Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οι πρασινες εφημεριδες αμεσως αφου επεσαν απτην κορυφη αρχισαν να λενε για στησιματα...δεν τους αντεχω ρε,μια ζωη λαγοι...

Γιατί οι κόκκινες τι κάνουν ρε συ;;; (για τις κίτρινες και τις μαύρες δεν μιλάω καν, το κάνουν by default)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"αλλά και το katimagiko.gr, που ήταν η (αποτυχημένη) προσπάθεια αυτών των ανθρώπων να μπούν στην Ολυμπιακή οικογένεια"

μπορεί κάποιος να το εξηγήσει λίγο αυτό;

Τίποτα, μαζευτήκαν κάποιοι βάζελοι και είπαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο να πλήξουν τον Ολυμπιακό από μέσα. Έφτιαξαν κόκκινα sites, περιοδικά, εφημερίδες στα οποία δουλεύουν κανονικά επί σειρά ετών και μια στο τόσο περνάνε υποσυνείδητα τα αντιολυμπιακά μηνύματά τους... :confused:

Ασχετο, ο σιοβας εχει υπογραψει απο το καλοκαιρι στον ολυμπιακο. Μαλιστα ο μαρινακης θα δωσει παραπανω λεφτα απο την πολυ μικρη ρητρα του, κανοντας μια μεταγραφη συμφωνα με την αξια του παικτη και οχι με την ρητρα. Οι μισοι θα πουν μπραβο του, μια και δειχνει εντιμοτητα.

Οι αλλοι μισοι θα πουν μπραβο του, ετσι φτιαχνουν ενα παραρτημα :mrgreen:

Πλάκα πλάκα πάντως ο Μαρινακης το παλεύει πολύ με την Ελληνοποίηση της ομάδας. Ότι καλό κυκλοφορεί πάει και το παίρνει.

Αν τελικά ανανεώσει ο Βαλβερδε, πρέπει και αυτός να δείξει λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στους Ελληνες. Ας παραδειγματιστεί με τον Μανιατη που από εκεί που τον είχε πάγκο, τώρα δεν τον βγάζει από την ενδεκάδα. Γιατί να μην μπορεί να γίνει το ίδιο και με Φετφα, Τατο, Σιοβα, Παπαζογλου, Μητρογλα, κτλ.? Έστω και ένας-δυο από όλους αυτούς να βγούνε σαν τον Μανιατη μια χαρά θα ήταν.

Αν ήμουν ολυμπιακός θα ήμουν σε δίλημμα...

Να χαρώ που ο πρόεδρός μου φέρνει τους καλύτερους έλληνες παίκτες στην ομάδα ή να γκρινιάξω που με τα ίδια λεφτά που έφερε 4 ελληνάκια δεν έφερε έναν ξένο στυλ Ριβάλντο;; I mean, ok το πρωτάθλημα λογικά το έχετε, αφού οι άλλοι λιμοκτονούμε έτσι κι αλλιώς, αλλά πότε θα πανηγυρίσουμε όλοι οι Έλληνες μια ΜΕΓΑΛΗ ευρωπαϊκή πορεία ελληνικού συλλόγου;;;

πότε θα πανηγυρίσουμε όλοι οι Έλληνες μια ΜΕΓΑΛΗ ευρωπαϊκή πορεία ελληνικού συλλόγου;;;

Φέτος :devil:

Στα σοβαρά τώρα την ίδια σκέψη κάνω και εγώ.Θα προτιμούσα τα χρήματα που δόθηκαν σε παίχτες τύπου Αμπντουν,Μόνχε,Χαβίτο να δοθούν σε έναν πραγματικά ποιοτικό παίχτη στα δεξιά ας πούμε με ρεζέρβα τον Φετφατζίδη..

αυτό το παιδομάζωμα ούτε εμένα με βρίσκει σύμφωνο.

Φέτος :devil:

Στα σοβαρά τώρα την ίδια σκέψη κάνω και εγώ.Θα προτιμούσα τα χρήματα που δόθηκαν σε παίχτες τύπου Αμπντουν,Μόνχε,Χαβίτο να δοθούν σε έναν πραγματικά ποιοτικό παίχτη στα δεξιά ας πούμε με ρεζέρβα τον Φετφατζίδη..

αυτό το παιδομάζωμα ούτε εμένα με βρίσκει σύμφωνο.

Με αυτο το παιδομαζωμα ομως μπορει να σου τυχει καμια ευκαιρια με λιγα λεφτα ...

Οπως ο Καρολ ή και ο Αμπντουν ...

Αν ήμουν ολυμπιακός θα ήμουν σε δίλημμα...

Να χαρώ που ο πρόεδρός μου φέρνει τους καλύτερους έλληνες παίκτες στην ομάδα ή να γκρινιάξω που με τα ίδια λεφτά που έφερε 4 ελληνάκια δεν έφερε έναν ξένο στυλ Ριβάλντο;; I mean, ok το πρωτάθλημα λογικά το έχετε, αφού οι άλλοι λιμοκτονούμε έτσι κι αλλιώς, αλλά πότε θα πανηγυρίσουμε όλοι οι Έλληνες μια ΜΕΓΑΛΗ ευρωπαϊκή πορεία ελληνικού συλλόγου;;;

Αν δεν χτίσεις μια ομάδα με βασικό κορμό 5-6 καλών Ελλήνων παιχτών και με έναν σοβαρό προπονητή που θα τον αφήσεις να δουλέψει για τουλάχιστον 2-3 χρονιά τότε δεν πας πουθενά.

Κάπως έτσι το ξεκίνησε ο Κοκκαλης με τον Μπαγεβιτς και μέσα σε 3 χρόνια λίγο έλειψε να πάμε στα ημιτελικά του CHL. Μετά όμως άρχισε να αλλάζει 2-3 προπονητές τον χρόνο και να κάνει μεταγραφές εντυπωσιασμού με αποτέλεσμα η ομάδα να μην κάνει καμιά ουσιαστική πρόοδο όλα αυτά τα χρόνια.

Καλά το πάει ο Μαρινακης αλλά πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσει το πράγμα με τον Βαλβερδε. Είναι καλός προπονητής, οι περισσότεροι τον γουστάρουν και πιστεύουν ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ψηλά, αλλά αν είναι κάθε φορά να ανανεώνει για 1 χρόνο και στο τέλος της σεζόν να είναι φεύγω δεν φεύγω, δεν πρόκειται να γίνει σωστή δουλειά, παρόλο που φέτος με λίγο τύχη μπορεί και να γίνει μια κάποια υπέρβαση.

Ο μόνος Έλληνας που μπορεί να κάνει την διαφορά αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό, είναι ο Φορτούνης. Τον οποίο φρόντισε να χάσει μέσα απο τα χέρια του ο Μαρινάκης πέρσυ.

Ολα τα χω διαβασει σε αυτο το section αλλα οτι ο Μαριδακης μαχεται για την ελληνοποιηση του ΟΣΦΠ σε μια σεζον που ο μονος Ελληνας 11δατος ειναι ο Αβρααμ, και τελευταια ο Μανιατης, κι απο κει και περα το χαος απο Ελληνες, δεν το περιμενα :devil:

Μιλαμε για τον "λιγοτερο" Ελληνικο Ολυμπιακο των τελευταιων ετων και ο αλλος εντοπισε οτι ο Μαριδακης το παει πολυ καλα με την ελληνοποιηση της ομαδος. Μιλαμε για μια σεζον που εγινε παιδωμαζωμα το καλοκαιρι αδιακριτως, και που ηρθαν πιο πολλοι ξενοι παρα Ελληνες.

Για να μην καθομαι να ποσταρω ροστερ στην προ χοντρου εποχη και στην μετα χοντρου εποχη και γελαει και το παρδαλο κατσικι με την ελληνοποιηση του Ολυμπιακου επι Μαριδακη...

Εκτος παιδια, αν θεωρειτε τον Αμπτουν Ελληνα, τον Χολεβα Ελληνα, τον Μεγιερι Ελληνα κλπ. Απο μια αποψη δεν εχετε αδικο, με τοσους λαθρο στην Ελλαδα, αν το δουμε σφαιρικα συμπατριωτακια ειναι ολοι απο το Μπαγκλαντες ως το Πακισταν, την Νιγηρια και την Ανταρκτικη.

Με αυτο το παιδομαζωμα ομως μπορει να σου τυχει καμια ευκαιρια με λιγα λεφτα ...

Οπως ο Καρολ ή και ο Αμπντουν ...

δεν ειναι μονο αυτο. τωρα πια υπαρχει και αυστηρος ελεγχος απο την efa για τα οικονομικα. οποτε δεν μπορουν να φευγουν αλογιστα λεφτα για ξενους, στη δυση συνηθως της καριερας του με αποτελεσμα να μην παρεις τιποτα πισω. ενω με την ελληνοποιηση, θα σου βγει κανα παιχτακι, θα το πουλησεις, θα παρεις και χρηματα και θα γινεται ενας τετοιος κυκλος. και βασικα ετσι επρεπε να γινεται πολυ καιρο τωρα, τοσες και τοσες ομαδες εχουν σαν βαση τους τα φυτωρια των μικρων ομαδων τους και βγαζουν τρελα λεφτα πουλωντας τους μετα απο καποια χρονια και ειναι υγιεστατες οικονομικα. ενω εδω βλεπετε πως πανε οι πιο πολλες ομαδες, απο το κακο στο χειροτερο. οποτε για μενα μια χαρα παει να το κανει ο μαρινακης.

Αβραάμ, Μανιάτης, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Χολέβας,

και Μήτρογλου, Ζαραδούκας, Βασιλόγιαννης, Τάτος δανεικοί.

Οι 9 στους 10 που ανέφερα είναι καλύτεροι από τους αντίστοιχους που έχει η ζέλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...