adi32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Η ομαδα θελει δεξι μπακ σουπερ. Ο Τορο ειναι τελειωμενος Αν καταφερουμε και τον πουλησουμε θα ειναι θαυμα Θελουμε δεξι χαφ παικταρα Θελουμε αντι Ιμπαγασα παικταρα (οχι παππου) Ενα αμυντικο χαφ και ενα επιθετικο (αν οχι το Μητρογλου) Βαλε κι ενα μπακαπ του Μελμπεργκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Η ομαδα θελει δεξι μπακ σουπερ. Ο Τορο ειναι τελειωμενος Αν καταφερουμε και τον πουλησουμε θα ειναι θαυμα Παρε τον Βυντρα .. Χαχαχαχα.... Ελα ρε adi που σε πειραξε ο Τορο ... Μια χαρα ειναι ... Δε μπορω να καταλαβω γιατι βγαινει αυτο προς τα εξω απο την αρχη της χρονιας ... Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαιο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Όλα τα λεφτά σε έναν αντι-Ιμπαγάσα. Οι υπόλοιπες θέσεις βολεύονται με το υπάρχον υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ποτε ειδες καλο παιχνιδι απο τον Τορο τα τελευταια 2 χρονια ? Θυμαμαι μονο ενα παιχνδι με την ΑΕΚ στο σταδιο που ειχε βαλει σουπερ γκολ Απο κει και περα ουκ ολιγες γκελες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ανασταλτικά ειναι με διαφορά το καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος. Εχει εξεφτελίσει ουκ ολίγους παιχτες. Επιθετικά όμως, και ενώ έχει διορθώσει τη σέντρα του, ειναι άθλιος. Δεν βοηθάει για κάποιο λόγο. Ισως βέβαια φταίει και το γεγονός οτι πολλές φορές παίζει ο Φούστερ στα δεξιά που δεν πιέζει στα άκρα αλλά στο κέντρο (ή ο Καζιμ που δε πιέζει καθόλου)με αποτέλεσμα να πρέπει να καλυπτει όλη τη πλευρα. Αντίθετα στα αριστερά ο Χολέμπας μπορει να προωθείτε διότι ο Μιραλάς ή ο Αμπντουν μαρκάρουν σα τα σκυλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε Χολεμπας και Τοροσιδη για μπακ. Είναι ιεροσυλία να θες να τους διώξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ποτε ειδες καλο παιχνιδι απο τον Τορο τα τελευταια 2 χρονια ? Θυμαμαι μονο ενα παιχνδι με την ΑΕΚ στο σταδιο που ειχε βαλει σουπερ γκολ Απο κει και περα ουκ ολιγες γκελες Eχω δει πολλα καλα... Με τον ΠΑΟΚ εντος με την Αρσεναλ εκτος αναφερω δυο που θυμηθηκα μολις ... Και η σεντρα του ειναι οχι απλα καλη , πολυ καλη .. Εχει ενα θεμα με τραυματισμους μονο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αφου αναφέρω οτι πλέον δεν ασχολούμαι με τον ολυμπιακο όπως ασχολούμουν πριν 10 χρόνια και γενικά είμαι της λογικής οτι "αυτοι παίρνουν μύρια και μεις δεν έχουμε για το ρεύμα", παρόλα αυτά έφαγα τέτοια ξενέρα την Πεμπτή, που τον αγώνα εχθες δεν τον είδα. Δεν είδα ντέρμπυ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ πρώτη φορά στη ζωή μου. Αυτο που πάθαμε την Πεμπτη δεν ξεπλένονταν ουτε με 0-7 εχθές. Και ιδιαίτερα για μένα, που το πρωταθλημα ο μόνος λόγος που το θέλω είναι το Ch.l. Αν πέρναγε απευθείας και ο δεύτερος στους ομίλους, θα έλεγα ευθέως "να πάει να...το πρωταθλημα"..ας το παίρνει 10 χρόνια ο ΠΑΟ (αρκέι να τον κερδίζουμε )". Βέβαια εδώ να σημειώσω οτι περίμενα ένα ματς σούπα, που ήταν πολύ πιθανό να μην τελειώσει καν. Έτσι, έφυγα 2ημεράκι με τη δικιά μου και σίγουρα περασα πολύ καλύτερα. Υ.Γ : Ο Βαλβέλδε θα πρέπει να μάθει να τιμωρεί τα λάθοι των παικτών. Παιξαμε 15 αγώνες με τον Κοστάντζο επειδή δεν τον τιμωρούσε και τώρα συνεχίζει με τον Μεγιερι που μετά το θαύμα της Τρίπολης μας γ...σε πάλι την Πέμπτη. Θα πει κανείς "απο την Τρίπολη έχουν περάσει τόσοι αγώνες". Το θέμα είναι οτι δεν είχει απειληθεί ιδιαίτερα απο τότε. Στο ντέρμπυ έπρεπε να παίξει Kάρολ για να λάβει ο Μεγιερι το μνμ. Anyway... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 http://www.gazzetta....thoun-anthropoi Δε τη παλευουν καθολου μου φαινεται ... Αυτες τις πιπες δε μπορω να διαβαζω ... Ή τις μπιχτες για τα DVD .. Τι ειναι αυτα ρε ? Αν εισαι μαγκας καντα και μη λες τπτ ... Μη τα κανεις για να την πεις στον αλλο και για να εκμεταλευτεις αυτες τις στιγμες ωστε δειξεις πως εισαι καποιος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δε ξέρω, εγώ τον πιστεύω. Με κέρδισε το ειλικρινές ύφος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 http://www.gazzetta....thoun-anthropoi Δε τη παλευουν καθολου μου φαινεται ... Αυτες τις πιπες δε μπορω να διαβαζω ... Ή τις μπηχτες για τα DVD .. Τι ειναι αυτα ρε ? Αν εισαι μαγκας καντα και μη λες τπτ ... Μη τα κανεις για να την πεις στον αλλο και για να εκμεταλευτεις αυτες τις στιγμες ωστε δειξεις πως εισαι καποιος ... Ποιο dvd; Για τηλέφωνο στον Γόντικα λέει. Χάνω κάτι; Μακάρι να γίνει η αρχή τώρα. Ας φτιάξουν όλα και ας διαλυθεί ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν νομίζω πως το θέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δε ξέρω, εγώ τον πιστεύω. Με κέρδισε το ειλικρινές ύφος του. Ποιο dvd; Για τηλέφωνο στον Γόντικα λέει. Χάνω κάτι; Μακάρι να γίνει η αρχή τώρα. Ας φτιάξουν όλα και ας διαλυθεί ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν νομίζω πως το θέλουν. Πάρτι... «χωρίς DVD στην UEFA» Μπιχτή για τα DVD που στειλατε περυσι στην UEFA για οσα εγιναν στο Φαληρο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 LoL. :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ο Μαρινακης εβαλε τιμες στα εισιτηρια 5 και 10 ευρω για την τεταρτη, οσοι περισσοτεροι μπορουμε πρεπει να παμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Video:Ομιλία Ε.Μαρινάκη κατά την επιστροφή της ομάδας στο Ρέντη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις