Dropsreef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τσεκουριακός-Ολυμπιακός 0-2. Εύγε για το φιλικό ή/και για την στημένη διαιτησία
SlimData Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τσεκουριακός-Ολυμπιακός 0-2. Εύγε για το φιλικό ή/και για την στημένη διαιτησία Σάββας: «Σπουδαίος ο Βρύζας»! Σε προλάβανε... :lol: Εν τω μεταξύ εγώ περίμενα να βγει over το ματς να πάρω το 200€ μου και τελικά πήρα.....
Dropsreef Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Slim εγω προσωπικά χαίρομαι να βλέπω φιλικά όπου μπορείς να φύγεις με το πόδι παραμάσχαλα.Κατανοώ ότι ελπίζατε σε στραβοπάτημα ώστε να διατηρηθεί η διαφορά στο +5 αλλά ΔΕΝ. Για την 200αρα κρίμα.Το 0-3 θα ήταν εξαιρετικό αλλά σου έκατσε στο τετ α τετ ο Μον(Tiesto)
kirileman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Σάββας: «Σπουδαίος ο Βρύζας»! Σε προλάβανε... :lol: Εν τω μεταξύ εγώ περίμενα να βγει over το ματς να πάρω το 200€ μου και τελικά πήρα..... Στον Μοντέστο πήγαινε να του ζητήσεις τα 200 ευρώπουλα. ... Μόλις είδα ότι συμφωνεί και ο αποπάνος.
QQTilt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εύχομαι όσο καλά σας πήγε το σημερινό ματς, τόσο καλά να σας έρθουν όλα στην ζωή σας... Συγχαρητήρια για την υπέροχη άμυνα και τις δύο υπέροχες επιθέσεις. θα τα πούμε στα playoff Δεν θα τα πούμε στα playoff γιατί δεν θα μαστε στα playoff. Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια και για το ότι μας δυσκολέψατε πολύ λιγότερο απ τον ΟΦΗ και τη Δράμα και μπορέσαμε να κάνουμε και συντήρηση δυνάμεων. Αν θέλεις μπορείς να μας πεις και πόσες επιθέσεις κάνατε εσείς. Μη ζορίζεστε μόνο τόσο πολύ δεν κάνει καλό. Καλή τύχή στα playoff. Σας ψάχνει ο Ατρόμητος..
we_will_rise Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θα τα πούμε στα playoff γιατί δεν θα μαστε στα playoff. Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια και για το ότι μας δυσκολέψατε πολύ λιγότερο απ τον ΟΦΗ και τη Δράμα και μπορέσαμε να κάνουμε και συντήρηση δυνάμεων. Αν θέλεις μπορείς να μας πεις και πόσες επιθέσεις κάνατε εσείς. Μη ζορίζεστε μόνο τόσο πολύ δεν κάνει καλό. Καλή τύχή στα playoff. Σας ψάχνει ο Ατρόμητος.. Εγώ τα συγχαρητήρια τα εννοούσα και αν δεν γυρνούσε ο κόσμος ανάποδα πιστεύω θα σας δυσκολεύαμε κομματάκι παραπάνω. Εγώ είχα πει ότι αν μας πάρετε διπλό στα ίσια θα το παραδεχτώ όπως και έκανα. Και να σου πω την αλήθεια, ελάχιστα με πείραξε. Αυτό που με πείραξε είναι ότι η γκαντεμιά μας απαγόρευσε να σας κοντράρουμε στα ίσια... Θα σου τύχει και σένα, και θα με νιώσεις... Επαναλαμβάνω, τα λέμε στα πλέιοφφ
LRoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Επαναλαμβάνω, τα λέμε στα πλέιοφφ Γύρνα πλευρό.
spacefart Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 παλικαρησια νικη, μπραβο Επαναλαμβάνω, τα λέμε στα πλέιοφφ
RedBomb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Απο τι φαίνεται το πρωταθλημα θα παει αναλογα με τις ορεξεις του ολυμπιακου,αν το θελουν πραγματικα θα το παρουν διοτι εχουμε καλυτερη ομαδα απο τους αλλους που οταν δεν παιζει ο Λετο δεν βλεπονται. Ρε σεις αυτος ο Ζεκα.. ο Αμπντουν φαινεται πλατινι μπροστα του!
Rabican Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ειδα στιγμιοτυπα απο τον αγνα... μας ειχαν παρει λιγο φαλαγγι τα παοκια ετσι;; ψιλοκ@λοφαρδοι ημασταν που το πηραμε το ματσακι. ας οψεται το πρωτο εικοσαλεπτο!
firewalker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ρε σεις αυτος ο Ζεκα.. ο Αμπντουν φαινεται πλατινι μπροστα του!
capten- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μονο φάσεις από τον Σκάι είδα.Κλαίγανε στην κηδεία οι βάζελοι/δημοσιογράφοι στο κανάλι του Αλαφούζου. Επιτέλους έχασε την παρθενια του ο λατρείας στον πάγκο μας.Niki εκτος σε ντέρμπι.Τώρα πια έχουμε καλές ελπίδες για τον τίτλο, αν και ο παο παραμένει μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Τώρα πια να νικήσουμε εύκολα από το πρώτο ημίχρονο την Αεκ την Παρασκευή και να κρατήσουμε δυνάμεις για το δύσκολο mats στην Ρωσία.
LRoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ότι κι αν γίνει φέτος, ο Ολυμπιακός αποδεικνύει γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα από τον δεύτερο και με διαφορά: Είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που είναι μέσα στους 3 στόχους που έθεσε από την αρχή της χρονιάς και μετά από αυτή την αγωνιστική έχει θέσει της βάσεις για να κάνει το double. Αν παραμείνει σοβαρός στο επόμενο δίμηνο που ακολουθεί και δεν ξαναγίνουμε νοσοκομείο, δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν τριτοδεύτερο.
RedBomb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το ποσταρα και ποιο πανω ειναι καθαρα θεμα του ολυμπιακου το πρωταθλημα αν το θελει θα το παρει αν οχι θα το παρουν οι ανυπαρκτοι.. Για ομαδα δεν λεω οτι ειμαστε καμια μπαρτσελονα εχουμε ομως πολυ καλυτερο υλικο απο τους αλλους
anthony_88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μπηκα μετα απο καιρο στα αθλητικα threads του Insomnia και πραγματικα οταν ειδα οτι γραφεται μεχρι και οτι ο ΠΑΟΚ το εδωσε, εφριξα. Επισης εφριξσα με αρκετα ακομα που διαβασα και απο τους μεν και απο τους δε. Αλλα η σιγουρια με την οποια εκφραζεται συγκεκριμενος χρηστης στο thread του ΠΑΟ περι στησιματος, ειναι πραγματικα εκ των ουκ ανευ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις