Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπεις τι κάνεις?

Σα τους γάβρους στο ποδόσφαιρο. "Εμείς χάσαμε, δε κερδίσατε εσεις".

Αυτό δεν ειναι διαλλακτικότητα, είναι εμμονή και οπαδισμός πράγμα το οποίο χαρακτιρίζει μόνο όσους φοράνε συγκεκριμένο χρώμα γυαλιών.

Οταν ο άλλους σου λέει πως πιστεύει οτι ο προπονητής του έκανε κάποια κίνηση και έφθασε στο +13 και εσυ του απαντάς, οτι όχι, η άμυνά σου είναι που άφησε τον Ολυμπιακό να φθάσει σε αυτό το σημείο, καταλαβαίνεις πως δε γίνεται κουβέντα έτσι.

Αν θέλεις να σε αντιμετωπίζουν ως οπαδο, κανένα πρόβλημα αλλά δεν ειναι κάτι που αρέσκεται κανεις να κάνει ειδικά σε ένα φορουμ που τα νευρα τεντωνονται με ευκολία και οι λέξεις παρεξηγιούντε ευκολότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βλέπεις τι κάνεις?

Σα τους γάβρους στο ποδόσφαιρο. "Εμείς χάσαμε, δε κερδίσατε εσεις".

Αυτό δεν ειναι διαλλακτικότητα, είναι εμμονή και οπαδισμός πράγμα το οποίο χαρακτιρίζει μόνο όσους φοράνε συγκεκριμένο χρώμα γυαλιών.

Οταν ο άλλους σου λέει πως πιστεύει οτι ο προπονητής του έκανε κάποια κίνηση και έφθασε στο +13 και εσυ του απαντάς, οτι όχι, η άμυνά σου είναι που άφησε τον Ολυμπιακό να φθάσει σε αυτό το σημείο, καταλαβαίνεις πως δε γίνεται κουβέντα έτσι.

Αν θέλεις να σε αντιμετωπίζουν ως οπαδο, κανένα πρόβλημα αλλά δεν ειναι κάτι που αρέσκεται κανεις να κάνει ειδικά σε ένα φορουμ που τα νευρα τεντωνονται με ευκολία και οι λέξεις παρεξηγιούντε ευκολότερα.

Ερωτηση κρισεως. Ειδες το 2ο και το 3ο δεκαλεπτο χθες? Αν ναι, πες μου πως σκιαγραφεις εσυ αυτα τα 2 10λεπτα και τι ακριβως μου εκανε ο Ιβκοβιτς. Αν οχι αρκεσου να διαβαζεις τις αποψεις μας αντι να κρινεις τον εναν ως οπαδο και τον αλλο ως αντικειμενικο.

Δευτερη ερωτηση. Αντικειμενικος ειναι αυτος που λεει οτι το +13 σε 1 δεκαλεπτο πρεπει να το χρεωσουμε στον προπονητη, αλλα την ΤΕΛΙΚΑ ηττα την βλεπουμε ως νορμαλ και φυσιολογικο αποτελεσμα επειδη ο ΠΑΟ ηταν το φαβορι? Κατ'επεκταση κραταμε μονο το +13 απτον χθεσινο αγωνα και εξυμνουμε τον προπονητη? Σου φαινεται διαλλακτικη και νορμαλ αποψη αυτη ?

Τεσπα δε θα κατσω να απολογηθω για οσα γραφω, ιδιαιτερα οταν φροντιζω να τα δικαιολογω με τα δικα μου επιχειρηματα. Αρκετα με το μπασκετ ομως, δεν χρειαζεται να γεμιζουμε σελιδες για να επαναλαμβανομαστε απλως. Καλη συνεχεια.

Μόνος σου βγάζεις άσχετα συμπεράσματα.

Φυσικά και ειδα και τα 2 δεκάλεπτα και πιστεύω, ότι και τα παιδιά παραπάνω, με τους οποίους διαφώνησες. Θεωρω οτι ο Ιβκοβιτς στα 2 αυτά 10λεπτα κατάφερε και βρηκε λυσεις σε άμυνα και επίθεση με τον Ομπράντοβιτς να μη μπορει να τον αντιμετωπίσει. Ομως στο 4ο 10λεπτο τα πράγματα άλλαξαν. Ο Ομπράντοβιτς ρισκαρε περισσότερο, η άμυνα του Ολυμπιακού αλλά και οι λάθος επιλογές στην επίθεση, έκαναν την ομάδα να χάσει το +13 και τον Παναθηναικό εν τέλη να παίρνει μια πανάξια νίκη.

Η διαφορά μου με εσένα είναι πως όταν χάνει η ομάδα μου (γιατί θα χάσει και ο ΠΑΟ σύντομα απ τον Ολυμπιακο) δε θα πω, οτι έφταιγαν οι παίχτες μου που δεν έπαιξαν ή τα λάθη του προπονητή μου αλλά πως οι άλλοι ήταν πολύ καλύτεροι. Ετσι δινεις αξία στον αντίπαλο. Δε τον υποβιβάζεις όπως κάνεις εσύ εδώ και τόση ώρα.

Αντικειμενικός είναι αυτός που αντιλαμβάνεται τη προσπάθεια μιας ομάδας να προηγηθεί και δε το ρίχνει πως η δική του ομάδα δεν είχε καλή άμυνα γιαυτο και η άλλη προηγήθηκαν.

Ημουν σαφής?

Παρεπιπτόντος η άποψή σου, ειναι πάντα σεβαστή, Παυει όμως να ειναι όταν προσπαθείς να ρίξεις την ομάδα του άλλου.

πολυ καλο πρωτο ημιχρονο! και με μπολικο ροτεισον για ξεκουραση και προφυλαξη παιχτων! μπραβο!

εν τω μεταξυ...βλεπω καποια ποστ για το χθεσινο παιχνιδι για δηθεν αδυνατισμενη φροντ λαιν του παναθηναικου. αληθεια; εμεις παιξαμε ολο το ματς με 2 πενταρια (οχι 3 οπως ο παναθηναικος), εκ των οποιων το ενα φορτωμενο με φαουλ απο την αρχη...αρα με εναμισι; και απο το εναμισι...το ενα (ο χαινς) ειναι κατα συνθηκη 5αρι; ενταξει...μαλλον ο παναθηναικος ειχε αδυνατισμενη φροντ λαιν λοιπον! :lol: :lol:

αληθεια..ο λαζος δεν μπορουσε να προσφερει ουτε 5 λεπτα (υποτιθεται ειναι ετοιμος πια); αν εκρινε ετσι ο ντουντα γιατι δεν πηρε μαζι του τον γλυνιαδακη;!

εν τω μεταξυ...βλεπω καποια ποστ για το χθεσινο παιχνιδι για δηθεν αδυνατισμενη φροντ λαιν του παναθηναικου. αληθεια; εμεις παιξαμε ολο το ματς με 2 πενταρια (οχι 3 οπως ο παναθηναικος), εκ των οποιων το ενα φορτωμενο με φαουλ απο την αρχη...αρα με εναμισι; και απο το εναμισι...το ενα (ο χαινς) ειναι κατα συνθηκη 5αρι; ενταξει...μαλλον ο παναθηναικος ειχε αδυνατισμενη φροντ λαιν λοιπον! :lol: :lol:

Ποιο 5ρι σου φορτωθηκε απο νωρις φαουλ?! Εμενα φορτωθηκαν φαουλ ΚΑΙ τα 2 4ρια μου απο νωριτερα, so τι προσπαθεις να πεις?

Οσο για τον Χαινς, ειναι τοσο κατα συνθηκη 5ρι, οσο ειναι και ο Μπατιστ. Για την ακριβεια ο Χαινς ειναι πιο 5ρι απτον Μπατιστ με τη δικη σου λογικη.

Δεν με απασχολει τι υψος εχει ο καθε παιχτης σου, ουτε ποσα φαουλ χρεωθηκε ο Ντορσει, ουτε και γιατι ο Ντουντα δεν χρησιμοποιησε και το 3ο σου σεντερ. Εγω μιλαω Ελληνικα και λεω οτι το ροστερ σου κατεβηκε 100% ετοιμοπολεμο με ολες τους παιχτες σε μαχιμη κατασταση πλην του Λο (που δεν ανηκει στην φροντ λαιν). Αν ο Χαινς ειναι κοντος και σε χαλουλου ας εκανες προγραμματισμο με αλλους σεντερ. Αυτον εκρινε ο Σοφος σου για 5ρι, αυτον εχεις και τον ειχες υγιη μαζι με τους υπολοιπους. Αν ο Σοφος δεν εβαλε μεσα τον συνδικαλιστη, παλι δεν ειναι θεμα που σε καθιστα πιο αδυναμο, καθως και αυτος ηταν ετοιμοπολεμος και υγιης.

Εγω ειχα 3 παιχτες που αναρωναν με παγο στα ποδια 24/24, 7/7 και που χασαν τις περισσοτερες προπονησεις, απλα για να προφτασουν το ντερμπι και ηταν φανερο και για τους 2 ψηλους μου οτι ηταν εκτος κλιματος και δεν ειχανε δυνατα πατηματα. Βαλε κατω και δες ποσα ριμπαουντ χασαν απο αυτο το και καλα κατα συνθηκη 5ρι σου, απο τον Σκοπιανο, απο τον Πριντεζη και απο τον "δε θα ξανασεβαστω αυτους που φαγαν το μπιφτεκι μου".

Ολα τα εχουμε ακουσει απο χθες απο σας, μη μας πειτε ομως οτι κατεβηκατε και με πιο λαβωμενη φροντ λαιν απτη δικη μας, φτανει!

• Super Moderators

Ως το σημείο όπου γινόταν μια ανεκτή συζήτηση, τα μηνύματα έμειναν.

Αν σας φαίνεται η άποψη των άλλων χρηστών ανεπαρκώς αντικειμενική για το επίπεδό σας, μην απαντάτε. Γυαλιά, ξύδια, ομορφάντρες είναι ο προθάλαμος της εξόδου.

Παρακαλώ να μη συνεχιστεί η προσωπική αντιπαράθεση. Αν έχετε πρόβλημα με τη συμπεριφορά ενός χρήστη, στείλτε αναφορά ή αγνοήστε τον.

Ευχαριστώ.

εμεις οι 100% πανετοιμοι ετοιμοπολεμοι: με βασιλοπουλο εκτος, λαζαρο επιστροφη απο τραυματια, γκετσεβιτσιους το ιδιο, λο εκτος επισης!

http://www.sday.gr/Basket/General/O-Law-ekrine-ton-kypellouxo-Panathinaiko.aspx

ετσι ειναι οι 100% πανετοιμοι ετοιμοπολεμοι λεμε!

(αυτο ελπιζω να μπορει να παραμεινει ετσι; )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...