Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά πωλούνται και οι δύο μαζί τόσο.

Τεράστιοι παίκτες στα νιάτα τους και οι δύο, αλλά ο Μέλμπεργκ είναι πλέον 35 και ο Ιμπαγάσα 36 και δεν κάνουν για βασικοί, αλλά για backup πολυτελείας για το 60' και μετά.

Γιατί έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και κρεμάει συνεχώς την ομάδα αμυντικά. Καμία σχέση με τον Τοροσίδη της περιόδου 2007-2010. Εντελώς τεμπέλης πλέον, δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα επιθετικά/αμυντικά, και με το που παίρνει πάσα κοιτάει πώς να κάνει σέντρα και να ξεφορτωθεί την μπάλα απο πάνω του.

Δώστου συγχωροχάρτι εσύ μετά απο 40+ μύρια που τσέπωσε φέτος, στην περίπτωση που δούμε πάλι παίκτες επιπέδου Αμπτούν, Μαρκάνο, Μόνχε, Γιέστε κτλ.

Αν δεν φέρει τουλάχιστον δύο μεγάλους παίκτες που να ΤΡΕΧΟΥΝ στο κέντρο μετά απο τόσα εκατομμύρια, θα είναι απλά απαράδεκττος.

ρε παιδιά, τέτοιο πρέσσινγκ δεν μπορεί να κρατήσει 90 λεπτά. Μας λείπει η διαχείρηση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιρνόντας οι μέρες και βγάζοντας από μέσα μας τη τεράστια πίκρα του αποκλεισμού, αρχίζει ο καθένας μας σιγά σιγά να αναθεωρεί κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση στο τι έχει κάνει η ομάδα φέτος, λαμβάνοντας πάντα και στα υπόψη του, τι είχε συμβεί πριν από 2 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια εξαιρετική πορεία, μαζεύοντας 9 βαθμούς στο Τσ.Λ. έχοντας μια τεράστια νίκη εκτός έδρας, 2 νίκες εντός, μια καταπληκτική εμφάνιση στην Άρσεναλ και μια μαγική εικόνα στο Καραισκάκη.

Δυστηχως μείναμε απ έξω, όπως άλλωστε έχουμε ξαναμεινει και με 10 βαθμούς αλλά και με 8...

Στο Ουέφα καθαρίσαμε με συνοπτικές διαδικασίες μια δυνατή Ρωσική ομάδα, πολλά υποσχόμενη και νικήσαμε εκτός έδρας μια Ουκρανική που έχει τη μιση Αργεντικη και Βραζιλία στο ρόστερ της.

Δυστηχως ένα κακό ημιχρονο χωρις ηρεμια, μας έκανε να χάσουμε τη σίγουρη προκριση.

Οι 9 βαθμοί στο Τσ.Λ. με τη διαφορά δυναμικοτητας των ομάδων, με το γεγονός πως είμαστε καινούργια ομάδα αλλά και το γεγονός οτι πέσαμε ίσως στον δυσκολότερο όμιλο που έχει πέσει ποτέ Ελληνική ομάδα (από άποψη βάρους ονομάτων των αντιπλαλων...ελεος..η εύκολη ομάδα ήταν η Ντορτμουντ..), αποτελεί από μόνο του υπέρβαση, οπως και υπέρβαση αποτελεί ο αποκλεισμός μιας Ρωσικής ομάδας που το μπάτζετ της ειναι 4πλάσιο απ το δικό μας τα τελευταία 4 χρόνια.

Γενικά είναι υπέρβαση το ότι προπερσι τερματίζαμε 5οι και μεναμε και εκτος Ευρωπης, ενω φέτος δοξαστήκαμε και τρομοκρατήσαμε τους απανταχου αντιολυμπιακους στην ιδέα πως θα προκρινόμασταν στους 8 ή και στους 4.

Το να κοροιδεύουν κάποιοι (διότι ως γνωστων δεν ισχύει για όλους τους φίλαθλους αυτό), είναι ούτως η αλλιώς παιδικό, τη στιγμή που μέχρι και ο πίνακας της Ουέφα δείχνει πως ο Ολυμπιακός ξεπέρασε όλες τις Ελληνικές ομάδες σε βαθμούς στην Ευρώπη. Το παραμύθι έχει τελειώσει εδω και καιρό.

Ο Ολυμπιακός είναι η λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα, με τους περισσότερους τίτλους.

Η οποιαδηποτε κατηγορία εις βάρος του, φέρει και το βάρος της απόδειξης.

Οποιοσδήποτε επικαλειται ενα γεγονος φερει και το βαρος της αποδειξης του.

Πχ. Ο Χοντρός είναι πίσω απ όλα, λέει κάποιος. Είναι καθαρά τρολιά γιατί δε μπορεί να το αποδειξει και ως 5χρονο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα. Αν ρωτήσεις τον ίδιο ανθρωπο για το 2009, θα σου πει πως ηταν το μοναδικό δικαιο πρωτάθλημα.

Αν είναι έτσι και εγώ θα πω πως ο Θεός του Μπάσκετ είναι αυτός που έδωσε τα 6 Ευρωπαικά. Μπορώ να αποδείξω κάτι?ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. Είναι χαζομάρα και λογικη 5 χρονου, αυτό που έγραψα?Είναι.

Και κάτι άσχετο.

Ο Μέλμπερκ ειναι με διαφορά ο καλυτερος αμυντικος στην Ελλάδα. Εχει τουλάχιστον 2 χρονια μπάλα σε υψηλότερο επίπεδο απ όλους τους Ελληνες.

Δε φεύγει με τίποτα. Ειναι αμυντικος και τα 34 του χρόνια είναι λίγα για παίχτη με τέτοια ποιότητα. Αλλωστε γιαυτο έχει διπλα του γρηγορο αμυντικο. Τρέχει ο Παπαδόπουλος και καλύπτει και ο Ολοφ με την εμπειρία του μαζεύει τα ασυμάζευτα.

φίλε kkostas77,

καταρχήν το +1 γιατί μου άρεσε ο τρόπος που τεκμηρίωσες τις απόψεις σου...

Εγώ θέλω να σταθώ σε ένα σημείο...

Γράφεις ότι ήταν υπέρβαση που βγήκατε 3οι σε όμιλο με αυτές τις ομάδες.. Για μένα υπέρβαση θα ήταν να βγαίνατε πρώτοι, ή και 2οι... Γιατί το λέω; Καλή η άρσεναλ, καλή η μαρσέιγ, καλή και η ντόρτμουντ, αλλά και ο ολυμπιακός δεν απέχει έτη φωτός απ'αυτές.. Έχεις παίκτες που παίζουν χρόόόνια Ευρώπη, έχεις καυτή έδρα και έχεις το πλεονέκτημα ότι ίσως σε υποτιμήσουν (όπως έκανε η μαρσέιγ εκεί μέσα). Αν στην πρώτη αγωνιστική δεν ήσουν απαράδεκτος και δεν έχανες απ'την μαρσέιγ τι θα λέγαμε τώρα ;; Ο όμιλος που σου έκατσε, για τσάμπιονς λιγκ, καλός ήταν !! Φαντάσου αντί για την άρσεναλ να ήταν η Real, ή η Barcelona, ή σχεδόν οποιαδήποτε άλλη που θα σε κέρδιζε μέσα έξω (ακόμα και αν ήταν αδιάφορη ;) ). Εκεί όντως, θα ήθελε υπέρβαση για να βγεις ακόμα και τρίτος !

Εν συνεχεία, την ρουμπίν την απέκλεισες δικαιότατα, αλλά πιστεύω θα μπορούσες και ευκολότερα, I mean, πάλι δεν έπαιξες μπαλάρα... Η Μέταλιστ, για μένα είναι η ευκολότερη ομάδα που έπαιξες φέτος στην Ευρώπη και από μαλακία αποκλείστηκες.. Άρα ρε συ ποια υπέρβαση ;

Δε θέλω να φανώ ισοπεδοτικός! Και φυσικά να μην ξεχνάμε το γεγονός ότι έφτασες όπου έφτασες όντας πρώτος στο πρωτάθλημα και εντός κυπέλλου. Απλώς πιστεύω ότι αν τους χαϊδεύουμε τα αυτιά ποτέ δε θα γίνει το βήμα παραπάνω. Ας είμαστε σοβαροί, έτσι όπως έκατσαν οι κληρώσεις, εγώ πιστεύω ότι ο ολυμπιακός της μαρσέιγ και της τούμπας θα έφτανε τουλάχιστον μέχρι ημιτελικό...

Φαντάσου αντί για την άρσεναλ να ήταν η Real, ή η Barcelona, ή σχεδόν οποιαδήποτε άλλη που θα σε κέρδιζε μέσα έξω (ακόμα και αν ήταν αδιάφορη ;) ). Εκεί όντως, θα ήθελε υπέρβαση για να βγεις ακόμα και τρίτος !

Κάνεις λάθος. Είναι ευτυχία να πέσεις με μια πολύ δυνατή από το 1ο γκρουπ και ακόμα μεγαλύτερη τύχη να σου κάτσει το τελευταίο ματς μαζί της εντός έδρας για να σου στείλουν τα δεύτερα. Αυτό που θες είναι η Ρεάλ/Μπάρτσα/Μίλαν/Μαντσεστερ να καθαρίσει όλα τα παιχνίδια μέσα έξω και να παλέψεις για τη δεύτερη θέση έχοντας έναν μόνο αντίπαλο, πάντα με την προϋπόθεση η ομάδα από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας να είναι ανίσχυρη, όχι όπως η Ντόρτμουντ. Με άλλα λόγια, θες πολύ δυνατή από το 1ο γκρουπ, πολύ αδύναμη από το 4ο για να μπορέσεις να χτυπήσεις τη 2η θέση με 9-10 βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπυ και κινδυνεύεις να μείνεις εκτός 16άδας ακόμα και με 3 νίκες. Η φετινή κλήρωση ήταν η χειρότερη δυνατή.

Ο Ολυμπιακός είναι η λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα' date=' με τους περισσότερους τίτλους.

Η οποιαδηποτε κατηγορία εις βάρος του, φέρει και το βάρος της απόδειξης.

Οποιοσδήποτε επικαλειται ενα γεγονος φερει και το βαρος της αποδειξης του.

Πχ. Ο Χοντρός είναι πίσω απ όλα, λέει κάποιος. Είναι καθαρά τρολιά γιατί δε μπορεί να το αποδειξει και ως 5χρονο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα. Αν ρωτήσεις τον ίδιο ανθρωπο για το 2009, θα σου πει πως ηταν το μοναδικό δικαιο πρωτάθλημα.[/quote']

Για την οικονομια της συζητησης, αφηνω το πρωτο σκελος και παω στο δευτερο. Κι αν εισαι λαοφιλης δηλαδη τι παει να πει; Που κολαει; Χρειαζομαι λιγοτερες αποδειξεις για την καβαλα και περισσοτερες για εσενα; Η πουστια μετριεται με τον κοσμο δηλαδη; Μαλιστα...

Δευτερον. Αποδειξεις υπαρχουν, παμπολλες. Ποσοι παραγοντες επο επαε και διαιτησιας δηλαδη πρεπει να δηλωσουν "ο γαυρος να νικαει και οι αλλοι..." για να το καταλαβεις ακομα κι εσυ; Θελεις μηπως να ερθουν να στο πουνε κατ'ιδιαν; Ποσα βιντεο με διαιτητικες εφευρεσεις υπερ σου θελεις να δεις; Ποσοι οπαδοι αλλων ομαδων πρεπει να σε σιχαθουν για οσα περασαν εναντιον σου για να καταλαβεις; Ποσοι παραγοντες του ελληνικου ποδοσφαιρου θελεις να χειροκροτανε τα σαρδαμ των προεδρων σου για να ταρακουνηθεις;

Α, ξεχασα, η παραμυθα.. Μονοι σας και ολοι οι αλλοι μαζι... Βεβαια το μονοι σας ειναι +επο, επαε, σλ, κεδ, κυβερνηση, εοε, κοκ... Μα πως αντεχετε τοση μοναξια;

Η αλλη παραμυθα που σας εχουν μαθει ειναι η καλυτερη.. Αν εχεις αποδειξεις λεει πηγαινε εισαγγελεα... Σωωωωωωπαα! Αληθεια; Στην ελλαδα που η δικαιοσυνη μας τρεχει απ'τα μπατζακια, η ελλειψη αποδειξεων ειναι που μας εμποδιζει! Σωστα, στον α(θ)λητισμο, στην πολιτικη... Ουφ... Μου'φυγε ενα αγχος.. Κι ελεγα κι εγω τι δεν παει καλα....

Φιλε μου να σε ρωτησω κατι;

Εχεις την εντυπωση πως επειδη γραφεις συγκρατημενα και σε χαμηλους τονους θα βρεις καποιον να πει, "ναι μωρε, εδω που τα λεμε δεν ειναι κι ετσι..."??

Οτι γραφει δεν ξεγραφει. Καταλαβαινεις την πικρα μου που εχεις παρει 13-14 πρωταθληματα στα καπακια, σωστα;

Καταλαβαινω κι εγω την δικη σου που με τοσα πρωταθληματα δεν εχεις τον σεβασμο κανενος. Τι να κανουμε; Ισως στο μελλον.

P.S

Για να προλαβω τους καλοπροαιρετους. Υποστηριζω την δευτερη πιο διαπλεκομενη ομαδα στην ελλαδα. Μετα απο εμας το χαος. Δεν βλεπω καν τον τριτο στη λιστα.

Αλλο τοσο χαος ομως υπαρχει και μπροστα μου. Αυτο μονο μου δινει το δικαιωμα να γραψω αυτο το μηνυμα.

Slim απευθυνεσαι σε ατομο που σε οτιδηποτε λες/λεω/λεμε ζητα αποδειξεις. Καποτε παρεθεσα καποιες απο αυτες και συγκεκριμενα τα βιντεακια απο τις εποχες του Σπαθα (το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδανε), οπως και το πιο προσφατο γεγονος με το διαλογο χοντρου-υπερβαρου (νταξει το πηρες το αποτελεσμα αλλα τωρα στειλε 2-3 ατομα να τους προστατεψουν για κανα 10ημερο γιατι κινδυνευουν) και η απαντηση του ηταν οτι αυτα δεν αποτελουν αποδειξεις μιας και η δικαιοσυνη δεν τιμωρησε καποιον, αρα ολα ειναι καθαρα.

Φίλε we_will_rise η επιχειρηματολογία σου με έπισε και έχεις +1 από μένα. Πράγματι δεν ειναι και υπέρβαση η πορεία μας.

Υποστηρίζω περισσότερο αυτό, επειδη είχαμε τα χάλια μας πριν 2 χρόνια και επειδη οι ομάδες που κληρωθηκαμε ήταν όντως δυσκολες. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Καλύπτεις απόλυτα τη κουβέντα. :-)

Αυτό δε σημαίνει πως διαφωνω φυσικά με τον kirileman που βάζει μια άλλη παράμετρο στη συζητηση.

Φίλε SlimData δεν συνδέω το ότι είμαστε η λαοφιλέστερη ομάδα με τις τιμωρίες και τις θεωρίες συνωμοσίας.

Αυτό που εννοώ είναι πως καθε ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλούς υποστιριχτές, που δέχεται κατηγορίες πρέπει να έχουν τις ανάλογες αποδείξεις. Παρεξήγησες εδω προφανως.

Το ότι καποτε υπήρξε μια συζητηση που βγήκε απ τον Τριανταφυλλόπουλο και έλεγε πως ο Ολυμπιακος και το Αιγάλεο πρέπει να νικάνε, εμένα δε μου λέει τίποτα. Και ο Καπετάνιος κάποτε πήγε και απειλούσε με πιστόλια. Αποδυκνείει κάτι?

Ο Μαρινακης ο ίδιος να βγει να πει, πως Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικάει, δεν αποτελεί καμία απόδειξει. Νομίζω πως πρέπει να διαχωριστούν μερικά πράγματα ως προς το τι ειναι απόδειξη και τι όχι.

Για το επιχειρημα με τους οπαδους που σιχένονται την ομάδα μου.

Ποιοι?Οι Παναθηναικοι?Οκ ειναι οι άμεσα αντιπαλοι. Αλλίμονο αν αγαπουσαν Ολυμπιακο. Ο ΠΑΟΚ, που μισει Ολυμπιακο από τοτε με τον Κούδα?Η ΑΕΚ που επίσης μισεί Ολυμπιακό λόγω Μπάγεβιτς και λόγω του χάρτινου πρωταθλήματος το 2008?Ο Σωκράτης ηταν η αιτία να μην ορθοποδήσουν ποτέ, μια μια νομιμότατη αλλά ανήθικη κίνηση.

Ποιους άλλους? Αναφέρεσαι σε ζώα που χαιρονται όταν βλέπουν τον πρόεδρο της μπασκετικής τους ομάδας να καταστρέφει παίχτες τύπου Νίκου Γκάλη, να βαφτίζουν "καραγκιόζη" από το μικρόφωνο τον Παναγιώτη Γιαννάκη και να παρουσιάζουν μπλούζες άσεμνου περιεχομένου μπροστά σε μικρά παιδάκια?(βλ. φωτο Γιαννακόπουλου μερικά ποστ πριν). Για αυτους τους οπαδους προσωπικά αδιαφορώ.

Τέλος οι διαιτητικές εφευρέσεις ειναι προταίρημα και άλλων ομάδων, όχι μονο του Ολυμπιακού. Αλλωστε δε μπορώ να μιλάω για διαιτησία τη στιγμή που πλήθος οπαδων του ΠΑΟ αναφερει και πιστευει κιόλας πως τα πρωταθλήματα του 2004 και 2008, είναι τα μόνα δίκαια από το 1997 και μετά που οι ίδιοι θεωρουν οτι ξεκινησε το ποδόσφαιρο, αδιαφορόντας για τα εγκλήματα νωρίτερα από αυτό.

Ούτε για οπαδους που παρουσιάζουν τη συμμετοχή του Χοντρού στις συνομιλίες και το γνωστό "επιτέλους φανήκαμε μια φορά τυχεροί" απόδειξη για παράγκα, ενώ η συμμετοχή του δικού τους χοντρου (Πατέρα) στις ιδιες συνομιλίες και μάλιστα με διαιτητή αγώνα εναντίον του ΠΑΟ, τη θεωρούν αθώα..γελαμε δηλαδη.

2 μέτρα και 2 σταθμά φίλε μου.

Δεν είμαι βλάκας. Οπως και εσυ ξέρεις πως το Ελλ.Πρωτάθλημα ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, δεν ειναι απ τα καθαροτερα, έτσι το γνωρίζω και εγώ. Θα ήμουν ηλίθιος αν δε το παραδεχομουν. Πιστέυεις πως δε γνωρίζω τι έχει κανει ο Σωκρατες και ο Καπετάνιος νωριτερα για να φτιάξουν αυτοκρατορίες? Τι προσπάθησε να κάνει ο Βαγγέλας με τον Πατέρα?

Δεν μπορώ όμως να ανεχτω αυτό που γράφεις και εσυ.

. Καταλαβαινεις την πικρα μου που εχεις παρει 13-14 πρωταθληματα στα καπακια, σωστα;

Καταλαβαινω κι εγω την δικη σου που με τοσα πρωταθληματα δεν εχεις τον σεβασμο κανενος. Τι να κανουμε; Ισως στο μελλον.

Δε μπορω να διαβάζω άτομα που θέλουν να θεωρουντε σοβαρά, να γράφουν πως τα πάντα ειναι στημένα, χωρίς να έχουν ενα σοβαρό επιχείρημα. ΟΧΙ δεν ειναι επιχειρημα οι συνομιλίες τι στιγμη που Βαγγελες, Πατεράδες και Δημητράκιδες ειναι απ εξω. Είναι το δικαστικό σύστημα της Ελλάδας χάλια?Ωραία. Ας κάνουμε ολοι διαμαρτυρία να πάνε ολοι φυλακη.

Μη μου στερεις ομως τη χαρά επιτυχιών και πρωταθλημάτων που ξέρω οτι ειχα καλυτερη ομάδα.

Δε μπορει άνθρωπος να με πεισει πως επι Ριβάλντο δεν ημουν καλυτερος. Ουτε πως επι Τζιοβάνι το πρώτο του χρόνο μπορουσε να πάρει άλλος πρωτάθλημα. Αντιθετα εγω άνετα θα παραδεχτώ (ανεξάρτητα με το παρασκηνιο, Δουρους, Πατέρες κτλ) πως οντως ο ΠΑΟ το 2004 και το 2009, επενδυσε, έφτιαξε μια δυνατή ομάδα και (ανεξάρτητα με το παρασκηνιο) ήταν καλυτερος και πως η ΑΕΚ διακαιουταν ενα πρωτάθλημα το 2000 αλλά και το 2008.

Αυτό ειναι που λέμε 2 μέτρα και 2 σταθμα.

Και ναι θα έχεις 100% δικιο αν μου πεις πως τα λεφτά του Τσ.Λ. δίνουν δυναμη και σε κάνουν καλυτερο, αλλά αυτο ειναι κάτι που και ο ΠΑΟ απέκτησε αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε σε αντιθεση με τον Ολυμπιακό που 2 φορές τα τελευταια 15 χρόνια έκανε μεγάλη κοιλιά αλλά ανέκαμψε ρίχνοντας λεφτά στην αγορά ή κάνοντας εξαιρετικες επιλογές(πχ Ριβάλντο και αργότερα Ιμπαγάσα, Μέλμπερκ κτλ κτλ)

+1 επίσης και στο δικό σου κείμενο γιατί ξέρεις και γράφεις αντρικια για πράγματα που πιστεύεις, όπως επίσης και για το ύφος σου που δεν ειναι επιθετικό.

Σέβομαι τις αντίθετε απόψεις. Δε σέβομαι όσους τρολάρουν.

Ανεξάρτητα με το τι θα συμβει αύριο, θεωρω πως στη κατάσταση την αγωνιστικη που ειναι ο ΠΑΟ, αν μας νικησει, θα ειναι τεραστια επιτυχια και έκπληξη, ενω ο Ολυμπιακος ασχετα με τη κουραση και την απογοητευση, έχει ως βασικό στοχο το πρωτάθλημα και αν χάσει αυτο το παιχνιδι, πέφτει στα μάτια του κοσμου του.

Το ότι καποτε υπήρξε μια συζητηση που βγήκε απ τον Τριανταφυλλόπουλο και έλεγε πως ο Ολυμπιακος και το Αιγάλεο πρέπει να νικάνε, εμένα δε μου λέει τίποτα.

Βεβαια τοτε δε βγηκε μονο αυτο, ειχαν βγει πολλα παραπανω και φυσικα αυτο το ο Ολυμιακος και το Αιγαλεω να κερδανε, δεν ειπωθηκε σε διαλογο αναμεσα σε τυχαιους ανθρωπους εκεινης της εποχης.

Για σενα αυτα ειναι μπαρουφες και οχι αποδειξεις μιας και τα δικαστηρια δεν πηραν καταδικαστικη αποφαση για την ομαδα σου.

Μας λες με λιγα λογια, οτι δεχεσαι να συζητησεις μονο αν σου φερουμε δικαστικες αποφασεις (οχι αποδειξεις συνεπως), διαφορετικα δεν υπαρχει τιποτα παρα μονο οτι βλεπουμε μεσα στο γηπεδο.

Ο Μαρινακης ο ίδιος να βγει να πει, πως Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικάει, δεν αποτελεί καμία απόδειξει. Νομίζω πως πρέπει να διαχωριστούν μερικά πράγματα ως προς το τι ειναι απόδειξη και τι όχι.

Εχεις υποψιν σου ποιοι συμμετειχαν σε εκεινο το διαλογο που ειπωθηκε η ατακα αυτη? Νομιζω πως οχι.

Οπως και εσυ ξέρεις πως το Ελλ.Πρωτάθλημα ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, δεν ειναι απ τα καθαροτερα, έτσι το γνωρίζω και εγώ. Θα ήμουν ηλίθιος αν δε το παραδεχομουν. Πιστέυεις πως δε γνωρίζω τι έχει κανει ο Σωκρατες και ο Καπετάνιος νωριτερα για να φτιάξουν αυτοκρατορίες? Τι προσπάθησε να κάνει ο Βαγγέλας με τον Πατέρα?

Οταν τα λεμε εμεις μας ζητας αποδειξεις.

Τωρα που τα λες μονος σου, εχεις αποδειξεις για οσα λες? :-D

ΟΧΙ δεν ειναι επιχειρημα οι συνομιλίες τι στιγμη που Βαγγελες, Πατεράδες και Δημητράκιδες ειναι απ εξω. Είναι το δικαστικό σύστημα της Ελλάδας χάλια?Ωραία. Ας κάνουμε ολοι διαμαρτυρία να πάνε ολοι φυλακη.

Ενω αυτο ειναι επιχειρημα. Οτι η να στειλουμε φυλακη τους δικαστες η να μη μιλαμε για αποδειξεις περι στημενων.

Αν σκοτωσω εγω καποιον και υπαρχει βιντεο που τον σκοτωνω, αλλα με αθωωσουν τα δικαστηρια για Χ,Υ λογους, τοτε δεν υπαρχει αποδειξη οτι σκοτωσα, εκτος αν στειλουν φυλακη αυτους που με αθωωσαν.

Μου αρέσει που παίρνετε ως αντράνταχτες και "κρυστάλλινες" αποδείξεις υποκλοπές που έγιναν στην εκπομπή του μεγαλύτερου αρχιρουφιάνου και εκβιαστή της Ελλάδας. Ποιός ξέρει τι σκοπιμότητες εξυπηρετούσε τότε, και πόσα "ραψίματα"' έγιναν στις συνομιλίες για να τις παρουσιάσουν όπως τους βολεύει.

Υ.Γ: Ψηλός Σισσέ.

MiDi_MiLiZ δε μπορω να ασχοληθω καν με άτομο που θεωρει πως για τα πάντα υπάρχει μια θεωρια συνωμοσιας η οποία έχει σα στόχο να καταστρέψει τη ποδοσφαιρικη ομάδα του, που κατά την άποψή του κατέκτησε πανάξια τα πρωταθλημα 2004 και 2009 ενω όλα τα άλλα ειναι σικέ.

Για την ιστορία επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα, σε απόψεις που έχουν απαντηθει εκατοντάδες φορές με επιχειρήματα, με σκοπό να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Μου αρέσει που παίρνετε ως αντράνταχτες και "κρυστάλλινες" αποδείξεις υποκλοπές που έγιναν στην εκπομπή του μεγαλύτερου αρχιρουφιάνου και εκβιαστή της Ελλάδας

Μιλάμε για τον δημοσιογράφο που κατέστρεψε έναν τραγουδιστή με ΝΟΜΙΜΗ σχέση, επειδή δε του έδωσε το κοκό του, τη στιγμη που ο ιδιος, με απιστευτη αναίδια, δικαιολογουσε τον εαυτό του που πήρε ι5 τρελόχαρτο από το στρατό. Γελάει ο κόσμος δηλαδή.

Μου αρέσει που παίρνετε ως αντράνταχτες και "κρυστάλλινες" αποδείξεις υποκλοπές που έγιναν στην εκπομπή του μεγαλύτερου αρχιρουφιάνου και εκβιαστή της Ελλάδας. Ποιός ξέρει τι σκοπιμότητες εξυπηρετούσε τότε, και πόσα "ραψίματα"' έγιναν στις συνομιλίες για να τις παρουσιάσουν όπως τους βολεύει.

Ειτε το CNN τα δημοσιευε, ειτε ο Δαραβιγκας, η ΟΥΣΙΑ του θεματος ειναι ενα και το αυτο. Ειδικα για αυτους που απαιτουν αποδειξεις για να συνεχισουν τη συζητηση.

Ειτε το CNN τα δημοσιευε, ειτε ο Δαραβιγκας, η ΟΥΣΙΑ του θεματος ειναι ενα και το αυτο.

Όχι. Καμία σχέση. Είναι το πώς παρουσιάζεται το κάθε τι, και τι σκοπιμότητες κρύβονται πίσω απο αυτό.

Χωρις τοροσιδη αυριο...πολυ μεγαλη απωλεια

ευτυχως ειναι ντεφορμε ο κουινσι!!ασ ελπισουμε και αυριο να κανει κακο παιχνιδι!

Τον αφησε μεσα τραυματια προχτες και επαιζε

Οπως και τον Καρολ στο προηγουμενο

Αποτελεσμα και να ειμαστε χωνι και να φαμε 2 γκολ και να βγει OFF

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...