chill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ρε ο Κωστετσος επέστρεψε τερμας Και οτι μου έλεγαν σήμερα φίλοι γαύροι να ακυρώσουμε την Βαρκελώνη που έχουμε κλείσει το διάστημα που γίνεται ο τελικός του Europa.Γελαγα όταν μου το παν....τώρα κλαίω από τα γέλια.... Από τους πιο ΗΛΙΘΙΟΥΣ αποκλεισμούς. Κατόρθωμα...ίσως μεγαλύτερο κ από την κατακτηση του Europa . . . Του ποιουυυ lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Στην ωρα σου εισαι. Εγώ στην ώρα μου, εσύ στη ζωή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Παντως κατ εμε η προκριση χαθηκε κατα 50% απο τις κοκκινες φυλλαδες μετα το ματς της Ουκρανιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Παιδια επειδη ειδα το τελος του δευτερου ημιχρονου,για ποιον καλυτερο αμυντικο σας λετε που χτυπησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Παντως κατ εμε η προκριση χαθηκε κατα 50% απο τις κοκκινες φυλλαδες μετα το ματς της Ουκρανιας Αυτό είπα και εγώ στο πόστ 9353 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 ασχετο, αλλά midi...βλέπω τα 6 αστέρια και θαρρώ πως πρέπει κάποια στιγμή (που θα αργήσει λογικα πολλλλλλά έτη) να πάρετε άλλο ένα για να είναι συμμετρικά. Μια αηδία ειναι έτσι. Οφ τοπικ, τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 λοιπον αφηστε να χαρουν τα παιδακια κ παμε γερα για το πρωταθλημα κ κυπελλο ετσι ειναι η μπαλα,αφου δεν βαλαμε 2-3 στο πρωτο τα φαγαμε στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Eνταξει παμε παρακατω ... Κι εγω περιμενα πολλα απ την ομαδα φετος στην Ευρωπη αλλα τι να κανουμε ... Αν τρως ευκολα δυο γκολ της πλακας και προηγουμενως δε τους τελειωνεις ετσι γινεται .... Θα ειναι ενα καλο μαθημα για του χρονου ... Γιατι καθε χρονο η ομαδα θα βελτιωνεται ακομα κι απο αυτα τα λαθη ... Ευχομαι να συνεχισει ο Βαλβερδε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αχ κρίμα.Ευτυχώς που θα βάλω NOVA σε 10 μέρες και εχω αυτό να με παρηγορεί παναθηναικός είμαι αλλα παρολαυτα στεναχωρηθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rabesatratana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δικαιότατος αποκλεισμός. Μας τιμώρησε το ποδόσφαιρο. Οταν χάνεις τόσες ευκαιρίες και δε τελειώνεις το ματς όταν μπορεις πληρωνεις αυτά. ΤΕΛΟΣ. Κρίμα γιατι μπορούσαμε και κριμα για τους τραυματισμούς. Πραγματικα δικη σας προκριση ηταν. Και σας την εκλεψαν. Απο δικες σας βλακειες βασικα. Οταν πρεπει να κάνεις 15 ευκαιριες με 8 σουτ στην εστια για να βαλεις ενα γκολ μόνο, δεν μπορεις να περιμενεις και περισσοτερα τελικα. Πάντως αυτή η θλιβερή εικόνα αποσύνθεσης είναι αδικαιολόγητη. Απιστευτη μεταμορφωση του Ολυμπιακου. Ενας Ολυμπιακος που εβγαινε οποτε ηθελε στην επιθεση στο 1ο ημιχρονο και να πιεζει παντου και να μην αφηνει καθολου χωρους στο δικο του μισο, και στο 2ο ημιχρονο μετα το 60'-65' να κλεινεται πισω και να αμυνεται. Πιθανολογω οτι προφανως και ηταν θεμα κουρασης. Μετα απο τοση πιεση στο 1ο ημιχρονο λογικο να μην εχουν δυναμεις στο 2ο και να κλειστουν πισω και να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους μετα το 70'. Επρεπε να κανουν καλυτερη συντηρηση δυναμεων. Το ιδιο πραγμα που περιμενα να συμβει και στο Αθλετικ Μπιλμπαο-Μανστεστερ.Γ σημερα οπου οι της Μπιλμπαο πιεζαν παντου και συνεχεια!!!!!! Αλλά δεν συνεβη. Και πιεζαν παντου και συνεχεια απο το 0' εως το 93 λεπτο!!!!! Στο 1ο παιχνιδι το σταματησαν αυτο και οπισθοχωρησαν στο 70' περιπου αλλά σημερα ηταν σαν ρομποτ. Ο Ολυμπιακος απλως δεν μπορεσε να το κάνει αυτο. Καλα αυτα για το δωσατε κλπ ειναι αστεια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Λοιπόν. Με καθαρο μυαλό. Εμείς οι φίλαθλοι του καναπέ (που δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε γήπεδο) ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που παίζοντας κατα διαστήματα μπαλάρα, μας έκανε να ονειρευτούμε τετράδα και γιατί όχι, τελικό. Περισσότερο τον ευχαριστούμε γιατί δεν μας έκανε να το πιστέψουμε μόνο εμείς, αλλά και όλοι οι φίλαθλη και οπαδική Ελλάδα. Τη Κυριακή ΩΦΕΙΛΕΙ να πάρει το ματς (αν και με τέτοια ψυχολογία δύσκολο το βλέπω, ανεξάρτητα με τους 2 παιχτες εκτος) όχι για να αλλάξει κάτι, αλλά για να δωθεί η ευκαιρία στον Βαλβέρδε να χτίσει πάνω στην ομάδα αυτή κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δικαιότατος αποκλεισμός. Αυτοί στο 80+ πέταγαν ενώ εμείς σερνόμασταν απο το 50' τουλάχιστον. Ούτε μιση αντεπίθεση δεν μπορούσαμε να βγάλουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα υπεροψίας, απλά μετά απο αυτή την ασφυκτική πίεση αργά η γρήγορα θα το τρώγαμε. Το γλιτώσαμε το πέναλτι, φάγαμε μετά 2. Έτσι είναι όταν δίνεις το 150% στα πρώτα 20 λεπτά και δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες. Πολύ απλά είναι η φάση που ξεκινά το ντεφορμάρισμα της ομάδας. Γι'αυτό και εμφανίστηκαν οι πρώτοι τραυματισμοί. Στο ΟΑΚΑ δεν μας βλέπω καλα...ευτυχώς και ο βάζελος έχει τα χάλια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rabesatratana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Τη Κυριακή ΩΦΕΙΛΕΙ να πάρει το ματς (αν και με τέτοια ψυχολογία δύσκολο το βλέπω, ανεξάρτητα με τους 2 παιχτες εκτος) όχι για να αλλάξει κάτι, αλλά για να δωθεί η ευκαιρία στον Βαλβέρδε να χτίσει πάνω στην ομάδα αυτή κάτι καλύτερο. Την Κυριακη μετα το 65' θα πεφτει η αποδοση σας και μετα το 75' θα ειστε χωμα λογικα.... Χαρας ευαγγελια στους Παναθηναικους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Την Κυριακη μετα το 65' θα πεφτει η αποδοση σας και μετα το 75' θα ειστε χωμα λογικα.... Χαρας ευαγγελια στους Παναθηναικους. Καλά δεν έχεις άδικο σε αυτό, απλά θα είναι τραγικοί αν ξεκινήσουν πάλι τόσο δυνατά και δε καθαρίσουν το ματς απ την αρχή. Το έκαναν βέβαια και στο πρώτο γύρο. Γενικά ειναι χαρακτηριστικό του Ολυμπιακού φέτος να χάνει πολλές ευκαιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις