Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ποστ μου -προφανεστατα- δεν αποτελουσε προσωπικη αναφορα σε σενα. Αλλα στο συνολικο "mood" που ειδα να διαμορφωνεται απο ορισμενους (και απο εσενα) στα τελευταια ποστ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αχα...ειδες δηλαδη πουθενα να εκφραζω καποιο mood, περα απο το να παραθετω το λινκ της ειδησης; και μετα να προσπαθω να δικαιολογηθω κιολας;

τεσπα...εγω οτι ειχα να πω το ειπα. το προβλημα ειναι του συγκεκριμενου club, οχι δικο μου και δεν εχω σκοπο να συνεχισω να απολογουμαι για το οτιδηποτε. οποιος θελει ας συνεχισει να λεει οτι θελει.

Μετά την κατάταξη της UEFA, ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα και στην ειδική βαθμολογία του Euroclubindex, αφήνοντας πολύ πίσω του τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη που ακολουθούν.

http://www.redplanet.gr/podosfairo/pantou-prwtos-o-olympiakos.1669001.html

Εγινε μια συζήτηση νωρίτερα για το πόσο μπορει να χαίρεται κάποιος που μια ομάδα όπως ο ΠΑΟ καταρρέει σε ένα δημοφιλή άθλημα όπως το Βόλευ.

Ανεξάρτητα με την ανταγωνιστικότητα που υπάρχει στο Βόλλευ, ο ΠΑΟ υπήρξε τεράστια ομάδα που κατά το παρελθόν έκανε μεγάλες επενδύσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα κακό χάλι επειδή υπάρχει αδιαφορία από επενδυτές.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χαίρομαι. Σκοπός ειναι να νικάει η ομάδα μου τον καλό Παναθηναικό όχι αυτόν που έχει τα χάλια του.

Δε θα κλάψω κιόλας. Βασικά δε θα κλάψω ακόμα και αν διαλυθεί και η δική μου ομάδα σε όλα τα αθλήματα τη στιγμή που άνθρωποι στοιβάζονται σε ουρές για μια λαγάνα, πόσο μάλλον για το τριφύλλι.

Τι εννοεις?

Απο καποιον Παναθηναικο αντιΚαραγκουνικο

Τι εννοείς τι εννοώ?

Σου φαίνεται λογικό αυτό που δείχνει το βίντεο?

Εντωμεταξύ εντελώς τυχαία μόλις άκουσα ότι ο Καραγκούνης μιλάει πορτογαλικά και ανατρίχιασα.

Νικάει η ομάδα του 3-1, τρώει φάουλ απο το Λυμπερόπουλο με τον οποίο ήταν συμπαίχτες για πολλά χρόνια. Ναι έχεις δίκιο κανονικά έπρεπε να ζητήσει απο τον Σπάθα να τον βιάσει τελετουργικά.

Έλα ρε, χαλαρώστε λίγο. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά όλα τα άλλα. Και ο Πάντος αν ανέτρεπε τον Αβραάμ ας πούμε το ίδιο θα έλεγε στον διαιτητή. Μην ψάχνουμε συνέχεια φαντάσματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...