Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με μια μονο λεξη.. ΜΠΑΛΑΡΑ .. και σημερα.. 10η συνεχομενη νικη σε ολες τις διοργανωσεις.. χωρις να δεχτει η ομαδα γκολ.. και εχωντας στο ενεργητικο 21-0 γκολ... η ομαδα εχει πιασει κατηφορα.. μπραβο

και να μην ξεχναμε

Τεράστια επιτυχία για τον αθλητή του Ολυμπιακού, Δημήτρη Χονδροκούκη, ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος στην Πολη.

newego_LARGE_t_1041_105656380_type11878.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο Βαλβέρδε είναι μυρωδιάς και θα το καταλάβετε όταν πάρετε πραγματικά μεγάλο προπονητή...

LRoi, πρώτον ο νεκρός έχει μια φανέλα ΝΑ, δεύτερον αν σήμερα πάρει διπλό μόνο νεκρός δε θα είναι...

Καταλαβαίνεις ότι είναι οξύμωρο να έχουμε την καλύτερη ομάδα και να μην έχει μερίδιο σε αυτό η δουλειά του προπονητή, έτσι; Ο Βαλβέρδε ναι μεν έχει κολλήματα, αλλά εγώ βλέπω μια ομάδα να παίζει με διαφορά την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, να είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, να μετράει 5 σερί νίκες ευρωπαικά με τρία διπλά, να έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ και να έχει παίχτες που παρότι θεωρούνται πεθαμένοι, αποδίδουν το 100% των δυνατοτήτων τους εξαιτίας της δουλειάς του προπονητή. (βλέπε Ντιόγκο σήμερα)

Επίσης καταλαβαίνω ότι μας θέλεις στα play ωχ, αλλά θα δώσουμε ραντεβού για την επόμενη δεκαετία :P

Ρε σίγουρα έχει μερίδιο, αλλά πιστεύω ότι την μπάλα που παίζετε τώρα μπορούσαν να την προσφέρουν αρκετοί προπονητές... Πιστεύω ότι οι επιδόσεις στην Ελλάδα είναι καθαρά θέμα ρόστερ.. Και στην Ευρώπη μη γελιώμαστε ρε παιδιά, είναι πλασματικά τα νούμερα στα παιχνίδια με ρουμπίν και μέταλιστ ως τώρα...

Κοίταξε, σας ήθελα στα πλέι ωχ μετά το παιχνίδι της Τούμπας, αλλά πλέον βλέπω και ο ίδιος ποιος το αξίζει... Το ότι είναι σπαστικό για οποιοδήποτε πρωτάθλημα να υπάρχει μονοφωνία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..

Εγώ δε λέω ότι δε θέλω να το πάρετε, απλώς θα μου άρεσε να υπάρχει λιγο σασπένς..

LRoi, πρώτον ο νεκρός έχει μια φανέλα ΝΑ, δεύτερον αν σήμερα πάρει διπλό μόνο νεκρός δε θα είναι...

δυσκολα τα πραγματα για το διπλο που λες φιλε μου... αν συνεχιστει ετσι, μαλλον βγαινει πρωταθλητης σημερα..

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατιι οι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλουν τον Ολυμπιακό στα πλειοφ, οταν με αυτόν τον Παναθηναϊκό μπορούν να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση άνετα.

Η πρώτη θέση των πλέι οφ δεν κρίνεται με αγωνιστικά κριτήρια όταν κρίνεται η επιβίωση κάποιου... (βλέπε πέρσυ)

Θεωρείς δηλαδή ότι θα έχεις περισσότερες ελπίδες για την δεύτερη θέση αν παίξεις με τον Ολυμπιακό στα Πλειοφ?

Ο περσινός παναθηναϊκός τουλάχιστον είχε πιο ποιοτικό ροστερ, φέτος δεν βλέπετε.

Με το παο ο οποίος θα έχει τη πλάτη στο τοίχο, θα ΠΡΕΠΕΙ να βγεί όπως και δήποτε 1ος στα πλεϊ οφ.

Αρα σαν παοκ, δεν έχουμε καμμια ελπίδα,όπως σωστά αναφέρεις.

Δηλαδή και αγωνιστικά να είμαστε καλά, δεν υπάρχει περίπτωση ο παο να καταστραφεί μένοντας 2ος. (οχι πως αν πάριε τη 1η θέση θα μπεί σώνει και καλά ομίλους...αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...