Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, το τέταρτο επιθετικό πάνω του είναι βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα του Σχινά μιλάμε.

Δημοσ.

Τι εννοεις αναστησατε? Μια χαρα παιζει φετος ο αντερσεν

BTW οι φασεις στο 1ο ημιχρονο ηταν το ανυπαρκτο αμυντικο του Αντιτς (σωστη η τεχνικη) και ενα ανυπαρκτο του Χαινς

Και τωρα θα σου πω τι χανεις που δεν εχεις ηχο

Καθαρο επιθετικο Σπανουλη, δεν διαμαρτυρεται

Παπαδογιαννης: Το δεχεται αδιαμαρτυρητα αλλα δεν ξερω, μεσα σε τοσο χαμο, καποιο χερι θα του εκανε και αυτου φαουλ, δεν μπορει

Ναι, τετοια δημοσιογραφικα επιχειρηματα "καποιο χερι θα του εκανε φαουλ, δεν μπορει" (την φραση αυτη την ειπε κατα λεξη)

ο παπαδογιάννης που μεταδίδει? ο καρύδας ειναι

Δημοσ.

Α, οκ, λαθος

Πολυ κλαη η προσπαθεια του Ολυμπιακου, πολυ σκληρος

ΥΓ. Δικαιοτατη νικη Ολυμπιακου με τεραστια αμυντικη προσπαθεια

Δημοσ.

Ευτυχησατε να δειτε το Σπανουλη να βγαινει με 5 φαουλ κ με το που βγηκε πηρατε προβαδισμα και βγαλατε τεραστιες αμυνες.

Ο σοφος ακομα μεσα θα τον ειχε

οριστε, τον εφαγες, βγηκε εξω.. και η διαφορα αμεσως στους 10.. εισαι αστερι ρε μιντι...

Τι εχεις να πεις εκ του αποτελεσματος αστερι μου;

Δημοσ.

Tie break!

Τεράστιοι Ντόρσεϋ, Λό, Πρίντεζης. Respect σε ομάδα-προπονητή.

Υ.Γ: Πραγματικά με Σπανούλη μέσα έχω την αίσθηση ότι θα κάναμε τουλάχιστον 3-4 ακόμα λάθη, και εν τέλει θα χάναμε.

Δημοσ.

Θα θεωρηθει τρολλαρισμα αν πω οτι σαν Παναθηναικοι σημερα δειξαμε ανωτεροτητα στο σχολιασμο του παιχνιδιου? :mrgreen:

Δημοσ.

Ευτυχησατε να δειτε το Σπανουλη να βγαινει με 5 φαουλ κ με το που βγηκε πηρατε προβαδισμα και βγαλατε τεραστιες αμυνες.

Ο σοφος ακομα μεσα θα τον ειχε

Τι εχεις να πεις εκ του αποτελεσματος αστερι μου;

Σε αυτό θα συμφωνήσουμε απόλυτα.

Δημοσ.

Θα θεωρηθει τρολλαρισμα αν πω οτι σαν Παναθηναικοι σημερα δειξαμε ανωτεροτητα στο σχολιασμο του παιχνιδιου? :mrgreen:

Εσυ φαε εναν Αμπντουν για να μην ξεχνιομαστε :devil:

Δημοσ.

Το 66-58 στο τέλος της τρίτης περιόδου έγινε 75-82.Ωραία πράγματα...

Τεράστιοι Ντόρσεϋ, Λό, Πρίντεζης. Respect σε ομάδα-προπονητή.

Έλα μωρέ σιγά τον Ολάζουον που λέει και μία κοντή ψυχή

Δημοσ.

Υ.Γ: Πραγματικά με Σπανούλη μέσα έχω την αίσθηση ότι θα κάναμε τουλάχιστον 3-4 ακόμα λάθη, και εν τέλει θα χάναμε.

Καλος ηλθες στον Παναθηναικο 2008-2010 και το πως ενιωθα:mrgreen:

Χρειαστηκαμε 2 παικτες επιπεδου Διαμαντιδη-Γιασικεβιτσους για αντισταθμισμα για να παρουμε το Ευρωπαικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...