Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτοί οι αντιεξουσιαστές δεν αφήνουν να ξεκινήσει το δεύτερο ημιχρόνιο.

Γαύροι είναι που κάνουν επεισόδια για να ξεκουραστεί η ομάδα του Ολυμπιακού...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δηλαδη μονο η ομαδα του ολυμπιακου ξεκουραζεται? Οι παναθηναικοι τρεχουν μονοι τους στα αποδυτηρια???αχαχχ Ελεος συνομωσιες παλι...παντως ωραιο ποδοσφαιρο δεν ειναι γενικα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γι αυτό είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα. Σε συνθήκες τρομοκρατίας μπαίνει και τους πατάει στο λαιμό.

Περιμένω έκτακτο από το Mega και το ΣΚΑΙ για τα επεισόδια.

Γι αυτό είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα. Σε συνθήκες τρομοκρατίας μπαίνει και τους πατάει στο λαιμό.

Τρομοκρατιας?Χτυπησε κανεις τους παικτες του γαυρου και δεν το ειδα?Ελεος

Ο οποιο τυχερος κερδιζει σε αυτο το ματς.Ο γαυρος λιγο πιο τυχερος και κερδισε.Μακαρι να το διακοψει,τσαμπα κουραζομαστε.

Τρομοκρατιας?Χτυπησε κανεις τους παικτες του γαυρου και δεν το ειδα?Ελεος

Ο οποιο τυχερος κερδιζει σε αυτο το ματς.Ο γαυρος λιγο πιο τυχερος και κερδισε.Μακαρι να το διακοψει,τσαμπα κουραζομαστε.

Ούτε τύχη ούτε τίποτα. Το ματς έχει πάει καθαρά στην τακτική. Το ότι δεν είναι ωραίο ματς δεν έχει να λέει.

Εσας δε σας ακουμπησε κανεις. Ακομα και οταν βαλατε γκολ δεν επεσε ουτε καρφιτσα. Κανεις απτην ομαδα σας δεν απειληθηκε. Μεχρι και στα κορνερ, αλλες εποχες επεφτε βροχη αντικειμενων, σημερα επεσαν 1-2 μπουκαλια. Μην πετατε ακυρα, απλα για να τα πεταξετε. Σας γραψαμε συγχαρητηρια και στο απεναντι τοπικ, αλλα μη ψαχνετε κι απτη μυγα ξυγκι...

Ο πρωτος που δικαιουται να μιλα για τρομοκρατια σημερα ειναι ο μικρος ο Καρνεζης που ετρωγε βροχη φωτοβολιδων πριν διακοπει το παιχνιδι.

Ούτε στη Ριζούπολη είχε χτυπήσει παίχτης σας, αλλά μια δεκαετία τώρα το κάνατε σημαία.

Ο Κάκος μετά το γκολ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μας βάλει στην περιοχή.

Να διακοπεί το ματσάκι, να αφαιρεθούν και οι 3 βαθμοί που προβλέπεται για να διεκδικήσει και ο Ατρόμητος έξοδο στο Τσου Λι.

Ούτε στη Ριζούπολη είχε χτυπήσει παίχτης σας, αλλά μια δεκαετία τώρα το κάνατε σημαία.

Να διακοπεί το ματσάκι, να αφαιρεθούν και οι 3 βαθμοί που προβλέπεται για να διεκδικήσει και ο Ατρόμητος έξοδο στο Τσου Λι.

Ετσι ππου παει ο παο τελευταια,τον βλεπω τον Ατρομητο προκριματικα.Γουσταρω.. :rolleyes: :rolleyes:

troll mode on

Θα διακοπει αποτι λενε

troll mode on

Troll εγώ που γράφω στο thread του πρωταθλητή την άποψή μου;

Την Πέμπτη μπήκες εδώ μέσα να προκαλέσεις, σήμερα που έχασες, μπήκες να μας κάνεις μαθήματα ήθους.

Troll εγώ που γράφω στο thread του πρωταθλητή την άποψή μου;

Ε ναι ο μονος που ειδε Κακο να μας σπρωχνει στην περιοχη σας μαλλον εσυ εισαι. Να μας ελεγες και κανα 2-3 φασεις καλα θα ηταν

Την Πέμπτη μπήκες εδώ μέσα να προκαλέσεις, σήμερα που έχασες, μπήκες να μας κάνεις μαθήματα ήθους.

Κρατας ημερολογιο?

κανε report.

Tα μαθηματα ηθους που τα βλεπεις ?! Παααααλι αυτοδημιουργεις φανταστικες ιστοριες? :mrgreen:

Περαστικα σ οσους βιαστηκαν να χαρουν την πεμπτη! 2 μερες κρατησε η χαρα των φουκαραδων κι αυτη ηταν με ξενα κολυβα...

Συγχαρητηρια στην ομαδα μας για μια εξαιρετικη χρονια!!

ΥΓ.Ο κακος ελεγε οτι αν γινει το παραμικρο ξανα, θα διακοπει, τωρα τι σκεφτεται?

Δε πείραξαν παιχτες του Ολυμπιακού. Απλά είχαν σκοπό να διακόψουν το ματς. Κακό στην ομάδα τους έκαναν. Εμεις νικούσαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ μέχρι το 83 με ένα ομορφο γκολ σε ένα κακο γενικά παιχνιδι.

Είμαστε πρωταθλητές. Μόνο αυτό μένει. Και σίγουρα καλύτεροι σαν ομάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...