Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθεί ο άνθρωπος με κάποιες δηλώσεις να περισώσει αυτό το συνονθύλευμα που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες (και αναφέρομαι σε μήνες γιατί και οι ιδιοι οι φίλοι του ΠΑΟ ξέρουν πως στάθηκε αρκετές φορές τυχερή η ομάδα τους νικώντας τελευταία στιγμή με 1-0, έχοντας χάσει η αντίπαλη ομάδα ευκαιρίες, σε παιχνίδια, "όποιος το βάλει νίκησε".

Ηταν κακός ο ΠΑΟ φέτος. Ο χειρότερος μετά το 1997 που δε βγήκε καν Ευρώπη.

Του Φερέιρα του υποσχέθηκαν λεφτά, πρίγκιπες, Τσάκες (καλά αυτόν ακόμα δε τον έχουν βουτήξει τα καλόπαιδα?) αλλά τελικά έμεινε με παίχτες αμφιβόλου ποιότητας και όσοι είχαν μια κάποια ποιότητα (Ζέκα, Κατσουράνης κτλ) έσκασαν στο πρώτο γύρο. Μεγάλη ζημιά έπαθε με τον Λέτο.

Λογικό να προσπαθήσει να στρέψει τα βλέμματα προς τη διαιτησία, αντιλαμβανόμενος τη κακή συνήθεια, ΕΙΔΙΚΑ μερίδας οπαδών του ΠΑΟ, να μη θέλουν να παραδεχτούν πως η ομάδα τους, δεν ειναι ανταγωνιστική. Έχει πιάσει το νόημα ο άνθρωπος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.sport-fm.gr/article/540913

Έτσι εξηγείται..

Είναι της πορτογαλικής σχολής προπονητικής η κλάψα και η φαγούρα με τη διαιτησία.

Και είναι και οι δύο καλύτεροι εκπρόσωποι, τσακωμένοι μέχρι πρόσφατα και μεταξύ τους..

Ο Μαρινάκης μάζεψε όλους τους ξένους παίκτες και του παρακάλεσε να μην κατηγορήσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο στις δηλώσεις τους.

Δυστυχώς κανείς δεν θέλει να αλλάξει τίποτε!

Ο Μαρινάκης μάζεψε όλους τους ξένους παίκτες και του παρακάλεσε να μην κατηγορήσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο στις δηλώσεις τους.

Ε ναι καλά που έστειλε κ ο Τζιμπριλ πέρυσι dvd και ξεβρώμισε το ποδόσφαιρο.

Έχεις την εντύπωση ότι ενδιαφέρει οποιονδήποτε εκτος Ελλάδας τι γίνεται εδώ?

Που ειναι το κακό σε αυτό??

Οκ ο Μαρινάκης πέρσι είπε πολλές χοντραδες, προκάλεσε κτλ κτλ τα ξέρουμε αυτά, τον έχουμε κατακρίνει ανάλογα.

Φέτος όμως παρουσιάζεται αρκετά αλλαγμένος προς το καλυτερο.

Οι περισσότεροι μεγάλοι παίχτες που έρχονται στην Ελλάδα ρωτανε πάντα συμπατριώτες τους, ή παλιούς τους συμπαίχτες.

Αν είναι να μην έρχεται παιχτης επειδή φοβάται να παίξει θα παίζουμε με ηγέτη τον Σκαρμούτσο και τον Γελαδάρη (εξαιρετικοί παίχτες αμφοτεροι)

Ως Παναθηναικός που αυτή τη στιγμή η ομάδα δε έχει επενδυτές ίσως να σε βολεύει, αλλά ως Ολυμπιακός που έχω εναν επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο, δε μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα.

Σταμάτα να βλέπεις παντού συνωμοσίες ρε fire.

Φταίει ο Βαρδινογιάννης και μόνο για όσα τραβάτε, ξεκολλάτε το κεφάλι σας.

Χθες ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχιστεί και να τελειώσει το παιχνίδι, αυτό και μόνο φτάνει.

Κοροιδεύεις ρε fire?

Έχει παρκάρει τις μετοχές εδώ και1 χρόνο, έχει βάλει τον Τσάκα να μας κάνει να γελάμε, και εσάς μαζί δεν αντιλέγω και μου λες ότι δε φταίει σε τίποτα?

Κοροιδεύεις ρε fire?

Έχει παρκάρει τις μετοχές εδώ και1 χρόνο, έχει βάλει τον Τσάκα να μας κάνει να γελάμε, και εσάς μαζί δεν αντιλέγω και μου λες ότι δε φταίει σε τίποτα?

Κοίτα σε αυτό δε μπορεις να ξέρεις κάτι. Δεν εχει αποδειχθει πως ο Τσάκας συσχετιζεται με τον Βαρδυνογιάννη και ειδικά το γεγονός πως ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος χωρις να τον ενοχλουν οργανωμένοι, σημαίνει οτι σίγουρα δεν ε΄χει σχέσει με Τζίγκερ.

Οσο για τις μετοχές, αν ο Βγενόπουλος πραγματικά ήθελε τον ΠΑΟ θα τον είχε πάρει, όπως έκανε ο Μαρινάκης με τον Κόκκαλη.

Δεν ειναι θέμα Τζίγκερ. Ισως ειναι ο μόνος που ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα δε φταίει.

Το τι θα γίνει το ξέρουμε εδω και 2 εβδομάδες.

Ο Τζίγκερ έκανε αυτό που έπρεπε. Εφερε όλη την ομάδα σεκιούριτι αλλά και κάλεσε 1.500 αστυνομικους να προστατεύσουν τους παίχτες. Σε αυτό ήταν εντάξει.

Ολα τα άλλα ειναι θεωρίες. Θα δούμε σύντομα :-)

@fire

Πήγαν έξω απ το σπίτι του μηχανοκίνητη πριν το ματς.

Έχεις την εντύπωση ότι ακόμα και 200 άτομα μπορούν να κάνουν κάτι στον Βαρδινογιάννη?

Το ξέρεις και το ξέρω ότι αν πας να μπεις μέσα απλά θα πέσει η πρώτη κουμπουριά στον αέρα και η επόμεη θα ναι πάνω σου.

Ρε Κώστα κατ αρχήν μου τα λες τόση ώρα μια χαρά και τώρα μου λες ότι δεν είμαστε σίγουροι αν ο Τσάκας είναι καρνάβαλος του Τζίγκερ..

Αναφορικά με τον Βγενό, ξέρεις τι του λέει ο Τζίγκερ? Πάρε το βάζελο αλλά πλήρωσε και τη Γηπελ που ανήκει σε μένα, μιας και τα χει μιλημένα όλα με το Βωβό.

Και τέλος ο Βγενό δεν είναι Μαρινάκης και δεν το λέω επειδή είμαι γάβρος. Ο ένας έχει 50 καράβια και ο άλλος διαχειρίζεται κατα βάση ξένα λεφτά, τι συγκρίνεις?

καλημερα πρωταθλητες!!

στο οακα

στο οακα

18 του Μαρτη (οοοο)

πρωταθλημα σηκωσαμε

νικωντας τον πελατη!!!

Με το φυλλο αγωνα μαθαμε τι εγινε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...