Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Σιγά ρε άνθρωπε Panther, θα φοβηθεί μια ομάδα με διπλά σε Μασσαλία, Καζάν και νίκες με Άρσεναλ, Ντόρντμουντ τον Μαυρία τον Κατσουράνη και τον Σπυρόπουλο;
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Καλά εσύ ΠΑΟ δεν είσαι? Όχι, αλλά η αλήθεια είναι ότι βαζελίζει λίγο κάποιες φορές
daPro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ο Μητρογλου εχει 11 γκολ φετος...αρε Βαλβερδε με τις αποφασεις σου...
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ναί, μας έχει λείψει πολύ ο Μήτρογλου φέτος, οπότε...
gavros10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ολυμπιακος ειμαι αλλα χωρις να θελω να φανω περιεργος λετε αυτη να ηταν κινηση στρατηγικης απο τον παο; να χασουν, να παμε 1 βαθμο μπροστα και στο ντερμπι επειδη ειμαστε πολυ υπεροπτες, εχουμε και το κυπελλο και την ευρωπη, να μας κερδισουν και ουσιαστικα αυτη θα ειναι η τελευταια ευκαιρια καποιου να παρει το πρωταθλημα ειναι λιγο τραβηγμενο αλλα διολου απιθανο νομιζω
daPro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ολυμπιακος ειμαι αλλα χωρις να θελω να φανω περιεργος λετε αυτη να ηταν κινηση στρατηγικης απο τον παο; να χασουν, να παμε 1 βαθμο μπροστα και στο ντερμπι επειδη ειμαστε πολυ υπεροπτες, εχουμε και το κυπελλο και την ευρωπη, να μας κερδισουν και ουσιαστικα αυτη θα ειναι η τελευταια ευκαιρια καποιου να παρει το πρωταθλημα ειναι λιγο τραβηγμενο αλλα διολου απιθανο νομιζω ελα ρε σταματα..
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ολυμπιακος ειμαι αλλα χωρις να θελω να φανω περιεργος λετε αυτη να ηταν κινηση στρατηγικης απο τον παο; να χασουν, να παμε 1 βαθμο μπροστα και στο ντερμπι επειδη ειμαστε πολυ υπεροπτες, εχουμε και το κυπελλο και την ευρωπη, να μας κερδισουν και ουσιαστικα αυτη θα ειναι η τελευταια ευκαιρια καποιου να παρει το πρωταθλημα ειναι λιγο τραβηγμενο αλλα διολου απιθανο νομιζω Καρατραβηγμένο και δεν ισχύει 100%. Ποιος εγγυάται ότι ο ΠΑΟ θα περάσει από Τρίπολη ή από Κρήτη ας πούμε για να έχει την άνεση να πετάει έτσι βαθμούς? Όπως και να'χει ένα είναι το σίγουρο. Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ θα ανοιχτεί γιατί δεν τον βολεύει πλέον ούτε η ισοπαλία και εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε εάν ανοιχτεί, αρκεί να το κάνουμε.
Dropsreef Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ας κερδίσουμε τον Άρη (ο οποίος Άρης είναι 9 αγωνιστικές αήττητος) ενώ θα έχουμε ταξιδέψει και Ουκρανία και βλέπουμε για το +1... Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων κρίνονται όλα....Το μόνο που δεν θέλω να δω είναι να εγκαταλείψουμε τον θεσμό του europa για να πάμε ξεκούραστοι με Άρη και Παο....
vlachaquito Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Οι οποίοι αντιολυμπιακοί χτύπησαν τον Μαρκάνο στη φυσούνα και τα έκαναν γης μαδιάμ με το σφύριγμα της λήξης. Καλό υποβιβασμό εύχομαι ολόψυχα στη ντροπή της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα. Πες τα παιχταρα μου πες τααααα
spacefart Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 μπραβο στην ομαδα. Αναμενω παραδειγματικη τιμωρια του ΟΦΗ για τα καφριλικια των μαιμουδων "οπαδων". απλα αισχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις