Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ σήμερα είδα μία ομάδα να ανατέλλει και μία να τραγουδά το κύκνειο άσμα της.

Αν μείνει ως έχει αυτή η ομάδα με 2-3 καλές προσθήκες, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Όταν όμως χάνεις διαφορά 13 πόντων, δείχνεις ότι είσαι άπειρη ομάδα.

Έλειψε πολύ και ο Λο σήμερα που θα μπορούσε να δώσει λύσεις όταν κολλήσαμε για πέντε λεπτά άποντοι, στο κρισιμότερο σημείο του ματς.

Θέλουμε δυάρι bomber οπωσδήποτε για να απελευθερώνεται και ο Σπανούλης.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Τζόι Ντόρσεϊ:

"Εγινε ένα ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές του σκορ. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιζαν ξύλο στην άμυνα και οι διαιτητές δεν έδιναν τίποτα. Αντίθετα, μου χρέωναν φάουλ με το παραμικρό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω.

Εμείς είμαστε νέα ομάδα, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι πολλά χρόνια μαζί. Σε αυτούς όμως, οι διαιτητές δείχνουν μεγάλο σεβασμό.

Περιμένω πώς και πώς τους τελικούς στο πρωτάθλημα. Δεν θα δείξω κανένα έλεος", ειπε χαρακτηριστικά ο αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Εκνευρισμένος αποχώρησε και ο Πέρο Αντιτς, ο οποίος αρκέστηκε σε μια ατάκα: "Καλύτερα να μην μιλήσω τώρα, γιατί θα πω πράγματα που δεν πρέπει".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9C%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%9A%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%9D%CF%84%CF%8C%CF%81%CF%83%CE%B5%CF%8A:-%CE%9F%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%AD%CE%B2%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%91%CE%9F/38-122502.html#ixzz1okFvqETX

Τα είπα εγώ εξαρχής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα είπα εγώ εξαρχής.

Εσυ ειπες εξαρχης οτι δωσαν στο Ντορσει τρια φαουλ ενω τελειωσε το ημιχρονο με 2. Αυτο εννοεις? :mrgreen:

Κατα τ'αλλα, πες μας οτι δεν περιμενες τι δηλωσεις θα διαβασεις αν η ομαδα σου εχανε με κατω απο 10 ποντους... Εδω και σε ματς που ειχατε χασει με 15 ποντους λεγατε οτι σας τα κλεψε η διαιτησια να ουμε. Ακομα και σε ματς που κερδισατε, λεγατε για τη διαιτησια που σας εκλεψε το παιχνιδι που νικησατε (!!!).

ΥΓ. Ντορσει, Αντιτς κλπ δεν μου λενε τιποτα. Μου μιλας για ατομο που ειναι μουσουλμανος και εκανε το σταυρο του μεσα στο γηπεδο για να δειξει οτι δε συμφωνει με διαιτητικη αποφαση. Anyway εγω περιμενω τοποθετηση απο τον Σαββα Θεοδωριδη του μπασκετικου σας τμηματος για να ολοκληρωθω.

ΥΓ2. Αντε να τα πω κι εγω εξαρχης: Και το Μαιο τα ιδια θα λενε αν δεν παρουν το πρωταθλημα. Κι εσυ θα εισαι αυτος που θα ανακαλυπτει 3 φαουλ στο 5λεπτο στο Ντορσει, ασχετα αν το τριτο το πηρε στο τριτο δεκαλεπτο...

Εσυ ειπες εξαρχης οτι δωσαν στο Ντορσει τρια φαουλ ενω τελειωσε το ημιχρονο με 2. Αυτο εννοεις? :mrgreen:

Κατα τ'αλλα, πες μας οτι δεν περιμενες τι δηλωσεις θα διαβασεις αν η ομαδα σου εχανε με κατω απο 10 ποντους... Εδω και σε ματς που ειχατε χασει με 15 ποντους λεγατε οτι σας τα κλεψε η διαιτησια να ουμε. Ακομα και σε ματς που κερδισατε, λεγατε για τη διαιτησια που σας εκλεψε το παιχνιδι που νικησατε (!!!).

ΥΓ. Ντορσει, Αντιτς κλπ δεν μου λενε τιποτα. Περιμενω τοποθετηση απο τον Σαββα Θεοδωριδη του μπασκετικου σας τμηματος για να ολοκληρωθω.

Μα ήδη μίλησε ένα ποστ πριν από εσένα,τυφλός είσαι?

Εδώ ρε διαμαρτυρόσασταν για τη διαιτησία στο ΣΕΦ που ήταν 50-50 και είχαμε καμιά δεκαριά χρόνια να τη δούμε.

Δεν πειράζει, ας είναι καλά ο Ντόρσει και θα τα πούμε τον Μάη που θα είναι ωραία με τις κούπες στον Περαία.

ΥΓ2. Αντε να τα πω κι εγω εξαρχης: Και το Μαιο τα ιδια θα λενε αν δεν παρουν το πρωταθλημα. Κι εσυ θα εισαι αυτος που θα ανακαλυπτει 3 φαουλ στο 5λεπτο στο Ντορσει, ασχετα αν το τριτο το πηρε στο τριτο δεκαλεπτο...

Εσύ δεν ήσουν αυτός που έγραφε ότι το Ισραήλ είναι στην Αφρική? Στο ένα φάουλ θα κολλήσουμε τώρα? :mrgreen:

Δεν πειράζει, ας είναι καλά ο Ντόρσει και θα τα πούμε τον Μάη που θα είναι ωραία με τις κούπες στον Περαία.

Καθε χρονο τα ιδια λες και καθε Μαιο κανεις search στο youtube με keywords

Κλοπη, σφαγη, κορακια

μπας και ανακαλυψεις τιποτα...

Καλα, ο Ντορσει εκαψε την ομαδα του με το αστειο επιθετικο που εκανε στο τελος οποτε τωρα...

Αυτα τα καναμε καποτε στο Γυμνασιο και στο Λυκειο, αμα καναμε την παπαρια, μας αδικησε ο γυμναστης που εκανε τον διαιτητη

Καθε χρονο τα ιδια λες και καθε Μαιο κανεις search στο youtube με keywords

Κλοπη, σφαγη, κορακια

μπας και ανακαλυψεις τιποτα...

Ε καλά αυτά τα πράγματα ειναι αλληλένδετα. Και οι Παναθηναικοί τα ιδια δε λένε για το ποδόσφαιρο??

χαχαχα!!

Ε καλά αυτά τα πράγματα ειναι αλληλένδετα. Και οι Παναθηναικοί τα ιδια δε λένε για το ποδόσφαιρο??

χαχαχα!!

Γενικα η συγκριση με το ποδοσφαιρο ειναι ακυρη για διαφορους λογους που πολυ επιγραμματικα συνοψιζονται ως εξης:

Α. Δεν νομιζω να ειναι Παναθηναικοι οι εντος του σποιλερ:

Β. Για το μπασκετ γενικα, οπως και σημερα, οσοι βλεπουν προβληματικες διαιτησιες ειπε ο DKNI παραπανω το λογο.

Αν ο Ντορσει που ξεκινησε το 2ο ημιχρονο με 2 φαουλ θεωρει οτι οι διαιτητες τον αναγκασαν να κατσει εκτος αγωνα επειδη του χρεωσαν παραλογα πολλα φαουλ (!), τοτε ο Τσαρτσαρης και ο Καιμακογλου πρεπει να κανουν δημοσιο διαβημα για το εκγλημα που εγινε σε βαρος τους σημερα.

Ειδικα για την περιπτωση του Αμερικανου Ντορσει, να θυμισω οτι και ο συμπατριωτακος του αφανας Τσιλντρες, οσο τον εκανε γιογιο ο Περπερογλου (ναι, ο Περπερογλου) στους τελικους ελεγε οτι τους αδικουσε η διαιτησια. Μολις επεστρεψε (ας πουμε) ΝΒΑ, θυμηθειτε εσεις οι γαυροι τι ειπε για τις αιτιασεις του ΟΣΦΠ περι διαιτησιας. Και δεν ειναι ο μονος πρωην παιχτης σας που τα εχει πει αυτα.

Αρα καλη η προσπαθεια που γινεται συχνα πυκνα "οτι παθαινετε εσεις στη μπαλα, μας το κανουν εμας στο μπασκετ", αλλα εκτος πραγματικοτητας.

Mη πιάσουμε σε παρακαλώ αυτή τη κουβέντα. Και οι Ολυμπιακοί έχουν να λένε για τα πιστολια του Καπετάνιου και ότι του έρχεται του καθενός στο μυαλό.

Μη ξεχνάς οτι στις κασσέτες που παραθέτεις συμμετείχε και ο Πατέρας (και μη μου απαντήσει κάποιος με τη γνωστη φιλοπαναθηναική άποψη "ο Πατέρας ήθελε να προστατεύει τον Δαλουκα" γιατι θα γίνεται ιδιος με τους Ολυμπιακούς που πανυγυριζαν το πρωτάθλημα του 2008. Αστο που σου λέω, ειναι κρίμα. Θα αρχίσει να μπαίνει ο καθένας και να λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Eγώ απλά σου λέω, πως ότι υποστηρίζετε εσείς για το ποδόσφαιρο (μη ξεχνάς πως τιποτε δεν έχει αποδειχθεί, εκτος και αν εσυ ξέρεις κάτι παραπάνω, οποτε σε προκαλώ να πάμε μαζί να κάνουμε τη καταγγελία :-P ) υποστηρίζουν και οι γάβροι για το μπάσκετ.

Για μένα, αυτός που επενδύει περισσότερα, θα παίρνει και τα πρωταθλήματα.

Δεν ειναι τυχαίο πως μια χρονιά επένδυσε πολλά ο ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο (Με Σισσέ κτλ) και πήρε το πρωτάθλημα εύκολα. Εκείνο δηλαδή ήταν καθαρό και όλα τα άλλα παράγκα?

Σε ότι αφορά το μπάσκετ, οι Αγγελόπουλοι πιστεψαν πως επειδή έριξαν μερικά εκατομμύρια θα μπορέσουν να σπάσουν έναν κολλοσο του Μπάσκετ μέσα σε 2 χρόνια. Αυτά τα πράγματα θέλουν προσπάθεια και τυχη. Οι Γιαννακόπουλοι για να δουν τιτλο στο μπάσκετ (πρωτάθλημα) έκαναν 10 χρόνια, με τη τότε δυναστεία του Ολυμπιακού.

Mη πιάσουμε σε παρακαλώ αυτή τη κουβέντα. Και οι Ολυμπιακοί έχουν να λένε για τα πιστολια του Καπετάνιου και ότι του έρχεται του καθενός στο μυαλό.

Το σεβομαι, αν και εσυ εφερες το ποδοσφαιρο στην κουβεντα.

Eγώ απλά σου λέω, πως ότι υποστιρίζεται εσείς για το ποδόσφαιρο (μη ξεχνάς πως τιποτε δεν έχει αποδειχθει, εκτος και αν εσυ ξέρεις κάτι παραπάνω, οποτε σε προκαλώ να πάμε μαζί να κάνουμε τη καταγγελεία :-P ) υποστιρίζουν και οι γάβροι για το μπάσκετ.

Εξαρταται τι θεωρεις εσυ αποδειξη. Με το συμπαθειο και με απολυτη κατανοηση σε αυτο που σου συνεβη, να υποθεσω οτι αυτους που σου διερηξαν το σπιτι αν τους τσιμπησει η αστυνομια με αποτυπωματα θα θεωρεις οτι δεν υπαρχει καμια αποδειξη σε βαρος τους επειδη δεν εχουν κλοπιμαια πανω τους?

Για μένα, αυτός που επενδύει περισσότερα, θα παίρνει και τα πρωταθλήματα.

Οι Αγγελοπουλοι για κανα 2-3 χρονια επενδυαν περισσοτερα απτον ΠΑΟ παντως.

Οπως λες και μονος σου αυτο δε σημαινει οτι εκαναν και καλυτερη ομαδα ή οτι επρεπε να παρουν κουπα.

Γενικα, δε συμφωνω με τη λογικη "οποιος ριχνει πιο πολλα σηκωνει κουπες". Εκτος αν μιλαμε για συγκλονιστικες διαφορες στα μπατζετ επι σειρα ετων.

Εν κατακλειδι, και για να μην ξεφευγουμε. Ο σημερινος αγωνας κριθηκε κατα 99,9% παραγοντες που εχουν να κανουν με την αγωνιστικη εικονα των 2 ομαδων. Τα περι διαιτησιας ειναι το "να χαμε να λεγαμε" αυτου που αδυνατει να χωνεψει οτι εχασε το κυπελλο μεσα απτα χερια του απο δικα του λαθη.

Ο Χοψονιδης που σε καθε φαση προσπαθουσε εναγωνιως να μιμηθει οσα εβλεπε απο τον Αλβερτη της περασμενης δεκαετιας με τους πανηγυρισμους και τις σφιγμενες γροθιες πριν καλα-καλα τελειωσει το ημιχρονο, ακομα δεν μιλησε για σφαγη? Πως αντεχει?

Tις γελοιες δηλωσεις των Γιαννακοπουλων κατα της αντιπαλοτητας μεταξυ των οπαδων (αφοτου εχει κερδισει το Κυπελλο) τις ειδατε? Το ηθικο τους αναστημα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ και το φυσικο.

Στα υπολοιπα, η καραμελα της διαιτησιας θα κανει κακο σε εμας πρωτιστως. Δε χασαμε απο την διαιτησια σημερα. Χασαμε απο τον Καλαθη. Του εκοψε του Ομπραντοβιτς και τον εβγαλε στο πιο κρισιμο σημειο.

btw ο Παο ειναι ομαδα γερασμενη, χωρις ποιοτικους νεους παικτες. Ωστοσο το διαβασμα και τα τρικ του Ομπραντοβιτς, ειδικα στις τελευταιες αμυνες, καναν τη διαφορα.

Βρε άλλο να λες μια άποψη (το ότι όλοι τα ιδια λένε ανάλογα με το άθλημα που τους βολεύει) και άλλο να κάνουμε ανάλυση για το ποιός ειναι πιο βρώμικος.

Σε οτι αφορά το 2ο σποιλερ είμαι ο πρωτος που θα γούσταρα να πέσει ο γάβρος και στα τοπικά του Πειραιά αν αποδειχθεί πως έκανε λαμογιές και επίσης ειμαι σίγουρος πως κατά το παρελθόν έχουν γίνει πολλά απ όλες τις πλευρές είτε στο ποδοσφαιρο, είτε στο μπάσκετ, πράγματα που πιθανον να γίνονται ακόμα και τώρα. Ομως δε μπορω να το αποδείξω και γενικά κανεις μας δε μπορεί.

Το παράδειγμα με τη διάρρηξη όμως ειναι ατυχές. Στις περιπτώσεις του αθλητισμού δεν έχουμε καν αποτυπώματα. Μόνο αναφορές οι οποίες μόνες τους δε μπορουν να αποδειξουν τιποτε. Είναι σα να μου λέει κάποιος, οτι ο τάδε σου εκλεψε το σπιτι. Αν δεν έχω αποτυπώματα, βίντεο ή κλοπιμαία δε μπορω να του κάνω τιποτε. Το ιδιο ισχύει και εδω (επειδη έφερες αυτο σα παράδειγμα). Τι έχεις? Όλοι λένε, εμφανίζονται μερικοι διάλογοι που εν τέλη δεν αποδυκνείουν τίποτε, άλλοι λένε ο Ολυμπιακος και το Αιγάλεω να νικάνε αλλά τελικά κανεις μα κανεις δεν έχει αποδειξει τίποτε...

Για το 3ο.

Ημουν σαφης. Οι Αγγελόπουλοι επένδυσαν απιστευτα λεφτά όμως δε μπορεις μέσα σε 2-3 χρόνια να γίνεις καλύτερος από μια ομάδα που επενδύει 25 συνεχομενα χρόνια.

Και τον Τζόρνταν να έφερνε ο γαβρος πρωτάθλημα δε θα επαιρνε. Αν συνέχιζαν οι Αγγελόπουλοι να επενδύουν, κρατουσαν τον Γιαννάκη για 4-5 χρόνια και οι οπαδοι τους έκαναν την ιδια υπομονή που έκαναν κάποτε αυτοί του ΠΑΟ, ισως γινόντουσαν η ΄νέα δυναμη.

Ο σημερινος αγωνας δεν έχει να κάνει με τη κουβέντα. Απ την αρχη έγραψα πως η νικη σας ειναι δίκαιη και απορω γιατι γκρινιάζουν κάποιοι!

btw ο Παο ειναι ομαδα γερασμενη, χωρις ποιοτικους νεους παικτες. Ωστοσο το διαβασμα και τα τρικ του Ομπραντοβιτς, ειδικα στις τελευταιες αμυνες, καναν τη διαφορα.

Αν πουμε οτι μενει η διοικηση και ο Ζοτς και το μπατζετ συνεχιζει στα ιδια επιπεδα και του χρονου, χρειαζεται παρα πολλη δουλεια στο θεμα ανανεωση ροστερ. Εγω φοβαμαι τη σειρα με την Μακαμπι και ο λογος ειναι οτι εχουμε 5 παιχνιδια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα και ο παραγοντας κουραση ειναι πιθανοτερο να λειτουργησει σε βαρος των δικων μας μεγαλωμενων πια παιχτων. Αλλα πονταρω στην πειρα και την ποιοτητα των παιχτων και φυσικα στο μυαλο του Ζοτς.

Κατα τ'αλλα Σαν Αντονιο Σπερς.

Στα υπολοιπα, η καραμελα της διαιτησιας θα κανει κακο σε εμας πρωτιστως. Δε χασαμε απο την διαιτησια σημερα. Χασαμε απο τον Καλαθη. Του εκοψε του Ομπραντοβιτς και τον εβγαλε στο πιο κρισιμο σημειο.

Σε αντιθεση με τον Ιφκοβιτς που εβαλε τον χειροτερο σας παιχτη στο κρισιμοτερο σημειο και μας χαρισε το κυπελλο απλοχερα.

ΥΓ. Ο Καλαθης σημερα ηταν αψογος αμυντικα. Το ιδιο τονιζω και σε οσους μιλανε για κακο ΔΔ σημερα, που δεν προσεξαν ποση ατελειωτη δουλεια εκανε σε αμυνα κυριως αλλα και δημιουργια. Το μπασκετ δεν ειναι μονο ποντοι.

ΥΓ2. Παρολα αυτα θα ηταν περιεργο να μην εβαζε τον πολυπειρο και σε εξαιρετικη κατασταση Σαρας που σημερα επαιζε με ορεξη 20χρονου, οπως και στο ΣΕΦ αλλωστε.

Nαι ηταν εκπληκτικος ο Καλαθης σημερα, λαθος μου, κοιτουσα μονο τους ποντους. Ο Σπανουλης καλα εκανε και πασαρε τη μπαλα, ειχε διαρκως παγιδες στην περιφερεια μολις διαλεγε πλευρα.

Τελος παντων, αποψη μου ειναι οτι σημερα χασαμε απο τα λαθη μας, την πολυ εξυπνη αμυνα που μας παιξατε σε κρισιμα σημεια του αγωνα και την εμπειρια των παικτων σας και την αντιστοιχη απειρια των δικων μας. Αυταπαταστε ομως, αν νομιζετε οτι παιχτηκε μπασκετ σημερα, εστω απο σας. Παιδικη χαρα ηταν.

Και αν θελετε και μια προβλεψη, οσο ο Καλαθης ειναι ανυπαρκτος και οι ΔΔ-Μπατιστ κουρασμενοι, εχουμε προβαδισμα εμεις για το πρωταθλημα (οσο και αν φαινεται οξυμωρο). Εαν συνελθει ο Παο, ανακτα και το προβαδισμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...