adi32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Φαντασου να ειχαμε και 2 παικτες στις θεσεις των Ζαιρι Ριερα Ο Φετφα γιατι δεν επαιξε ? Χειροτερο Αρη δεν εχω δει Ο Παρντο θεατης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 ας κωλοτουμπιασουμε οοοολοι μαζι για τον Φουστερακο!! επισης...Ρε Μοντεστο που ησουν τοσο καιρο που ψαχναμε για κοφτη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Από τη χιονισμένη Αυστρία στέλνω φιλάκια στους πρωταθλητές Ελλάδος για το 38ο και στους φίλους μου τους βάζελους που αρχίζουν την αντεπίθεση για τα play offs. Ρε τον Βαλβέρδε που ετοιμάζει βαλίτσες, έκανε και ανατροπή... Συνεχίστε να μας διασκαδάζετε, σας αγαπάμε. Και που ´στε, μη χαθείτε, τα λέμε Σάββατο τέτοια ωρίτσα πάλι από Μόναχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Κατώτερος των προσδοκιών ο Άρης. Δεν το θελε το ματς. Κρίμα για τον κόσμο του, να παρατήσει το ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 ας κωλοτουμπιασουμε οοοολοι μαζι για τον Φουστερακο!! επισης...Ρε Μοντεστο που ησουν τοσο καιρο που ψαχναμε για κοφτη!!!! Καμια κωλοτουμπα ..... Αυτος ο παιχτης δε κανει για αυτη τη θεση .... Δεν εχει την απαραιτητη τεχνικη .... Χαραμιζει και τον Ιμπαγασα και τον Φετφα ... Τα γκολ οκ τα εβαλε και φιλοτιμο εχει το παιδι , μαρκαρει , τρεχει τα δινει ολα αλλα στη θεση αυτη θες τεχνικη και πασα .... Τωρα για το Μοντεστο ενταξει καλος ειναι για λιγα παιχνιδια αλλα αν θες να λεγεσαι σοβαρη ομαδα πρεπει να εχεις καθαρο αμυντικο χαφ ... Εχουμε δει τον Ντουντου και τον Ουρταδο που δεν τρεχουν και μας φαινεται παιχταρα ο Μοντεστο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγω δε θελω κανεναν αλλον πλην του Φουστερ. Τον παιχτη τον παω με 1000 και δε θελω ποτε να τον βλεπω εκτος 11αδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγω δε θελω κανεναν αλλον πλην του Φουστερ. Τον παιχτη τον παω με 1000 και δε θελω ποτε να τον βλεπω εκτος 11αδας. Βαλβερδε, εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ο Ολυμπιακός δεν... παίζεται Καποτε πιο παλια τον θεωρουσα και σοβαρο ... Αυτα που γραφει ειναι για γελια .... Σιγα την υπερομαδα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Βαλβερδε, εσυ? οχι ρε ο συνεργατης του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Σκοραρε κ ο Επσταιν σημερα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 το παραδεχτηκε ο ανθρωπος. τι αλλο θελετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Συγχαρητήρια για την σπουδαία εμφάνιση στα γραφεία της ΕΠΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 "Κοντόφθαλμη μνήμη" Πάντως, βάσει των κανονισμών ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του μέχρι και 4 αγωνιστικές αλλά και με αποβολή από το πρωτάθλημα (!), λόγω των επεισοδίων που έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το αν θα επιβληθεί η αποβολή ή αν η πόινή θα είναι εξορία ή κεκλεισμένων των θυρών θα αποφασιστεί, από τον αθλητικό δικαστή, μετά την κατάθεση (και στη συνέχεια την εξέτασή του) του φύλλου αγώνα στην ΕΠΑΕ, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την Τρίτη. Η θέση των πρασίνων, πάντως, έχει επιβαρυνθεί με τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Αγγελου Γεωργίου, αλλά και του διαιτητή του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετώπιζε μεγαλύτερη ποινή αποκλεισμού της έδρας, αν τα επεισόδια οδηγούσαν στη διακοπή του παιχνιδιού! Ολα θα ξεκαθαρίσουν (για το μικρό ή μεγάλο μέγεθος της τιμωρίας) μετά την εξέταση όσων έχουν αναγραφεί στο φύλλο αγώνα. "Πήρα μία μικρή στενοχώρια χθες, όχι επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά επειδή έχασε ο Άρης, επειδή μου αρέσει ως ομάδα. Είμαι και λίγο Άρης. Μην ανησυχείς Αδαμάντιε. Και ο Κόντης είναι λίγο(ή πολύ ) Παναθηναϊκος Kαλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 μου αρεσει που δικαιολογουν μερικοι, οπως ο απο πανω καλη ωρα, τις λαμογιες του εκαστοτε παραγοντα επειδη καποιος αλλος παραγοντας την ειχε βγαλει καθαρη στο παρελθον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 το παραδεχτηκε ο ανθρωπος. τι αλλο θελετε? Ωρες ωρες εκπλησσομαι απτην αντικειμενικοτητα των γαυροsite. "Η ομάδα του Πειραιά είχε να αντιμετωπίσει τόσο εχθρική διαιτησία από την εποχή που έβρισκε μπροστά της, την γνωστή αγαπημένη της UEFA, Ρεάλ Μαδρίτης" Μεγαλη αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις