Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάρα πολλά sites αντιγράφουν blogs πλέον, γιατί δεν δέχονται να έρχονται δεύτεροι σε σημαντικές ειδήσεις που ψαρεύουν ενημερωμένοι bloggers.

Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς η είδηση πολλές φορές δεν διασταυρώνεται.

Το ανώνυμο blog δεν έχει κάτι να χάσει, το επώνυμο site όμως χάνει τρελά σε αξιοπιστία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.sport-fm.gr/article/539616

ευτυχως..γιατι αμα γινοταν κανα αστειο και δεν επαιζε η υπεραμυντικουρα ο αβρααμ το βραδυ θα ηταν εφιαλτικο στην αμυνα

Γενικα απτο πρωτο σου ποστ ξερω οτι πιανεις το μηκος κυματος μου (τουλαχιστον αυτη τη φορα) σχετικα με το ζητημα που μπηκα να σχολιασω. Και αφου εχεις πιασει το νοημα, δεν περιμενω να μου πεις για τον Θαναση γιατι ειναι αλλη περιπτωση, ασχετως αν ηταν υπερβολικος εως ΧΑΖΑ εμπηριστικος ΚΑΙ αυτος.

Αυτο που λες με τον Θαναση στην κληρωση δεν εχει πολιτικη χροια ή τουλαχιστον δεν εχει την πολιτικη χροια που σχολιασα στο παρον περιστατικο περι προνομιακης αντιμετωπισης-αβαντας-στραβα ματια για περιστατικα που αν τα καναμε εγω με εσενα σε εναν φρουρο θα ημασταν παρεα στο κρατητηριο με ενα κατηγορητηριο απο το ΟΑΚΑ ως το Καραισκακη :D

Δεν εκατσα να σχολιασω τοτενες τα του Θαναση γιατι -νομιζω- ειχα ban.

Εμείς δεν θα είχαμε μπράβους αφενός, αφετέρου σιγά μην μας ταΐζαν τσάμπα σε κρατητήριο.

Θα είχαμε φάει το ξύλο της αρκούδας και θα είχαμε πάει σπίτι μας ή στον Ευαγγελισμό που είναι και κοντά.

Αυτή η νοοτροπία κυβερνάει την Ελλάδα χρόνια τώρα και δεν ξέρω αν πρόκειται ποτέ να αλλάξει, όσο υπάρχει ένα πελατειακό κράτος τέτοιου μεγέθους.

αυτο που ξερω εγω ειναι οτι θα εγινε καμια παρεξηγηση της *βουρτσας*, καποιος θα πηρε κανα δημοσιογραφο φιλο του και θα το ειπε, ο δημοσιογραφος θα εκανε την τρίχα, τριχιά μαζι με κανα δυο κιλα υπερβολη και θα βγηκε μια ωραια πιασαρικη ειδηση που θα δωσει πολλα hits κai επισκεψιμοτητα στα αθλητικα site..

η ειδηση δεν εχει επιβεβαιωθει απο κανεναν και οσοι το αναπαραγουν και ειναι online βαζουν την υποσημειωση "Σε επικοινωνία του NEWS 247 με την Ελληνική Αστυνομία, δεν υπήρξε επιβεβαίωση του περιστατικού."

επισης αυτο που μου την σπαει ειναι οτι κανετε λες και εχετε να χωρισετε τπτ και καθεστε και γραφετε αραδες γραμμες και τσαντιζεστε κια τσακωνεστε και ενα σωρο αλλες μπουρδες.. και για ποιο λογο? για μια εξωγηπεδικη "ειδηση" που και σιγα και αν εγινε..

υπαρχουν κατεξοχην ΟΠΑΔΙΚΑ φορουμ που επιτρεπουν και το βρισιδι και οτι αλλο θελετε. αν γουσταρετε τετοια μπορειτε να πατε εκει. δε θελω να διαβαζω 10 σελιδες με ανουσιες αντιπαραθεσεις και τον ενα να προσπαθει να πεισει τον αλλο οτι ο ηλιος ειναι γαλαζιος καιοτι ο γαιδαρος πεταει.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ πανω σε γεγονοτα κανουμε ελεος δλδ πως κανετε ετσι να πουμε

Εδω ο Παναθηναικος βγαλε ανακοινωση για την αναβολη του αγωνα κυπελλου, κατι που δε τους επηρεαζει καν. Συμφωνησαν να μη δυναμιτιζουν το κλιμα πριν το ντερμπι, κι αυτοι κανουν ο,τι μπορουν για το αντιθετο. Πηγαν στην ΚΕΔ για το θεμα του διαιτητη, εβγαλαν ανακοινωση, τι αλλο μενει??

Η αληθεια ειναι οτι βαση δυναμικοτητας των 2 ομαδαων μπορουμε να τους κερδισουμε ανετα. Πιστευω ομως οτι ο Ερνεστο θα παει για το χ, κι ισως αυτο ειναι το λογικο απ τη στιγμη που θα χουμε παιξει και το ματς της Πεμπτης.

Πιστεύω πως αν ήμασταν ακόμα στο -1 τότε ο Βαλβερδε θα κοίταγε πρώτα από όλα να κρατήσει το 0 πίσω και ότι κάτσει μπροστά. Τώρα στο -4 νομίζω πως θα πάει για την νίκη, όμως λογικά δεν θα δούμε και καμιά μπαλάρα, Θα το πάει στην τακτική και στην κόντρα το ματς.

Από την μια, καλά θα κάνει, γιατί όσο και χάλια να είναι ο ΠΑΟ, δεν παύει να είναι ένα εκτός έδρας ντέρμπι και ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να βγει σε κακό, από την άλλη η διαφορά δυναμικότητας φέτος είναι τόσο μεγάλη που ο Ολυμπιακος έχει την ευκαιρία να κάνει μια ιστορική νίκη.

Σε ένα τέτοιο ματς ίσως ένας προπονητής σαν τον Λεμονή να ήταν καλύτερα. Ούτε τακτική ούτε τίποτα, μπαίνεις μέσα με το πάθος την φόρμα και με το ατομικό ταλέντο, ρίχνεις 4 και άντε γεια σας.

Σε κάποιο ανώνυμο blog φαίνεται θα ανέβηκε η είδηση και θα την πήραν τα υπόλοιπα sites χωρίς σοβαρές πηγές ή έστω διασταύρωση. Ε, λογικά θα έστειλε εξώδικα ο Μαρινάκης γι' αυτό θα κατέβηκαν.

Ο μόνος λόγος που τα κάνει ο Μαρινάκης αυτά είναι για να δείξει ακόμη μία φορά ποιος έχει το πάνω χέρι και για να ξεφτιλίσει εντελώς τον Πιλάβιο. Γιατί όποιος πιστεύει πως οι αναβολές (4 στο σύνολο) δεν έγιναν από παρέμβαση του Μαρινάκη είναι τουλάχιστον αφελής.

Είναι ξεφτίλα για τον Ο.Σ.Φ.Π. αυτά που κάνει η Π.Α.Ε. Εγώ πραγματικά θα ντρεπόμουν. Δεν χρειάζονταν αυτά τα πράγματα ο φετινός Ο.Σ.Φ.Π. Έχει καλή ομάδα και φαίνεται. Τα κάνει ο χοντρός για να γελάει και να "διαλύσει" τον Παναθηναϊκό εντελώς. Και θα έρθει η ώρα που θα σηκώνει την κούπα ο Ο.Σ.Φ.Π. και κάποιοι (δικαίως) θα λένε «αφού κανόνιζε μέχρι και τις αναβολές υπέρ της ομάδας του...».

Όπως και να τη σηκώσει την κούπα ο Ολυμπιακός, πάντα κάποιοι θα λένε τα δικά τους. Νόμος.

Εγώ βλέπω ότι ο νεκρός ΠΑΟ φέτος έφτασε να παλεύει το πρωτάθλημα μέχρι Μάρτιο μήνα εξαιτίας της τύχης του και της διαιτητικής εύνοιας που είχε σε αρκετά ματς.

Μέχρι και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε για τις αναβολές, μόλις πήγε δεύτερος ο ΠΑΟ, άρχισαν τα όργανα.

μητρογλου Respect του χρονου στην ομαδα. ο παντελιτς δε θα ειναι ο ιδιος μετα απο τετοιο τραυματισμο + ειναι και μεγαλος.

στα συν του Μητρογλου οτι ειναι Ελληνας, τον γουσταρει η κερκιδα, ειναι νεος και βαζει γκολ

το βασικο πλην του μητρογλα ειναι οτι δεν τον παει ο ερνεστος! κι αυτο ειναι αρκετο για να εξαλειψει ολα τα συν του, νομιζω...

ο μητρογλου μονο για παγκο κανει στον ολυμπιακο..και δεν νομιζω να θελει να καθεται στον παγκο...με το στιλ που παιζουμε ειναι απο τους πιο αταιριαστους παιχτες που μπορουμε να εχουμε στο ροστερ!

Καλά μόνο για πάγκο επειδή έχουμε Τσιμπουρ και Μήτρογλου. Αν είχες μόνο τον Πάντελιτς ας πούμε, θα ήταν άνετα βασικός. Ασε που στη φάση που είναι πλέον ο Μητρογλου, κάθε ομάδα έχει ανάγκη από μια τέτοια λύση.

Οπως ομως ειπες και εσύ το πρόβλημά του ειναι πως δε δέχεται τον πάγκο. Είναι κρίμα ένας τέτοιος παίχτης να μη κάνει υπομονή. Θα έδινε πολλές λυσεις στον Ολυμπιακό. Σε ομάδα που ο άτεχνος Πάντελιτς βρίσκει δύχτια ο Μητρογλου θα έδινε ακόμα περισσότερες λυσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...