Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα παιξουν ακρα... Ο Ζαρα θα ναι γι αλλαγη του Χολεμπας και ο Τατος για τον αξονα. Ακρα θα χεις τους 2 που λεω να ερθουν+Αμπντουν, Φετφα, Μιραλας, Μενει να δουμε τι θα γινει και με τον καζιμ.

Οσο για τον Αριελ...δε μπορει πια, πιστευω τη φετεινη χρονια το εδειξε. Ενα ημιχρονο παιζει και τραυματιζεται.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα φέτος τον Ιμπαγασα εμείς τον έχουμε για βασικό και αναντικατάστατο και για αυτό και τραυματίζεται. Παρόλα αυτά όποτε παίζει, ο Ολυμπιακος είναι άλλη ομάδα και βγαζει 45 λεπτα υπεργεματα, πιο πολύ από όλους τρέχει.

Δεν θα μπορεί να βγάλει ένα 20λεπτο του χρόνου? Γιατί όχι?

Δημοσ.

Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με μεταγραφικό σχεδιασμό μετά από μία ήττα.

Αλλά παίχτες τύπου Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα είναι καλό να υπάρχουν στα αποδυτήρια ακόμα και αν δεν παίζουν δευτερόλεπτο.

Δημοσ.

Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με μεταγραφικό σχεδιασμό μετά από μία ήττα.

Αλλά παίχτες τύπου Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα είναι καλό να υπάρχουν στα αποδυτήρια ακόμα και αν δεν παίζουν δευτερόλεπτο.

+10000

ειδικα αμα ειχαμε και εναν ΕΛΛΗΝΑ τετοιο παιχτη θα ηταν ακομα καλυτερα..ας ελπισουμε να κρατησουμε τον αβρααμ με νυχια και με δοντια..

λυσεις τυπου τατου ειναι ΛΙΓΕΣ..ο τυπος και στον ατρομητο που παιζει δεν κανει την διαφορα..ουτε σουτ φαινεται να εχει..

στο θεμα το μεταγραφικο καλυτερα ξερει ο coach αν και θα θελα εναν μπελουτσι στην θεση του ιμπαγασα και ενα <ζουζουνοειδες> στα δεξια..:-D

Δημοσ.

στο θεμα το μεταγραφικο καλυτερα ξερει ο coach αν και θα θελα εναν μπελουτσι στην θεση του ιμπαγασα και ενα <ζουζουνοειδες> στα δεξια..:-D

Χ2

O μονος παιχτης που τα τελευταια χρονια θεωρω οτι κακως εφυγε. Και ο τζολε τα τελευταια 2 χρονια δεν ηταν τοσο καλος οσο παλια αλλα μονο που υπηρχε στην ομαδα εφτανε.

Δημοσ.

Χ2

O μονος παιχτης που τα τελευταια χρονια θεωρω οτι κακως εφυγε. Και ο τζολε τα τελευταια 2 χρονια δεν ηταν τοσο καλος οσο παλια αλλα μονο που υπηρχε στην ομαδα εφτανε.

αυτοι οι παιχτες και μονο που τους βλεπεις..ειδικα οι μικροι ελληνες που ξερουν ακριβως τι εχουν προσφερει στον συλλογο νιωθουν ενα δεος και θελουν να τους εντυπωσιασουν..και αμα κανουν βλακεια θα τρωνε και καμια φαπα απο τον αβρααμ!!μπελουτσι παιχταρα!!και τον πηρε δανεικο η φιορεντινα νομιζω..η' η τζενοα

Δημοσ.

λίγα χρόνια πριν --> πορείες κάνουν οι συνταξιούχοι

σήμερα --> εσύ βάζελε με ποιον έπαιζες και κοροιδεύζ;

john fystikis

keep walking

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός κάνει πορείες και παίρνει και πρωταθλήματα.

Δεν ψάχνει χαζές δικαιολογίες για να συγκαλύψει την ανικανότητά του, όπως ο βάζελος ας πούμε για παράδειγμα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός κάνει πορείες και παίρνει και πρωταθλήματα.

Δεν ψάχνει χαζές δικαιολογίες για να συγκαλύψει την ανικανότητά του, όπως ο βάζελος ας πούμε για παράδειγμα.

Σοβαρα τωρα, με τη λεξη πορεια εννοεις κατι παραπανω απο το να φτασεις ως τους 16 του Τσου Λου και να αποκλειστεις πραγμα που ολες κι ολες το καταφερες 2 φορες την τελευταια ~15ετια?

Και μαλιστα τον ενεστωτα το χρησιμοποιεις ενω η τελευταια φορα που εκανες την υπερβαση σου και εφτασες μεχρι τους 16 ηταν 2-3 χρονια πριν?

Ελπιζω για πορεια να μην εννοεις το διαδοχικο αποκλεισμο απο την χειροτερη Αρσεναλ της τελευταιας 10ετιας, την Μαρσειγ και την Μεταλιστ.

Και πλιζ αν μπεις στη διαδικασια να απαντησεις ασε το τι κανει και τι δε κανει ο ΠΑΟ, η ερωτηση μου ειναι καθαρα για να διευκρινιστει τι θεωρεις ως πορεια για τον ΟΣΦΠ .

Δημοσ.

Εσύ πορεία δεν θεώρησες τον αποκλεισμό από τη Ρόμα; Θυμησέ μου επίσης ποιά ήταν η τελευταία φορά που έκανες πορεία και πήρες πρωτάθλημα;

Άσε, θα σου πω εγώ, πρόπερσι σε συνδυασμό με τις πορείες για τα αντεργατικά μέτρα.

Τέλος 2-3 σελίδες πιο πίσω έχω παραθέσει τη βαθμολογία της UEFA. Ρίξε μια ματιά να ανοίξει το μυαλό σου. ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Την είχε περάσει την Ρομα και αποκλείστηκε από την Στανταρ Λιεγης στους 16 με δυο ήττες.

Είχε θεωρηθεί ως καλή πορεία τότε και πράγματι είχε κάνει δυο πολύ καλά παιχνίδια ο ΠΑΟ με την Ρομα.

Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα και ειδικά μεταξύ φανατικών οπαδών. Άσπρο θα λέει ο ένας, μαύρο ο άλλος. Τσάμπα κάθεστε και συζητάτε.

Δημοσ.

Και πλιζ αν μπεις στη διαδικασια να απαντησεις ασε το τι κανει και τι δε κανει ο ΠΑΟ, η ερωτηση μου ειναι καθαρα για να διευκρινιστει τι θεωρεις ως πορεια για τον ΟΣΦΠ .

Εσύ πορεία δεν θεώρησες τον αποκλεισμό από τη Ρόμα; Θυμησέ μου επίσης ποιά ήταν η τελευταία φορά που έκανες πορεία και πήρες πρωτάθλημα;

Άσε, θα σου πω εγώ, πρόπερσι σε συνδυασμό με τις πορείες για τα αντεργατικά μέτρα.

Τέλος 2-3 σελίδες πιο πίσω έχω παραθέσει τη βαθμολογία της UEFA. Ρίξε μια ματιά να ανοίξει το μυαλό σου. ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν υπαρχει σωτηρια :rolleyes:

Δημοσ.

εμενα δεν με νοιαζει μεχρι που θα φτασει..δεν λεω οτι δεν θα κατουρηθω απο την χαρα μου αν παμε στους 8 στους 4 η και τελικο και ας παιξουμε αντιποδοσφαιρο...

αλλα θα το ευχαριστηθω 10 φορες παραπανω να φτασουμε μεχρι 16 μεχρι 8 μεχρι 4 η και τελικο και να εχω κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ για το μεγεθος μας ευρωπαικα κλαμπ βλεπε αρσεναλ ντορτμουντ να με σεβαστουν να παιξουν στο ρυθμο μου και οταν τους εχω αντιμετωπιση να εχω παιξει μπαλα επιπεδου champions league και οχι κλωτσοπατιναδα super league!

AYTA

Δημοσ.

7-8 εκατομμυρια Ευρω για Τοροσιδη και Τζιμπουρ? Πολυ δυσκολο το κοβω τοσο υψηλα να πωληθουν....

Μια χαρά πωλούνται και οι δύο μαζί τόσο.

:fear:

Ιμπαγασα και Μελμπεργκ νομιζα οτι τους εχετε σε εκτιμηση και οτι ειναι 2 απο τους σημαντικοτερους παικτες σας. No? :whistle:

Τεράστιοι παίκτες στα νιάτα τους και οι δύο, αλλά ο Μέλμπεργκ είναι πλέον 35 και ο Ιμπαγάσα 36 και δεν κάνουν για βασικοί, αλλά για backup πολυτελείας για το 60' και μετά.

Απαραδεκτος ο Τοροσιδης? :fear: Why?

Γιατί έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και κρεμάει συνεχώς την ομάδα αμυντικά. Καμία σχέση με τον Τοροσίδη της περιόδου 2007-2010. Εντελώς τεμπέλης πλέον, δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα επιθετικά/αμυντικά, και με το που παίρνει πάσα κοιτάει πώς να κάνει σέντρα και να ξεφορτωθεί την μπάλα απο πάνω του.

Καλά δεν υπάρχει. Διαφωνώ σε ΟΛΑ. :P

Ελπίζω να κάνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που είπες.

Δώστου συγχωροχάρτι εσύ μετά απο 40+ μύρια που τσέπωσε φέτος, στην περίπτωση που δούμε πάλι παίκτες επιπέδου Αμπτούν, Μαρκάνο, Μόνχε, Γιέστε κτλ.

Αν δεν φέρει τουλάχιστον δύο μεγάλους παίκτες που να ΤΡΕΧΟΥΝ στο κέντρο μετά απο τόσα εκατομμύρια, θα είναι απλά απαράδεκττος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...