Andy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δεν έχει να κάνει με την διαιτησία. δεν λεω οτι τους σπρωχνουν..απλα εμεις ματωναμε για να παρουμε φαουλ και εκεινοι τα επαιρναν πιο ευκολα.. οσο να ναι επηρεαζει την αμυνα που παιζεις ποσο ευκολα σου σφυρανε το φαουλ! οπως και να εχει παμε γερα στο ΣΕΦ!!!Εχουμε καλη ομαδα!!και να μην περασουμε θετικο ειναι το προσημο για μενα φετος!!! http://www.gazzetta.gr/euroleague-olubiakos/article/item/275929-ten-epesan-sten-apostole-tou-olubiakou αχ και να αρπαζε κανεναν το τερας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 επρεπε ν αμολυσουν τον Ντορσυ, τον Χαινς και τον Αντιτς. Και αν (φτου φτου) ξαναπαιξουμε εκει, δε θα πλησιαζε κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Την υποβίβαση και εξυγίανση μπορώ να στην αναλύσω αν θέλεις σε αλλο τόπικ. Ευχαριστως, γιατι δεν εχω καταλαβει τι εννοεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αυτοί οι οπαδοί της Σιένα είναι που πρέπει να ζηλεύουμε σύμφωνα με τον γνωστό οπαδό εδώ μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Με το που τελείωσε το ματς, οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν προς τα αποδυτήρια και περίπου 50 Ιταλοί άρχισαν να τους φτύνουν. Μάλιστα, ένας κατάφερε να χτυπήσει (!!!) τον Ανδρέα Γκατζούλη. Ο γυμναστής των «ερυθρολεύκων» δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αλλά ο Τζόι Ντόρσεϊ που αντιλήφθηκε τι συνέβη πήγε να τους τρομάξει ανεβαίνοντας στον πάγκο. Όταν οι υπόλοιποι παίκτες των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι είχαν σχεδόν μπει στα αποδυτήρια, κατάλαβαν τι γινόταν έξω, βγήκαν όλοι τρέχοντας και λίγο έλειψε να γίνει γενική σύρραξη. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών «βράζουν» με εκείνους τη Σιένα και την προστασία που τους παρείχαν με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να λέει δευτερόλεπτα αργότερα πως «με έφτυναν σε όλη τη διάρκεια του ματς και με έβριζαν. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει». + απόσπασμα από δηλώσεις του Ιβκοβiτς. Δεν ξέρω γιατί για δεύτερη χρονιά τα ίδια πρόσωπα μας φτύνουν και μας ρίχνουν κέρματα. Πιστεύω ότι είναι οργανωμένα. Στην Ισπανία μας περιμένουν να υπογράψουμε αυτόγραφα, στην Τουρκία που ξέρετε τις σχέσεις μας περίμεναν να μας χειροκροτήσουν. Σήμερα έπαιρνα την πετσέτα για να καθαρίσω τις φτυσιές. Δεν υπήρχε προστατευτικό τζάμι. Έχω φίλους σ΄ όλη την Ιταλία αλλά αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πείτε μου αν έκανα εγώ κάτι λάθος για να σταματήσω να το κάνω. Είδατε ότι η συμπεριφορά μου ήταν κακή; Με είδατε να προκαλώ κανένα; Οι ίδιοι άνθρωποι με έλεγαν Σέρβο δολοφόνο. Η Ιταλία είναι στην καρδιά μου, συγνώμη για την αντίδραση μου αλλά αισθάνομαι πολύ άσχημα. Ακόμα κι αν είχαμε κερδίσει θα έλεγα τα ίδια. Με τους παίκτες και τους προπονητές δεν έχουμε κανένα παράπονο». Όσο για τη συνέχεια της σειράς, ο προπονητής του Ολυμπιακού αρκέστηκε να πει πως «περιμένω πολύ δύσκολα και ποιοτικά παιχνίδια». Και εκεί που η ομάδα ήταν παιδική χαρά, το μπάσκετ που παίζαμε ήταν μπάσκετ αλάνας α) Προκριθήκαμε στην οκτάδα μέσα από έναν όμιλο όπου η πρώτη θέση ήταν καπαρωμένη και η δεύτερη προοριζόταν για μία εκ των δύο τουρκικών ομάδων.Σίγουρα πάντως ο Ολυμπιακός ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ. β) Διεκδικούμε επί ίσοις όροις (μέχρι στιγμής) την συμμετοχή μας στο final-four απέναντι σε μία ομάδα σαφώς πιο έμπειρη και σαφώς πιο ποιοτική. Αν αυτό δεν είναι υπέρβαση για τον φετινό μπασκετικό Ολυμπιακό τότε τί ορίζουμε ως "υπέρβαση" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ψάχνει τον… νέο Ιμπαγάσα! O πρωτος φαινεται παικταρας http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S_PvLb7lyi0 και μετα ο Μοραλες οι αλλοι εχουν κανει μονο μια φαση για highlights ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 http://www.sport-fm.gr/article/542038 «Θα πάμε στον Άρειο Πάγο τον Αγγελόπουλο» Στα άκρα είναι αποφασισμένη να πάει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός την υπόθεση με το περίφημο μπλουζάκι του Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Μετά την απαλλαγή του προέδρου του Ολυμπιακού από τον αθλητικό δικαστή, ο δικηγόρος των «πράσινων», Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αφού άσκησε σκληρή κριτική για την απόφαση, προανήγγειλε προσφυγή στον Άρειο Πάγο. Αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη»: «Άλλο ένα αριστούργημα του αθλητικού δικαστή, κυρίου Ιωάννη Κανάκη! Το μπλουζάκι του κυρίου Παναγιώτη Αγγελόπουλου που "φώναζε" στους φιλάθλους την υποτιθέμενη εύνοια της διαιτησίας στον Παναθηναϊκό, δεν αποτελεί δυσφήμηση του αθλήματος και της διαιτησίας, σύμφωνα με την απαλλακτική απόφαση του κυρίου Κανάκη, αλλά μάλλον διαφήμιση. Ο κύριος Ιωάννης Κανάκης έγινε γνωστός ως αθλητικός δικαστής όταν πέρσι τιμώρησε βαρύτατα τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, η απόφαση κατέπεσε από το ΑΣΕΑΔ και ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό παρουσία των φιλάθλων του. Η άνω απαλλακτική απόφαση - σύμφωνα με τη νομοθεσία - δεν εφεσιβάλλεται, άρα η ανευθυνότητα πλέον επιβραβεύεται αμετάβλητα. Επειδή όμως το Σύνταγμα κατοχυρώνει τη δικαστική ανεξαρτησία και όχι την δικαστική ακρισία, ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα του Άρειου Πάγου κατά του αθλητικού δικαστή και θα ζητήσει να ελεγχθεί πειθαρχικά. Συγχρόνως θα ζητήσει την εξαίρεσή του από υποθέσεις του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας». ΠΟΣΟ πιο ''κοντοι'' μπορουν να γινουν;!;! και μιλανε οτι δυναμιτιζε το κλιμα κτλ...ετσι που το τραβανε εκεινοι τι κανουν δηλαδη;!;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Βασικά κάνουν ότι μπορουν για να χειροτερέψουν τη κατάσταση. Γνωστος ο Θανάσης στο συγκεκριμένο θέμα. Ο άνθρωπος που είπε καραγκιοζη τον Παναγιώτη που έδειχνε περήφανος σε κοριτσάκια μπλούζα με τα γνωστά συνθήματα, μιλάει για ήθος. Οσο τους παραδέχομαι στο θέμα επένδυσεις άλλο τόσο δε τους σέβομαι στο θέμα συμπεριφοράς. Απαράδεκτοι ειδικά ο Θανάσης. Ο άλλος δεν έχει προκαλέσει ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Οι Γιαννακόπουλοι, γνήσιοι εκπρόσωποι της νοοτροπίας που διέλυσε μια χώρα ολόκληρη συνεχίζουν να προκαλούν. Αλλά καλά κάνουν, αφού σε αγώνα που έπρεπε να τιμωρηθούν για καμιά διετία αθωώθηκαν. Τους έκατσε βαριά η διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Καλή χώνεψη στα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μην ασχολειστε με τα καραγκιοζακια Λιγους μηνες ζωης εχουν ακομα κι αυτοι και το σωματιο τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αυτοί οι οπαδοί της Σιένα είναι που πρέπει να ζηλεύουμε σύμφωνα με τον γνωστό οπαδό εδώ μέσα; Eλα μη τα ξαναλεμε. Ειναι πολυ πιο ηπιοι οπαδοι απο τους δικους σου ειτε το χωνευεις αυτο ειτε οχι. Βαση γεγονοτων. Στο ειπα και την προηγυομενη φορα και δε συνεχισα την κουβεντα γιατι αρχισες να μου ποσταρεις κατι ακυρα βιντεακια απτους δικους μου χουλιγκαν λες και μιλησα εγω καπου για τους οπαδους του ΠΑΟ. Οτι ναναι. Τι σας ελεγα οτι ειναι μλκια του Ντορσι που ψαρωσε και ανοιξε παρτιδες εκτος εδρας και μου λεγατε τα δικα σας? Ας λουστουν τωρα τα χθεσινα και μην σας κανει εντυπωση. Φροντιστε να τελειωσετε στο ΣΕΦ τη σειρα γιατι αν χρειαστει να ξαναπατε Ιταλια θα σας περιμενουν με ροδοπεταλα, χαρη στον Ντορσι. ΥΓ. Κατα τ'αλλα χαιρομαι που μνημονευεις ποστς που δικαιωνονται απολυτα εκ των γεγονοτων. ΥΓ2. Το ποιοι ειναι "γνωστοι οπαδοι" το διαπιστωνεις ευκολα, διαβαζοντας ποιοι θελουν εναν Ντορσι να ορμηξει σε κερκιδα 1000δων, αδυνατωντας να κρινουν που θα οδηγουσε αυτο. Εδω αδυνατουσαν να δουν που θα οδηγουσε η ενεργεια του Ντορσι στο πρωτο παιχνιδι. ΥΓ3. Και τωρα που μας βγηκε τσαμπουκας ο Ντορσι (λιγο απτον τελικο κυπελλου, λιγο με τη Σιενα), βρηκανε πιθανο στοχο να πικαρουν και οι του ΠΑΟ στα πλει οφφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μου κανει καποια εντυπωση που Ελληνες οπαδοι γκρινιαζουν γιατι οπαδοι αλλης ομάδας εφτυναν τους παιχτες της ομαδας τους τη στιγμή που έχουν ρίξει μεσα σε γηπεδο καθε ειδους σωματικό υγρο (απειρη η μαλακια τους αλλωστε), σωληνες, τσιμεντα, καρεκλες, κερματα, κροτίδες, κινητά, κλειδιά, καφέδες, τα παντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ο Ντόρσι προκλήθηκε . & παύλα και όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος αντέδρασε. Ο Ίβκοβιτς λέει ότι έτρωγε ροχάλες καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα από αυτούς τους ήπιους Ιταλούς και τον έβριζαν εν χορώ. Θα καλοπεράσουν κάτι βλακόφατσες, τσουρουκάδες τύπου Στόουνρουκ και Μος στο ΣΕΦ. Μου κανει καποια εντυπωση που Ελληνες οπαδοι γκρινιαζουν γιατι οπαδοι αλλης ομάδας εφτυναν τους παιχτες της ομαδας τους τη στιγμή που έχουν ρίξει μεσα σε γηπεδο καθε ειδους σωματικό υγρο (απειρη η μαλακια τους αλλωστε), σωληνες, τσιμεντα, καρεκλες, κερματα, κροτίδες, κινητά, κλειδιά, καφέδες, τα παντα! Δεν θα τους βγάλουμε και Παναγίες όμως. Στην τελική διαφέρει πολύ το τι γίνεται εντός της Ψωρωκώσταινας με το τί γίνεται στην Ευρώπη. Η διοργανώτρια αρχή τι άποψη έχει ακριβώς για όσα διαδραματίστηκαν? Στην τελική, πότε ήρθε ευρωπαϊκή ομάδα στην Ελλάδα γενικά και έμεινε παραπονεμένη από τη φιλοξενία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Θα καλοπεράσουν... Θα καλοπεράσουν... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Θα καλοπεράσουν... Θα καλοπεράσουν... :mrgreen: axaxaxaxxaax έχω πεθάνει φίλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις