gchris7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Κατέβηκε η είδηση απ' όλα τα site. Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι έπεσε τηλέφωνο από τον Μαρινακη σε όλα τα ΜΜΕ να κατεβάσουν την είδηση, "or else". Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι κατά την διάρκεια των τηλεφωνημάτων είχε σε conference και φουσκωτ... εεεε μέλη της προσωπικής του φρουράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Τωρα που κοντευει η ολικη καταστροφη τους θα βρουν πολλα να πουν Οτι εχει πλατυποδια οτι περασε με πορτοκαλι κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 'Ασχετα με το αν ισχύει ή όχι, θυμάστε ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που απείλησε site και blogs με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή ανέφεραν αληθινά γεγονότα έτσι? Και αμέσως μαζεύτηκαν όλοι... Σκέψου τώρα να έχουν και αμφιβολία για την πηγή, τρεις και μία. Το συμβάν(?) ποιος το έβγαλε στη φόρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Περα απο τις προσωπικες επιθεσεις, ειρωνειες, αφορισμους για εμενα η την ομαδα που υποστηριζω και γενικοτερα το full scale attack, ακομα περιμενω να διαβασω που ακριβως διαφωνουμε, περα απο τον Andy που διατυπωσε ξεκαθαρα τη θεση του οτι δεν τον ενδιαφερει οταν οι λεφταδες και οι επιχειρηματιες τυγχανουν ειδικης αντιμετωπισης ακομα και οταν προκαλουν/παραβιαζουν κανονες-νομους, "διοτι αυτο παντα συνεβαινε στην Ελλαδα". ghcris7, LRoi η ειδηση συνεχιζει να υπαρχει σε σαιτ, φυσικα δε θα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση αν περασει στο ντουκου. Αφενος Μαρινακης ειναι αυτος, αφεταιρου μη μου πειτε οτι δεν εχετε ιδεα τι θα πει κουκουλωμα, ιδιαιτερα οταν συμφερει ΚΑΙ τις 2 πλευρες, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 'Ασχετα με το αν ισχύει ή όχι, θυμάστε ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που απείλησε site και blogs με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή ανέφεραν αληθινά γεγονότα έτσι? Και αμέσως μαζεύτηκαν όλοι... Σκέψου τώρα να έχουν και αμφιβολία για την πηγή, τρεις και μία. Το συμβάν(?) ποιος το έβγαλε στη φόρα? Το Βημα το έβγαλε( στην κυριολεξία το "το έβγαλε"). Αυτος ο Μαρινακης ρε παιδι μου ελεγχει ΜΜΕ, Υπουργεία, ΕΠΟ, ΞΕΠΟ, ΜΕΠΟ... Μα πόσο γ@μικουλα πρόεδρο έχουμε τέλος πάντων? BTW πως και σας ξέφυγε ότι θα παίξετε με τον ξεκούραστο ΟΦΗ την άλλη αγωνιστική? Μέγα σκάνδαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Όταν απειλώ κάποιον με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αυτός μαζεύει την είδηση είτε λέει ψέμματα, είτε δεν μπορεί να στηρίξει τα όσα γράφει. Συνεπώς, καλά έκανε και τους άλλαξε τον αδόξαστο στα εξώδικα ο χοντρός, γιατί δεν μπορεί να γράφει ο καθείς ότι γουστάρει. Δεν αποκλείω να το έκανε, γιατί όλη αυτή η φάρα που διοικεί τη χώρα έτσι έχει μάθει, αλλά όποιος μπορεί να το αποδείξει ας το κάνει και ας μας ανοίξει τα μάτια. Περα απο τις προσωπικες επιθεσεις, ειρωνειες, αφορισμους για εμενα η την ομαδα που υποστηριζω και γενικοτερα το full scale attack, ακομα περιμενω να διαβασω που ακριβως διαφωνουμε, περα απο τον Andy που διατυπωσε ξεκαθαρα τη θεση του οτι δεν τον ενδιαφερει οταν οι λεφταδες και οι επιχειρηματιες τυγχανουν ειδικης αντιμετωπισης ακομα και οταν προκαλουν/παραβιαζουν κανονες-νομους, "διοτι αυτο παντα συνεβαινε στην Ελλαδα". ghcris7, LRoi η ειδηση συνεχιζει να υπαρχει σε σαιτ, φυσικα δε θα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση αν περασει στο ντουκου. Αφενος Μαρινακης ειναι αυτος, αφεταιρου μη μου πειτε οτι δεν εχετε ιδεα τι θα πει κουκουλωμα, ιδιαιτερα οταν συμφερει ΚΑΙ τις 2 πλευρες, ε? Προκαλεί ο τρόπος γραφής σου. Άσε τα full scale attack και δες πώς παρουσίασες εδώ μέσα την είδηση και πώς τη σχολίασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Περα απο τις προσωπικες επιθεσεις, ειρωνειες, αφορισμους για εμενα η την ομαδα που υποστηριζω και γενικοτερα το full scale attack, ακομα περιμενω να διαβασω που ακριβως διαφωνουμε, περα απο τον Andy που διατυπωσε ξεκαθαρα τη θεση του οτι δεν τον ενδιαφερει οταν οι λεφταδες και οι επιχειρηματιες τυγχανουν ειδικης αντιμετωπισης ακομα και οταν προκαλουν/παραβιαζουν κανονες-νομους, "διοτι αυτο παντα συνεβαινε στην Ελλαδα". ghcris7, LRoi η ειδηση συνεχιζει να υπαρχει σε σαιτ, φυσικα δε θα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση αν περασει στο ντουκου. Αφενος Μαρινακης ειναι αυτος, αφεταιρου μη μου πειτε οτι δεν εχετε ιδεα τι θα πει κουκουλωμα, ιδιαιτερα οταν συμφερει ΚΑΙ τις 2 πλευρες, ε? απο ποτε υπαρχει ισονομια οταν στην εξισωση μπαινει καποιος πλουσιος?οχι μονο στην ελλαδα του μαρινακη και του καπετανιου με τα κουμπουρια αλλα και στο εξωτερικο!οποιος εχει την δυναμη και το χρημα,μαρινακη τον λενε,κοκκαλη τον λενε,βαρδινογιαννη τον λενε ΠΑΝΤΑ θα αντιμετωπιζεται διαφορετικα απο τους υπολοιπους! δηλαδη αυτο καταλαβες εσυ?οτι δεν με ενδιαφερει?οχι οτι ετσι ειναι τα πραγματα ας πουμε... τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Όταν απειλώ κάποιον με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αυτός μαζεύει την είδηση είτε λέει ψέμματα, είτε δεν μπορεί να στηρίξει τα όσα γράφει. Συνεπώς, καλά έκανε και τους άλλαξε τον αδόξαστο στα εξώδικα ο χοντρός, γιατί δεν μπορεί να γράφει ο καθείς ότι γουστάρει. Δεν αποκλείω να το έκανε, γιατί όλη αυτή η φάρα που διοικεί τη χώρα έτσι έχει μάθει, αλλά όποιος μπορεί να το αποδείξει ας το κάνει και ας μας ανοίξει τα μάτια. Επαναλαμβανω οτι το κουκουλωμα του περιστατικου συμφερει και τις 2 πλευρες. Γιατι αν και εφοσον υφισταται περιστατικο, η κουτσουκελα υπαρχει και στις 2 πλευρες. Καταλαβαινομαστε ετσι? Οπως και να χει, δεν μπηκα να πω την μαλακια μου να περναει η ωρα. Πριν το δημοσιευσω το διαβασα τουλαχιστον σε 3 διαφορετικα σαιτ. Βλεπω οτι απο 2-3 οντως κατεβηκε, αλλα αυτο δεν μου κανει εντυπωση για το λογο που προανεφερα. Και αν με ρωτατε ποιος πιστευω οτι εδωσε εντολη να κατεβουν οι αναρτησεις, θεωρω πολυ πιθανοτερη την ηγεσια της Αστυνομιας παρα τον Μαρινακη. Προκαλεί ο τρόπος γραφής σου. Άσε τα full scale attack και δες πώς παρουσίασες εδώ μέσα την είδηση και πώς τη σχολίασες. Επειδη ειπα τον προεδρα χοντρο? Ασε με να μαντεψω γιατι προκαλει: Επειδη ειμαι Παναθηναικος. Εκτος αν θεωρεις οτι καθε φορα που γραφεις κοντους τους Γιαννακοπουλους πρεπει να σου απαντησουν οι μισοι Πανθηναικοι επειδη τους προκαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Θα παρακαλέσω μία τελευταία φορά να σταματήσουν οι ανούσιες (και παντελώς απαράδεκτες σε ύφος) αντιπαραθέσεις. Αν βρίσκετε ένα μήνυμα προβληματικό ή το αγνοείτε τελείως ή στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε άλλου είδους διάλογο (που σημαίνει ότι δεν καλύπτεστε αν στείλετε αναφορά και εντωμεταξύ φουντώνετε την ένταση με απαντήσεις σε διάφορα νήματα). Κρατήστε για άλλους χώρους τα "ξυδάκια", τις "καληνύχτες", τα "τιτανοτεράστιε" και λοιπές προσφωνήσεις. Καμία άποψη (εφόσον δεν προτρέπει σε τέλεση αξιόποινων πράξεων ή δεν παραβιάζει τους υφιστάμενους όρους χρήσης του insomnia) δεν απαγορεύεται. Είναι αυτονόητο ότι σε ένα δημόσιο χώρο οι διαφορές απόψεων είναι όχι απλά αναμενόμενες, αλλά απολύτως απαραίτητες ώστε να υπάρξει διάλογος. Διάλογος, όχι κοκορομαχίες. Αντίστοιχα, τα "άντε γεια" (που όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει στην πραγματικότητα), "σας γλεντήσαμε", "σας βιδώσαμε", "πονάει", "τσούζει" και λοιπά πικαρίσματα θεωρούνται ως εμπρηστικές τοποθετήσεις (flame) και επομένως, βάσει των όρων χρήσης, απαγορεύονται. Όσοι νομίζουν ότι θα επανέλθουμε στις καταστάσεις που οδήγησαν στο reset των αθλητικών, πλανώνται οικτρά. Προσωπικά, η κατάσταση αυτή με λυπεί ιδιαίτερα, πρώτα και κύρια γιατί τα μέλη του insomnia που συμμετέχουν στα αθλητικά έχουν αποδείξει κατά καιρούς πως και γνώση των αθλημάτων που τα ενδιαφέρουν έχουν και την ικανότητα να παράγουν λόγο χρήσιμο, ουσιαστικό και κόσμιο. Είναι διπλά κρίμα, λοιπόν, ενώ μπορούμε να έχουμε ένα χώρο όπου θα καταγράφονται ενδιαφέρουσες απόψεις, περισσότερο ή λιγότερο τεκμηριωμένες αλλά σε κάθε περίπτωση κόσμια διατυπωμένες, κάθε τόσο να επανερχόμαστε στις ίδιες συστάσεις. Δε χρειάζεται να συμφωνούμε ή μάλλον, ορθότερα, είναι αδύνατο να συμφωνούμε, αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε την κοινότητα και το χώρο που μας φιλοξενεί. Πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να φτάσουμε σε αποκλεισμούς προκειμένου να συνεννοηθούμε. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εδω ο Παναθηναικος βγαλε ανακοινωση για την αναβολη του αγωνα κυπελλου, κατι που δε τους επηρεαζει καν. Συμφωνησαν να μη δυναμιτιζουν το κλιμα πριν το ντερμπι, κι αυτοι κανουν ο,τι μπορουν για το αντιθετο. Πηγαν στην ΚΕΔ για το θεμα του διαιτητη, εβγαλαν ανακοινωση, τι αλλο μενει?? Η αληθεια ειναι οτι βαση δυναμικοτητας των 2 ομαδαων μπορουμε να τους κερδισουμε ανετα. Πιστευω ομως οτι ο Ερνεστο θα παει για το χ, κι ισως αυτο ειναι το λογικο απ τη στιγμη που θα χουμε παιξει και το ματς της Πεμπτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Επειδη ειπα τον προεδρα χοντρο? Ασε με να μαντεψω γιατι προκαλει: Επειδη ειμαι Παναθηναικος. Εκτος αν θεωρεις οτι καθε φορα που γραφεις κοντους τους Γιαννακοπουλους πρεπει να σου απαντησουν οι μισοι Πανθηναικοι επειδη τους προκαλεις. Όχι Midi, δεν προκαλείς επειδή είπες τον χοντρό, χοντρό. Κι εγώ έτσι τον είπα. Το κήρυγμα ενόχλησε, ούτε καν η είδηση. Εδω ο Παναθηναικος βγαλε ανακοινωση για την αναβολη του αγωνα κυπελλου, κατι που δε τους επηρεαζει καν. Συμφωνησαν να μη δυναμιτιζουν το κλιμα πριν το ντερμπι, κι αυτοι κανουν ο,τι μπορουν για το αντιθετο. Πηγαν στην ΚΕΔ για το θεμα του διαιτητη, εβγαλαν ανακοινωση, τι αλλο μενει?? Έχουν γίνει και με τη βούλα παναθηναϊκάκι. Θέλουν κουρασμένο τον ΟΦΗ για να τον κερδίσουν. Που ακούστηκε η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας να ποντάρει στην κούραση του ΟΦΗ για να κερδίσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Όχι Midi, δεν προκαλείς επειδή είπες τον χοντρό, χοντρό. Κι εγώ έτσι τον είπα. Το κήρυγμα ενόχλησε, ούτε καν η είδηση. Το οποιο αν το εκανα για εναν βουλευτη/πολιτικο (το εχω κανει επανειλημενως στο παρον φορουμ) δε θα ενοχλουσε κανεναν και θα επαιρνα και καμποσα + (που επισης τα εχω παρει επανειλημενως). Απλα εν προκειμενω υπηρχε το ονομα Μαρινακης στην μια ακρη και στην αλλη ακρη υπηρχε ενας Παναθηναικος που παρεθεσε το περιστατικο και αυτο προκαλεσε καποιους. Εγω δεν τους προκαλεσα παντως, τουλαχιστον σε προσωπικο επιπεδο, περαν μιας σποντας για ενα ορθογραφικο λαθος η οποια απαντηθηκε και αυτη απο τριτο ατομο. Σχετικα με το θεμα της ΚΕΔ, δεν καταλαβαινω τι θελετε. Να μην προστατεψει τα δικαιωματα του ο ΠΑΟ, σε παιχνιδι ασχετο με τον Ολυμπιακο, επειδη πλησιαζει το ντερμπι? Βεβαια, μην γελαστει κανεις οτι προστατευει κατι..Τυπικα πραγματα ειναι αυτα, αλλα τουλαχιστον εχουν και καποια βαση. Στο παιχνιδι με την ΑΕΚ υπαρχουν φασεις στις οποιες διαμαρτυρομαστε δικαιως, οπως κι εσεις για τη φαση του Τοροσιδη στη Ξανθη. Η διοικηση του ΟΣΦΠ τετοιες επιθεσεις-ανακοινωσεις τις ειχε ψωμοτυρι ιδιαιτερα μετα τον διολου τυχαιο διορισμο του γεροΣαββα ως μανατζερ και αντιπροεδρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εγώ συμφωνώ μαζί σου, να πηγαίνουμε γήπεδο και να βρίζουμε πολιτικούς. Ξεκίνα όμως να σχολιάζεις πρώτα τις δηλώσεις των Χόμπιτς στην κλήρωση για τον τελικό κυπέλλου (του Τυφώνα συγκεκριμένα) και μετά πες και ότι γουστάρεις για τον χοντρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Άρθρα τέτοιου είδους, συνήθως αναιρούνται όταν οι δημοσιογραφικές πηγές είναι λανθασμένες. Στη προκειμένη, αν εξαιρέσουμε το Βήμα, κανένα άλλο μέσο δεν αναφέρθηκε στο επεισόδιο, και εν τέλη το Βήμα αναγκάστηκε να ανακαλέσει το άρθρο. Προκαλεί βέβαια τρομερή εντύπωση ο λόγος που κάποιοι ενοχλήθηκαν από αυτό, αδιαφορώντας πως στο παρελθόν έχουν βγει στη φόρα πολύ χειρότερες καταστάσεις που αφορούν μεγαλοδημοσιογράφους, πολιτικούς κτλ κτλ. Ποιος ειναι δηλαδή ο Μαρινάκης? Ο Αυτοκράτορας της Ελλάδας και κατάφερε να ρίξει το άρθρο ή να απειλήσει όλη την αστυνομία και το κράτος? Αποκλείετε δηλαδή το άρθρο να ήταν απλά αβάσιμο και για αυτό να αναιρέθηκε? Κάτι τετοιες περιπτώσεις μου θυμίζουν την εποχή που άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες κασσέτες, όπου αυτές που συμμετείχε ο Μαρινάκης έγιναν διάσημες, ενώ οι άλλες με τον Πατέρα ήταν αθώες... Το οποιο αν το εκανα για εναν βουλευτη/πολιτικο (το εχω κανει επανειλημενως στο παρον φορουμ) δε θα ενοχλουσε κανεναν και θα επαιρνα και καμποσα + (που επισης τα εχω παρει επανειλημενως). Ναι αλλά τώρα το έκανες στο φόρουμ του Ολυμπιακού και ειρωνευόμενος μέχρι και συμφορουμίτη σου για ένα απλό τυπογραφικό λαθάκι. Δεν συζητάς με τη θύρα 7 ούτε με κάφρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εγώ συμφωνώ μαζί σου, να πηγαίνουμε γήπεδο και να βρίζουμε πολιτικούς. Ξεκίνα όμως να σχολιάζεις πρώτα τις δηλώσεις των Χόμπιτς στην κλήρωση για τον τελικό κυπέλλου (του Τυφώνα συγκεκριμένα) και μετά πες και ότι γουστάρεις για τον χοντρό. Γενικα απτο πρωτο σου ποστ ξερω οτι πιανεις το μηκος κυματος μου (τουλαχιστον αυτη τη φορα) σχετικα με το ζητημα που μπηκα να σχολιασω. Και αφου εχεις πιασει το νοημα, δεν περιμενω να μου πεις για τον Θαναση γιατι ειναι αλλη περιπτωση, ασχετως αν ηταν υπερβολικος εως ΧΑΖΑ εμπηριστικος ΚΑΙ αυτος. Αυτο που λες με τον Θαναση στην κληρωση δεν εχει πολιτικη χροια ή τουλαχιστον δεν εχει την πολιτικη χροια που σχολιασα στο παρον περιστατικο περι προνομιακης αντιμετωπισης-αβαντας-στραβα ματια για περιστατικα που αν τα καναμε εγω με εσενα σε εναν φρουρο θα ημασταν παρεα στο κρατητηριο με ενα κατηγορητηριο απο το ΟΑΚΑ ως το Καραισκακη Δεν εκατσα να σχολιασω τοτενες τα του Θαναση γιατι -νομιζω- ειχα ban. Ναι αλλά τώρα το έκανες στο φόρουμ του Ολυμπιακού και ειρωνευόμενος μέχρι και συμφορουμίτη σου για ένα απλό τυπογραφικό λαθάκι. Δεν συζητάς με τη θύρα 7 ούτε με κάφρους. Εχουν διαγραφει μερικα ποστ, οποτε μην βγαζεις συμπερασματα βαση οσων μειναν τωρα. Φυσικα με οσα μεινανε, η ειρωνεια συμφορουμιτη προς συμφορουμιτη ξεκινησε απο τα "Μενεις στον Αρη η μηπως στην Αφροδιτη η μηπως δεν μενεις καν στη γη?". Ακολουθησε αυτο που λες :> Αλλα επειδη το θεμα εληξε, οπως εληξε, ας μην το ανακυκλωνουμε σε επιπεδο κουτσομπολιου για να δειξουμε την προεξεχουσα ηθικη μας, δε λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις