Anubis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Οι οποίοι αντιολυμπιακοί χτύπησαν τον Μαρκάνο στη φυσούνα και τα έκαναν γης μαδιάμ με το σφύριγμα της λήξης. Καλό υποβιβασμό εύχομαι ολόψυχα στη ντροπή της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα. Aυτα γινονται και στο καραισκακη αλλα δεν ευχεσαι τετοια πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Aυτα γινονται και στο καραισκακη αλλα δεν ευχεσαι τετοια πραγματα. Τη μία και μοναδική φορά που έγιναν τα καυτηρίασα. Από την άλλη βέβαια δεν θυμάμαι να τρώει και μπουνιά ο φουστανελάτος. Μία φορά παράρτημα, για πάντα παράρτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τη μία και μοναδική φορά που έγιναν τα καυτηρίασα. Από την άλλη βέβαια δεν θυμάμαι να τρώει και μπουνιά ο φουστανελάτος. Μία φορά παράρτημα, για πάντα παράρτημα. Τα καυτηριασες? Για δειξε μου το ποστ και την μια φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Anubis ζορίζου τώρα και τράβα στο θέμα της ομάδας σου να σχολιάσεις τον αγώνα με το αδελφό σωματείο. Με τους έφηβους του παοκ παίζετε σήμερα αν δεις 11αδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τα καυτηριασες? Για δειξε μου το ποστ και την μια φορα. Δεν έγραφα σε αυτό το forum τότε, συνεπώς λίγο δύσκολο να σου δείξω το οποιοδήποτε ποστ. Δείξε μου τη δεύτερη φορά. (για να μην αρχίσω να σου δείχνω τους αντιεξουσιαστές της ομάδας σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Anubis ζορίζου τώρα και τράβα στο θέμα της ομάδας σου να σχολιάσεις τον αγώνα με το αδελφό σωματείο. Με τους έφηβους του παοκ παίζετε σήμερα αν δεις 11αδα. Καλο ειναι και αυτο. Οσο για το που θα παω θα το κρινω εγω. Οταν θα σε προτεινω για mod θα μου λες που να γραφω οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Με τους έφηβους του παοκ παίζετε σήμερα αν δεις 11αδα. Με Χαλκιά τέρμα κατέβηκε... Ούτε τα προσχήματα πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δεν έγραφα σε αυτό το forum τότε, συνεπώς λίγο δύσκολο να σου δείξω το οποιοδήποτε ποστ. Δείξε μου τη δεύτερη φορά. (για να μην αρχίσω να σου δείχνω τους αντιεξουσιαστές της ομάδας σου) Τις 2? Ολυμπιακος - Παναθηναικος περσυ Και το παλικαρι στο κυπελλο που ολο τυχαια δεχτηκε επιθεση μεσα στα αποδυτηρια. Εκτος αν μπορουμε να συχναζουμε εγω και εσυ εκει και δεν το ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τις 2? Ολυμπιακος - Παναθηναικος περσυ Και το παλικαρι στο κυπελλο που ολο τυχαια δεχτηκε επιθεση μεσα στα αποδυτηρια. Εκτος αν μπορουμε να συχναζουμε εγω και εσυ εκει και δεν το ξερω. Ποιο παλληκάρι? Αυτό που δήλωσε την επίθεση 3 μέρες μετά? Τη μέρα που δέχθηκε την επίθεση τι έπαθε, σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να το καταγγείλει στον διαιτητή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 ελα ρε παιδια θα νικησει η παοκαρα,δεν βλεπετε με τι παθος παιζουν(ειδηκα στην αμυνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ποιο παλληκάρι? Αυτό που δήλωσε την επίθεση 3 μέρες μετά? Τη μέρα που δέχθηκε την επίθεση τι έπαθε, σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να το καταγγείλει στον διαιτητή? Μαλιστα λες να ητανε βαλτος του γοντικα(σαν την παραγκα του)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το δηλώνω τώρα δημόσια, τη μέρα που θα βάλει ο Σαλπιγγίδης γκολ στο βάζελο θα βγω και θα φωνάζω ότι είμαι παοκαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Πως είναι δυνατόν να μιλάτε για φιλικό ρε...ΕΣΕΙΣ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ο Τοτσε πηρε εντολη ν αρχισει ζεσταμα. Στο 25.. Αστεια ομαδα, αστειος και ο παππους.. Χριστε μου.. Ποσο πιο κλοουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις