Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάρα πολύ καλή σήμερα. Ίσως το καλύτερο πρωτο ημίχρονο εβερ. Και με συνοπτικές διαδικασίες, πήγαμε στο +4 και πάμε άνετοι για να κάνουμε φιέστα.

Πραγματικά ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναικό ΠΡΕΠΕΙ να τον νικήσουμε εύκολα. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι τεράστια αποτυχία και αυτοκτονία όσο άτυχοι ή κουρασμένοι και αν είμαστε. Εχουμε 2 11άδες που είναι σε πολλες περιπτώσεις καλυτερες απο τη βασική του ΠΑΟ....Οπότε δεν έχει δικαιολογίες.

2 ματς σας έμειναν για την υπέρβαση. Τη Πέμπτη και τη Κυριακή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι πάντως πραγματικά απίστευτο το πόσο εύκολα αλλάζει η ψυχολογία του Ελληνα φίλαθλου.

Πριν 2 μήνες σε αυτό το Φορουμ διαβάζαμε για το πόσο άχρηστο είναι το ροστερ του Ολυμπιακού, για τον πρόεδρο με τα καβούρια στην τσέπη, για τον μυρωδιά Βαλβερδε, για το σίγουρα χαμένο πρωτάθλημα...

Α ρε πουτ@ν@ μπάλα!

Είναι πάντως πραγματικά απίστευτο το πόσο εύκολα αλλάζει η ψυχολογία του Ελληνα φίλαθλου.

Πριν 2 μήνες σε αυτό το Φορουμ διαβάζαμε για το πόσο άχρηστο είναι το ροστερ του Ολυμπιακού, για τον πρόεδρο με τα καβούρια στην τσέπη, για τον μυρωδιά Βαλβερδε, για το σίγουρα χαμένο πρωτάθλημα...

Α ρε πουτ@ν@ μπάλα!

Ε παντού το ίδιο γίνεται φιλαράκι. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα.

Πριν 2 μήνες όλοι πιστευαν οτι το πρωτάθλημα έχει χαθεί, το έχει πάρει ο ΠΑΟ κτλ κτλ.

Και ξαφνικά σταματάμε εμεις τις γκέλες, κάνει κοιλιά ο ΠΑΟ και πάμε στους +4 στο ΟΑΚΑ για έναν τελικό και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογίας.

+ του ότι στην Ευρώπη πάμε πολυ καλά!

Τερμα: Πολυ καλος Μεγερι που μας βγηκε απ το πουθενα, και καθοριστικος Καρος

Αμυνα:ΚΟΡΥΦΑΙΟ διδυμο στα στοπερ, και οι καλυτεροι Ελληνες μπακ

Κεντρο: Αξεπεραστος Ιμπαγασα, τρομερος Μανιατης, πολυ καλος Μακουν, καλος Ορμπαιθ, καλος Μοντεστο καο εεωτηματικο Φεισα

Μεσοεπιθετικα: Μιραλας και Τζιμπουρ παιχταραδες. Αμπτνουν φιλοτιμος με καλες εμφανισεις τελευταια, Καζιμ ακομα μαθαινει κ δεν εχει παιξει πολυ (καλος με οφη), Φετφα πολυ καλος για παγκο, Φουστερακος ο κιλερ της ευρωπης, Παντελιτς ο παγκιτης με 10+++ γκολ.

Κι υπαρχει κι ο καλυτερος ελληνας φορ που ανηκει στον ολυμπιακο.

Σαν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υπερβολικη δεν εισαι? :rolleyes:

Ειμαι σιγουρος πως εαν ο Παναθηναικος πχ δεν εχανε απο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ολα τα κοσμητικα επιθετα παραπανω παραπανω που στολισες τους παικτες(εκτός ισως απο Μιραλας, Μελμπεργκ και Αβρααμ) θα ηταν απο πολυ εως παρα πολυ χειροτερα.

Ο Αμπντουν θα ηταν αχρειαστη προσθηκη που δεν βοηθησε, ο Μανιατης καλος αλλά μικρος για Ολυμπιακο, ο Μοντεστο πολυ μετριος, ο Καζιμ αχρηστη προσθηκη στο ροστερ(για πειραματισμους ειμαστε? θελαμε σιγουρη λυση....) κλπ, κλπ....

Εν τω μεταξύ ξεχάσαμε να σχολιάσουμε ότι ο καρνεζης, το πρώτο γκολ το ρούφηξε όπως και στο κύπελλο με την ΑΕΚ πάλι, φάουλ-γιομα λίγο κάτω από τη σέντρα!

Τότε που είχε βγει το σύνθημα... Την απίθανη γιομα να πνιγεις, αν θες σαν τον καρνεζη να γίνεις! :lol:

Ξαναχτύπησε η τερματοφυλακουρα!! Τάμα το χει κάνει να τα ρουφάει έτσι με την ΑΕΚ?! ^_^

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου, έρχεσαι δεύτερος :P :

Εγώ το βλέπω με ευχαρίστηση αδερφέ, δεν έχω λόγο να αλλάξω τίποτα.

Την απίθανη λόμπα αν πνίγεις πάντα σαν τον Καρνέζη θα γίνεις

Παρτο αλλιώς..βρήκες :P

χαβαλε κανεις ετσι;

http://www.youtube.com/watch?v=-zmPflx3ieA

Την απίθανη γιόμα να πνίγεις, αν θες σαν τον Καρνέζη να γίνεις! :lol:

Για σήμερα (σ.σ. χθες) μιλάμε ρε :P

Κατά τη διάρκεια του αγώνα το έγραψα στους απέναντι, εσύ άργησες σήμερα. :)

Τώρα ακούω στον sport-fm τον τύπο που κάνει εκπομπή να λέει ότι ο Μπουρούσης πάει βάζελο το καλοκαίρι και στα χέρια του Ομπράντοβιτς θα γίνει το καλύτερο πεντάρι στην Ευρώπη.

Ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μπατίστ είπε ο τύπος.

Ρε Μπουρούση δέκα μέρες έλεγες...

Ήρθε και δεν το ξέρουμε?

Εσύ που ήσουν όλη τη μέρα?

Αγενέστατος είσαι, εδώ σβήναμε κεράκια για τα 87 μας χρόνια και ενώ ήσουν προσκεκλημένος, έλειπες?

Δεν πειράζει και του χρόνου

Εγώ ήμουν ακόμα στους δρόμους από χθες...

Έπινες για να ξεχάσεις?

(δώσε τώρα το κλειδί για την beta του Diablo και άσε τα τσαλιμάκια με τις ομάδες :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...