Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα θεωρηθει τρολλαρισμα αν πω οτι σαν Παναθηναικοι σημερα δειξαμε ανωτεροτητα στο σχολιασμο του παιχνιδιου? :mrgreen:

Όχι, σήμερα να μείνεις, δεν σπας καρύδια :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλος ηλθες στον Παναθηναικο 2008-2010 και το πως ενιωθα:mrgreen:

Χρειαστηκαμε 2 παικτες επιπεδου Διαμαντιδη-Γιασικεβιτσους για αντισταθμισμα για να παρουμε το Ευρωπαικο

Σαν εκτελεστής ο Σπανούλης, είναι απο τους καλύτερους. Αλλά οργανωτικά δεν το έχει ρε παιδί μου. Τρεμει η ψυχή σου όταν τον βλέπεις κάθε φορά κλεισμένο απο 2-3 παίκτες, scouting report κάνουν οι ομάδες, δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι να μην σκεφτούν οτι αν κλείσεις τον Σπανούλη τον τελείωσες.

Έλα μωρέ σιγά τον Ολάζουον που λέει και μία κοντή ψυχή

Πρωτον, δεν το ειπε αυτος που εννοεις αλλα ο Παπαδοπουλος

Δευτερον, δεν χρειαζεται Ολαζουον κοντρα στους σοφτ αμυντικα - πλην Στοουνρουρκ - ψηλους της Σιενα

Σαν εκτελεστής ο Σπανούλης, είναι απο τους καλύτερους. Αλλά οργανωτικά δεν το έχει ρε παιδί μου. Τρεμει η ψυχή σου όταν τον βλέπεις κάθε φορά κλεισμένο απο 2-3 παίκτες, scouting report κάνουν οι ομάδες, δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι να μην σκεφτούν οτι αν κλείσεις τον Σπανούλη τον τελείωσες.

Ο Σπανουλης ειναι ο ιδανικος να σου γυρισει ματς που παει να χαθει

Οταν του λες ¨στρωσε την ομαδα απο νωρις" ειναι σαν να λες σε μικρο παιδι "διαβασε αντι να φας παγωτο"

Πρωτον, δεν το ειπε αυτος που εννοεις αλλα ο Παπαδοπουλος

Δευτερον, δεν χρειαζεται Ολαζουον κοντρα στους σοφτ αμυντικα - πλην Στοουνρουρκ - ψηλους της Σιενα

Γιατί ο Παπαδόπουλος είναι ψηλός ;;; :devil:

Tον Μανωλάκη εννοούσα εξαρχής...

Χρειαζόμουν όμως έναν τύπο που θα κλείνει χώρους που θα μαζεύει τα σκουπίδια και η ρακέτα δεν θα είναι ξέφραγο αμπέλι για το κάθε point guard.

Εγώ βλέπω ένα καθαρό δυάρι που κακώς τον έχουν καλομάθει προπονητές-δημοσιογράφοι και απαιτεί να παίζει συνεχώς άσσο ενώ ΔΕΝ μπορεί απέναντι σε σοβαρές ομάδες. Άστο για τον Λό αγόρι μου και κάτσε στην περιφέρεια...

Οποιος εχει Link ας στειλει PM ..

Mε υποχρεώσατε σημερα σας ευχαριστω ...grin.png

Ρε αλητες ενας δε βρεθηκε να μου δωσει να δω κι εγω ?

Τι να σας πω τωρα ... frown.png

Χρειαζόμουν όμως έναν τύπο που θα κλείνει χώρους που θα μαζεύει τα σκουπίδια και η ρακέτα δεν θα είναι ξέφραγο αμπέλι για το κάθε point guard.

Δεν αμφιβαλλω καθολου

Με Ιβκοβιτς, αλλος παικτης απο Καχα (αλλα θα μου πεις εδω ο Ιβανοβιτς ειχε τον Σαν Εμετεριο να δινει πασες στα 8μ για τριποντο του Τελετοβιτς και στα ντραιβ του Ολεσον και του Λογκαν περσυ οποτε καταλαβαινεις τι προπονηταρα)

Ο Σπανουλης ειναι εξαιρετικα απροβλεπτος παιχτης (αν και εχει πολυ συγκεκριμενο ρεπερτοριο), αλλα συναμα οταν ειναι μεσα κανει την υπολοιπη ομαδα ιδιαιτερα προβλεψιμη.

Το προβλημα με τον Σπανουλη ειναι οτι οταν βρισκεται μεσα, ο ΟΣΦΠ ειναι λιγοτερο ομαδα. Ξερουν οι υπολοιποι 4 οτι η επιθεση θα ξεκινησει με αυτον και απλως προσπαθουν να παρουν θεση για μια καλη ασσιστ, στις οποιες ειναι επισης καλος. Το προβλημα ξεκινα οταν ο αντιπαλος διαβασει αυτο το παιχνιδι και του βγαλει παγιδες. Εκει εμφανιζει την αχιλειο πτερνα του, τα αστεια λαθη.

Βγαινει εξω ο Σπανουλης, βλεπουμε εναν ΟΣΦΠ λιγοτερο προβλεψιμο στο επιθετικο του παιχνιδι.

Η Σιενα λοιπον σημερα φανηκε απτο πρωτο δεκαλεπτο καλα διαβασμενη στο θεμα του Σπανουλη. Αλλα τα κορακια του δωσανε 5ο φαουλ και ατυχησαν οι Ιταλοι να χασουν τον 6ο παικτη τους νωρις. Bγηκε ο Σπανουλης, καθαρισε το παιχνιδι. Δεν ειναι οτι πηρατε προβαδισμα, δεν ειναι οτι πηρατε διαφορα. Ειναι οτι δημιουργουσατε τη σιγουρια σε οποιον παρακολουθουσε το παιχνιδι οτι δεν γυρναει το παιχνιδι ακομα και με 2 ποντους να προηγουσασταν. Ησασταν σταθεροτατοι και επιθετικα και αμυντικα απτην ωρα που βγηκε.

Anyway ωραιοτατο παιχνιδι, χορταστικο και πλεον (αν και εχει πολυ δρομο) ειναι ρεαλιστικη σκεψη η Μπαρτσελονα...

O Oσφπ από τοτε που πηρε Ντορσει και Λο εγινε ομαδα που σε καποιους αγώνες γουστάρεις να βλέπεις, γενικά φέτος εχει πολύ συμπαθητικη ομαδα, σαν αυτη που ειχε στον 1ο χρονο του Σοφο, Βασιλοπουλου επι Καζλάουσκας.

Τι Μπαρτσελόνα; Στο F4 εννοείς; Δηλαδή αν περάσουν οι δύο ελληνικές θα έχουμε OΣΦΠ-Μπάρτσα, ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ;

Ω ναι.

Αλλιως σημερα θα πανηγυριζαμε παραπανω απο σας για τη νικη σας :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...