα πεις σε αλλον ετσι? ΥΓ2. Το οτι ειμαι πρωτα αντιΟλυμπιακος και λοιπα "να χαμε να λεγαμε" μονο και μονο για να κανεις κρα και εντυπωση μπορεις πολυ ευκολα να το διαπιστωσεις απο καμποσα ποστ μου, πχ στο τοπ16 η και στη σειρα με τη Σιενα. Απλα ειδες φως και μπηκες και γραφεις τα δικα σου, κατανοητος κι εσυ. ΥΓ3. Κανε reports αν κρινεις οτι παραβιαζω κανονες. Διαφορετικα οφειλεις να δεχθεις οτι μπορω να ποσταρω εδω χωρις να τσινας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δε φανταζομαι οτι πρεπει να τα πω σε κανεναν συγκεκριμενα. Το οτι τι λενε τα γυμνασιοπαιδα μεταξυ τους δε σημαινει οτι δεν ισχυει και για ενηλικες οπως πιστευω οτι εισαι εσυ. Ετσι σου ξαναλεω οτι δειχνεις απο μονος σου οτι σε ποναει ο Ολυμπιακος. Πολυ κιολας. Σου παρεθεσα συγκεκριμενη φραση σου, τι διαβασες? Θα μου πεις αν υπαρχει καποιος απο μας που να κανει στο θεμα του Παναθηναικου αυτο που κανεις εσυ εδω? Δε μπαινω καν στη διαδικασια των reports οπως κανεις εσυ επι μονιμου βασεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Οι Γιαννακόπουλοι, γνήσιοι εκπρόσωποι της νοοτροπίας που διέλυσε μια χώρα ολόκληρη συνεχίζουν να προκαλούν. Αλλά καλά κάνουν, αφού σε αγώνα που έπρεπε να τιμωρηθούν για καμιά διετία αθωώθηκαν. Τους έκατσε βαριά η διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Καλή χώνεψη στα παιδιά. βασικά η νοοτροπία που διέλυσε μια χώρα ολόκληρη είναι ακριβώς αυτή που βγαίνει απο το post σου. Κοιτάμε την καμπούρα του γείτονα,εμείς είμαστε πάντα σωστοί. Αλλιώς λέγεται και φοράω παρωπίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αρα για ποιο λόγο ρωτας αν θα κανει κατι η Ευρωλιγκα για το θεμα αφου ετοιμαζετε αντιποινα. Για να μην ετοιμάσουμε αντίποινα, so simple. βασικά η νοοτροπία που διέλυσε μια χώρα ολόκληρη είναι ακριβώς αυτή που βγαίνει απο το post σου. Κοιτάμε την καμπούρα του γείτονα,εμείς είμαστε πάντα σωστοί. Αλλιώς λέγεται και φοράω παρωπίδες Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αν έχω πααρεξηγήσει σόρρυ,εγώ αυτό που βλέπω είναι μια σαπίλα και μια βρώμα απο όλους ενώ πράσινοι-κόκκινοι-κίτρινοι-μαύροι οπαδοί τσακώνονται για το ποιανού η ομάδα βρώμισε λιγότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εσύ τσακώνεσαι κάθε τρεις και λίγο για το αν η Μπαρτσελόνα είναι πιο βρώμικη από τη Ρεάλ και κατηγορείς τους άλλους γι' αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις