Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όπως τα λέει ο Κώστας είναι και αυτό είπα και γω πάνω κάτω.

Χωρίς εξτρεμ μπάλα της προκοπής δεν παίζει καμία ομάδα, όχι με τον Ιμπαγάσα, αλλά ούτε με τον Τσάβι να βγάζει κάθετες.

Θέλουμε όπως ήδη είπα, ένα εξτρεμ επιπέδου Γκαλετι και ένα δεκάρι ν αντικαταστήσει τον Ιμπαγάσα.

Αν σκεφτείς ότι ο Μανιάτης μάλλον καθιερώθηκε σαν αμυντικό χαφ και έχεις και Φέισα που ανεξάρτητα απ τους τραυματισμούς φάνηκε καλός, δε μπορείς να πάρεις και Ορμπάιθ και Μακούν. Έναν απ τους 2 θ αγοράσεις.

Και αν μείνει ο Ερνέστο καταλαβαίνουμε ποιον θα κρατήσει, χωρίς να λέω ότι δε μου αρέσει ο Ορμπάιθ.

Επιμένω πάντως ότι θέλουμε και φορ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα εκεί ειναι το θέμα. Και ο Μιραλας κατ ανάγκη παίζει στα άκρα. Αυτος πριν έρθει Ελλάδα έπαιζε πίσω απ τον επιθετικο και καθιερώθηκε σαν καθαρό σεντερ φορ.

Ο Μιραλάς τα πάει καλά γιατί έχει τρομερό διασκελισμό, τρίπλα κτλ και μπορει να περάσει 2-3 παιχτες να κάνει το γκολ Δε μπορει ομως να οργανωσει μια επίθεση αλά Γκαλέτι, αλά Γιαννακόπουλος, αλά Τζόλε.

Αυτά πρέπει να τα κάνει ένα καλό εξτρέμ και ο Μιραλάς να ειναι πιό μπροστά ώστε να το καρφώσει :-)

Βλέπουμε τι γίνεται όταν λείπει ο Τσιμπουρ από μπροστά ή αν ειναι ντεφορμέ. Τι θα κάνουμε? Με 3 επιθετικούς θα τη βγάλουμε εκ των οποίων ο ένας θα παιζει στα εξτρέμ, ο άλλος θα ειναι 35 και ο τρίτος θα ειναι ο μόνος καθαρός?Και ειδικά αν δεν έρθει και ο Μητρογλου.

Και οκ, έχουμε τον Μιραλάς αριστερα. Δεξιά ποιόν?

Φέτφα δε κερδισε ακομα την εμπιστοσύνη του Ερνέστο, Μόνχε θα φύγει, ο Αλγερινός τώρα τη παλεύει αλλά δεν ειναι και Νο1 κλάση για Ευρώπη, και ο Καζιμ δυσκολα θα μείνει.

Επίσης πολλά γκολ που βάζει ο Ολυμπιακος ξεκινάνε από τα πόδια του Ιμπαγάσα που ριχνει συνήθως τη μπάλα στα πλάγια εκμεταλλευόμενος τη ταχύτητα του Μιραλάς που κάνει όλη τη δουλειά μετά.

Σκοπός ειναι να μην έχουμε πάντα την ανάγκη του Ιμπα :-)

Y.G- Γουστάρω κουβέντα όμως γιατί ήδη ξεκινησαμε τα μεταγραφικά..χαχα

Δεν ισχύει{ότι οι υπάλληλοι κάνουν ελεγχους}.

Στην 19 που μπαίνω εγώ μονο 1 φορα ένας υπάλληλος μας έκανε έλεγχο και όταν είδε ότι είχαμε από 1 μπουκάλι κόλα αρχικά δεν μας επέτρεπε να μπούμε.Αλλα στη συνεχεια με mpla mpla μπήκαμε με τα μπουκάλια.

Ρε μην βαράτε δεν τα πετάξαμε.Τα ήπιαμε.

Φίλε μου ήταν σε ματς εναντίον του ΠΑΟ το σκηνικο με τα νερά;

Γιατί στην 11 στο παιχνίδι με ΠΑΟ και μας έψαξαν και μας άνοιξαν τις τσάντες και έχουμε διαρκείας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Η ομάδα σίγουρα θέλει και αντί-Ορμπαιθ μιας και αυτός δανεικός είναι και είναι και 34 πλέον. Νομίζω όμως πως από αυτά που είδαμε φέτος, ο Μακουν δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει ο Βαλβερδε για αυτή την θέση. Ούτε να καλύψει χώρους μπορεί, ούτε βαθιά μπαλιά έχει, ούτε να κουβαλήσει μπάλα και να μοιράσει παιχνίδι μπορεί.

Ο Μανιάτης έπαιξε κατά ανάγκη χαφ όταν είχαμε ξεμείνει, πλέον όμως δεν παίζει κατά ανάγκη, παίζει με την αξία του. Σαν δεξί μπακ όσο έπαιξε στον Ολυμπιακό ήταν μέτριος, με το που μπήκε στα χαφ αναδείχθηκε. Πιστεύω σε βάθος χρόνου ο Ολυμπιακός θα κερδίσει πολλά περισσότερα από τον Μανιατη παρά τον Μακουν, Θα είναι λάθος να φάει πάγκο.

Σίγουρα βέβαια είναι καλό να έχεις έναν Μακουν στο ροστερ αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε έναν τέτοιο παίχτη για να παίζει κυρίως ως αλλαγή. Καλύτερα για εμένα να δώσουμε αυτά τα λεφτά για έναν αντι-ορμπαιθ.

Y.G- Γουστάρω κουβέντα όμως γιατί ήδη ξεκινησαμε τα μεταγραφικά..χαχα

http://www.woop.gr/content/60183/apohorei-apo-te-giounaited-o-mperbatoph?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

αυτος μας χαλαει?

Φίλε μου ήταν σε ματς εναντίον του ΠΑΟ το σκηνικο με τα νερά;

Γιατί στην 11 στο παιχνίδι με ΠΑΟ και μας έψαξαν και μας άνοιξαν τις τσάντες και έχουμε διαρκείας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αυτό δεν το θυμάμαι σε ποιο mats έγινε.Και εγώ διαρκειας έχω αλλα στην 19.

Ξέρεις ότι γενικότερα οι έλεγχοι είναι ανύπαρκτοι.Αλλα ακόμη kai να γίνουν με σωστές διαδικασίες πάλι δυστυχώς πολύ εύκολα μπορεί να περάσουν ακόμη και .....πολυβόλα.Όπως προανάφερες κάπου αλλου εφέτος αλλα και πολλές άλλες χρονιες δεν έγιναν σχεδόν το παραμικρό επειδή οι πρόεδροι κάνανε συμφωνίες με τους οργανωμένους.

Καθόλου αλλά...wishful thinkings :mrgreen:

Αναρωτιέμαι πάντως, τι θα είχε συμβεί αν ο Παναθηναικός νικούσε με 3-0 τη στιγμή που διακόπτηκε το ματς...Φαντάζεστε??

Η ίδια πράσινη που ζητάει σημερα συγνωμμη θα φωναζε για αλητεία...

με την βαθμολογια τι γινεται?στο contra ακομα μας εχει +4 ποτε θα βγει η αποφαση?

Γιατι ?

Φοβασαι μη χασουμε το πρωταθλημα ?

Καθόλου αλλά...wishful thinkings :mrgreen:

Αναρωτιέμαι πάντως, τι θα είχε συμβεί αν ο Παναθηναικός νικούσε με 3-0 τη στιγμή που διακόπτηκε το ματς...Φαντάζεστε??

Η ίδια πράσινη που ζητάει σημερα συγνωμμη θα φωναζε για αλητεία...

Δεν θα είχαν πάρει τέτοια έκταση τα επεισόδια.

Πάντως και στο ημίχρονο που ήταν 0-0 να το διέκοπτε όπως ζητάνε μερικοί από εδώ μέσα, τώρα θα ακούγαμε για την παράγκα του Μαρινακη και τους αντιεξουσιαστές...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...