LRoi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Το ξέρω ρε συ γιαυτό και εγώ λέω πως άν ήθελαν τρόπος υπάρχει..και ξαναλέω εδώ και μία βδομάδα λέγανε οτι το μάτς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην τελειώσει! Είναι αυτή εικόνα προετοιμασίας για τέτοια γεγονότα; Εγώ νομίζω ότι αυτό το έλεγαν για να το ακούσει ο Ολυμπιακός και να τρομοκρατηθεί, αλλά δεν κατάλαβαν οι ανεγκέφαλοι ότι τελικός αποδέκτης ήταν οι κάφροι. Ειδικά οι δηλώσεις Βγενόπουλου για ηθικούς αυτουργούς, φωτογραφίζοντας τον Μαρινάκη, είναι για εισαγγελέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Γνωστό "μικρόβιο" του βαλβέρδε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δηλαδή; Έχει πολύ μεγάλο πάθος με την φωτογραφία. Μια φορά φωτογράφιζε ένα παγκάκι με τις ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 τι ειναι πιο σαπιο? το πολιτικο μας συστημα ή το ποδοσφαιρο μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 τι ειναι πιο σαπιο? το πολιτικο μας συστημα ή το ποδοσφαιρο μας? Συνδυασμός που σκοτώνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αν βάλεις το ένα μπροστά σε καθρέπτη θα δείς το άλλο ως είδωλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 πως λεγεται ο παναθηναικος στα γερμανικα; νεβερκουπεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 τι ειναι πιο σαπιο? το πολιτικο μας συστημα ή το ποδοσφαιρο μας? Το πολιτικό σύστημα. Το δεύτερο είναι επακόλουθο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Έχει πολύ μεγάλο πάθος με την φωτογραφία. Μια φορά φωτογράφιζε ένα παγκάκι με τις ώρες. μα απο ανθρωπο που παιρνει 1.000.000 το χρονο μισθο και εχει παθος με τη φωτογραφια, θα περιμενα να εχει καμμια σουπερ ντουπερ ουαου DSLR, οχι αυτο το πραγματακι...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 1.800.000 παίρνει Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ο παππούς μίλησε πάλια για διαιτησία? Μπορεί να μου πει κάποιος σίγουρα? Το διάβασα στο twitter αλλά δε θέλω να το πιστέψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Θα έλεγα ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξαν και για άλλη μια φορά συνέχισαν να υπάρχουν θέματα διαιτητικά. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που θα μετανιώσω. Τάδε έφη Φερέιρα. Αλεφαντιζει . Σε λίγο θα αρχίζει να ζητάει τον Κάκο να βγει στο τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ρε φίλε είναι βλάκας? Είναι Παναθηναικός από κούνια? Τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις