Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φοβερο πρωτο ημιχρονο

Τραγικοτατο δευτερο

0 φυσικη κατασταση

Ο Κοστανζο ξαναγυρισε

Ετσι καταντας οταν οι επιθετικοι σου κανουν οτι επιπολαιοτητα τους ερθει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τρομερη ευκαιρια που χαθηκε διχως λογο και αιτια...τραγικοι στο β...ειχαμε και τους τραυματισμους..ε βραστα...στηριζουμε την ομαδα οπως και να εχει!!δν εγινε και τιποτα!και του χρονου εκει θα ειναι το γιουροπα και το τσουλου!!

αν οι παίκτες σας, δεν ήταν πριμαντόνες, θα είχε τελειώσει η πρόκριση απ'το 1ο ματς. Οπου θα ήταν χαλαρά απ'οτι θυμάμαι ένα 0-2.

Βάλε και μια απο τα ίδια με τζατζίκι σε αυτό το παιχνίδι και άνετα στους 8. Οπως φαίνεται κάποιοι δεν παίζουν για την "ομάδα" αλλά για τον κώλο τους.

Παρόλο που ψευτοέβλεπα το παιχνίδι, παρατήρησα τουλάχιστο 2 με 3 φάσεις το χολέμπας να μου το παίζει γκαρεθ μπέιλ (τότε που έπαιζε μπακ).

Οπότε,καναπέ για όλους μας πλέον...

Ο Παναθηναικός μας ενδιαφέρει από αύριο. Σήμερα κλαίμε, τα βάζουμε με τη τύχη μας και με τους άχρηστους που έχασαν δική τους πρόκριση.

Πράγματι η ατυχία και το πούλημα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη ειναι για σεμηνάρια αποφυγής.

Έπνιξε και τα δυο ο μέγιερις.

Αν ήμουν γαύρος και έχανα αυτή την πρόκριση θα καρπάζωνα τον χολέμπα.

Αν ήμουν ουκρανός και έχανα αυτή την πρόκριση θα καρπάζωνα εκείνον τον ξανθομαλάκα.

Γενικά νομίζω ότι απλά, πεθάνανε. Σκάσανε, 3-4 θέλανε αλλαγή.

Και μου φαίνεται λογικό, με τέτοια ένταση και πίεση στο πρώτο ημίχρονο κάποια στιγμή θα έπεφτε.

Φτάσατε εδώ με λίγη τύχη, φύγατε απόψε με λίγη ατυχία.

Το τραγικό είναι πως τελειώσανε και τα μεγαθήρια. Είναι πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για κάθε ομάδα που θα περάσει στους 8

Την ίδια εικόνα έχει σχεδόν πάντα η ομάδα χωρίς Ιμπαγασα, 0 κεντρο, απλά τώρα φάγαμε και γκολ. Δεν μπορεί το παλικαράκι ο Μακουν να παίξει αυτό τον ρόλο, πολύ λίγος.

Ο Τζιμπουρ κάνει καμιά προπόνηση ήθελα να ήξερα? Τι φυσική κατάσταση είναι αυτη που έχει? Κάνει ένα σπριντ 5 δευτερολέπτων και σέρνεται για κάνα δεκάλεπτο.

Το χειρότερο για μένα ειναι πως πάμε στο ΟΑΚΑ σκασμένοι και μάλλον χωρις 2 βασικούς εκ των οποίων ο ένας ειναι το βαρόμετρο.

Διπλό το κακό δηλαδή. Κρίμα για την καλή πορεία.

Και πάμε όλοι μαζι...

Κλαψ λιγμ!

ΥΓ. Ο Τσωχος ουτε σε κηδεια να ηταν απτο πεναλτι κ μετα. Πολλη στεναχωρια

Άν δεν κάνω λάθος ο Κύριος Τσόχος δηλωμένος ΑΕΚτσής δεν είναι;

Στο πρωτο ημιχρονο πιεσαν πολυ κι επρεπε να χουν βαλει 3 γκολ. Αυτα δ εμπηκαν και στο 2ο εμφανιστηκαν ψοφιοι. δε ξερω αν ηταν λογω πραγματικης κουρασης ή λογω υπεροψιας. παντως οι 2 αλλαγες, ειδικα του Μανιατη, μα ςτελειωσαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...