Fluke Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Στην κωλοτούμπα πρώτη η Μαργαρίτα Γ*μάει ο Αμπντούν ε ?
Anastazio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω πάει ποτέ σε φιεστα της ομάδας μου, φέτος θα πάω. Να και η κόκκινη. χαχαχα,μη σκας ρε και του χρονου μπορεις να πας!Ειναι με συμβαση αοριστου!
Anubis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 A ρε θεατρο...Ο θιασος του τοροσιδη συνεχιζεται..
kirileman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχα' date='μη σκας ρε και του χρονου μπορεις να πας!Ειναι με συμβαση αοριστου![/quote'] Έτσι, διασκεδασε το.
we_will_rise Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εύχομαι όσο καλά σας πήγε το σημερινό ματς, τόσο καλά να σας έρθουν όλα στην ζωή σας... Συγχαρητήρια για την υπέροχη άμυνα και τις δύο υπέροχες επιθέσεις. θα τα πούμε στα playoff
anthony_88 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μα γιατι τοση εχθρα; Τι να εκανε δηλαδη ο Ολυμπιακος; Αφου προηγειται με 2-0 απο το 18' να κατσουν να σπασουν τα ποδια τους;
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Συγχαρητηρια στην ομαδα που μπηκε αποφασισμενη για το διπλο και το πηρε δικαιοτατα! Περαστικα σ οσους περιμεναν γκελα μας σημερα! ΥΓ.μπραβο στους παιχτες του παοκ που το γυρισαν στο κατς. δε θυαμμαι κι εγω ποσες κλωτσιες εφαγε ο Μιραλας. Ξυδακι!
Anastazio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Έτσι, διασκεδασε το. Εγω μαν το διασκεδαζω χρονια τωρα,αλλα πραγματικα απορω πως γινεται εσυ να το παιρνεις στα σοβαρα!!!Πρεπει να ειναι πολυ συναρπαστικο να παιρνεις πρωταθλημα χωρις ανταγωνισμο!!!
kirileman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εγω μαν το διασκεδαζω χρονια τωρα,αλλα πραγματικα απορω πως γινεται εσυ να το παιρνεις στα σοβαρα!!!Πρεπει να ειναι πολυ συναρπαστικο να παιρνεις πρωταθλημα χωρις ανταγωνισμο!!! Η αλήθεια είναι ότι ορισμένες φορές καταντάει βαρετό. Φέτος είπαμε να μείνουμε για λίγο πίσω και να το γυρίσουμε στο β' γύρο, έτσι για αλλαγή.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Χορταστική η ομάδα στο πρώτο μέρος επιθετικά και τακτικά, θύμισε ευρωπαίο Ολυμπιακό. Στο δεύτερο συντήρηση δυνάμεων χωρίς ουσιαστική πίεση απο τον ΠΑΟΚ. Έτσι να έμπαιναν σε όλα τα μάτς και το -2 θα ήταν +5...
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μία από τις κροτίδες που έπεσαν στο πάγκο του Ολυμπιακού προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας, καθώς ζαλίστηκε ο Τάσος Μητρόπουλος. Μάλιστα, από τον ισχυρό κρότο, αφού «έσκασε» κάτω από τα πόδια των «ερυθρολεύκων», ο γενικός αρχηγός των Πειραιωτών προσωρινά έχασε και την ακοή του. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας επενέβη αμέσως για να δει τι ακριβώς συμβαίνει και να διαπιστώσει αν έχει κάποιο πρόβλημα ο «Ράμπο», που μεταφέρθηκε με βοήθεια στα αποδυτήρια. Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα η ακοή του επανήλθε, κάτι που έφερε ανακούφιση στους Πειραιώτες. gavros.gr Ωραια πραματα
vlachaquito Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 οχι ρε την γκαντεμια μου, εσκασε διπλα στον τασο τον μητροπουλο??? Και δεν τον πετυχε?? Ολα στραβα σημερα
firewalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 οχι ρε την γκαντεμια μου, εσκασε διπλα στον τασο τον μητροπουλο??? Και δεν τον πετυχε?? Ολα στραβα σημερα Τώρα που σε βρήκα. Εκεί στην Κρήτη έχετε οικονομικά προβλήματα στην ομάδα;
kanesaxo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μαργαρίτα, δε λέω, άξιο το κλαρίνο που κάναμε σήμερα, δεν υπάρχουν λόγια και δικαιολογίες. Αλλά να σε βλέπω να μου παραθέτεις γραφόμενα του αντικειμενικότατου "gavros.gr" και "ρίψη κροτίδας με 2 κιλά ΤΝΤ που κόντεψε να αφαιρέσει την ακοή του ποιού;λαϊκούήρωαεπιπληρωμή Τάσου Μητρόπουλου" ε αυτό παραπάει! :-D
vlachaquito Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα που σε βρήκα. Εκεί στην Κρήτη έχετε οικονομικά προβλήματα στην ομάδα; οχι, και δεν θελουμε να αποκτησουμε ο προεδρας καταλαβε οτι το σημαντικο ειναι να μην φαληρησουμε. βλεπεις, εμεις δεν παιζουμε με τις πλατες των πολιτικων σαν καποιους αλλους, χρωστοντας 10+ εκ και παιζοντας με μαντζιους κλπκλπ ετσι φετος παιζουμε με γνωμονα να βγαλουμε μικρους να πλαισιωσουν την βασικη ομαδα για του χρονου... Δεν με στεναχωρει τοσο, οσο το οτι αν καναμε μεταγραφες, θα μπορουσαμε να χτυπησουμε μια πιο ψηλη θεση.. δεν πειραζει, υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις