Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Φουστερ τα κάνει όλα αυτά?

Αυτό που κάνει ο Φουστερ είναι να πιέζει συνεχώς τον αντίπαλο, να βγαίνει σαν κρυφός κυνηγός και που και που να βγάζει καμιά μπαλιά. Ούτε να φτιάξει παιχνίδι μπορεί, ούτε να κουβαλήσει την μπάλα.

Ειναι και καμια 10ρια φορες γρηγοροτερος απτον Ντιογο, ξερει να παιξει και κανα 1-2 αν κατσει η φαση, τραβαει και κανα σοβαρο σουτακι απεξω, τελος παντων την βγαζει τη θεση που παιζει αν και αυτη εχει παραπανω απαιτησεις απο οσα κανει.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι και καμια 10ρια φορες γρηγοροτερος απτον Ντιογο, ξερει να παιξει και κανα 1-2 αν κατσει η φαση, τραβαει και κανα σοβαρο σουτακι απεξω, τελος παντων την βγαζει τη θεση που παιζει αν και αυτη εχει παραπανω απαιτησεις απο οσα κανει.

Δεν είναι γρήγορος ο Φουστερ ρε συ midi. Τα φυσικά και τα τεχνικά του προσόντα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Το βασικό προσόν του Φουστερ είναι ότι παίζει μυαλωμένα.

Ο Ντιογκο έχει (είχε...?) πολύ καλύτερα φυσικά προσόντα και κατά την γνώμη μου καλύτερη τεχνική από τον Φουστερ.

Προφανώς βέβαια δεν είναι ίδιοι παίχτες και ούτως ή άλλως δεν είναι ανάγκη να είναι.

Δημοσ.

o gonzalez τι σας λεει; για αντικαταστατης του ibagaza.. γιατι ο yeste ... δεν!!!! μ ενα ονειρο τρελλο, ονειρο απατηλο;;;

Δημοσ.

o gonzalez τι σας λεει; για αντικαταστατης του ibagaza.. γιατι ο yeste ... δεν!!!! μ ενα ονειρο τρελλο, ονειρο απατηλο;;;

Παιδια ο Γεστε επανηλθε απ οσο ξερω.

Γιατι τον εχετε τελειωμενο ?Επειδη περασε μια ασχημη περιοδος λογω του τραυματισμου του ?

Ξερει πολλα κιλα μπαλα ..

Δλδ αν παιξει μεχρι το τελος χωρις τραυματισμους σας χαλαει ??

Και δε μπορω να ακουω για Γκονζαλεζ ...

Ελεος ...

Με τα λεφτα που παιρνει ουτε τον 1/3 του δε μπορουμε να φερουμε ...

Δημοσ.

οτι ξερει μπαλα ο γεστε δεν αμφιβαλλω. αν ειναι ομως να παιζει 1 παιχνιδι και 5 να ειναι τραυματιας, δε μου κανει. αν επανηλθε δεν το ξερω. ο καιρος θα δειξει. παντως εχει κανει τις κουτσουκελες του (οπως τοτε με το απροειδοποιητο χειρουργειο)...

οσο για τον γκονζαλες, μη βαρας ντε! απλα το διαβασα και το ανεφερα..

Δημοσ.

Το στυλ του Γεστε μου θυμίζει Ριβαλντο, αλλα στο πιο αργο lol.

Για φέτος πιστεύω βγαίνει η χρονιά. Καλύτερα αν είναι να τα σκάσει ο Πρόεδρος (που δεν τον βλέπω) να τα σκάσει για έναν ακραίο που εκεί έχουμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Δημοσ.

Το στυλ του Γεστε μου θυμίζει Ριβαλντο, αλλα στο πιο αργο lol.

Για φέτος πιστεύω βγαίνει η χρονιά. Καλύτερα αν είναι να τα σκάσει ο Πρόεδρος (που δεν τον βλέπω) να τα σκάσει για έναν ακραίο που εκεί έχουμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Τι να σκασει ? Παλι ?

Για μενα δε χρειαζονται σπαταλες ...

Να παρει εναν καλο αλλα ψαγμενο οχι ακριβο ..

Αμα ειναι να τα σκαει καθε περιοδο στο τελος δε θα μεινει φραγκο ....:-D

Mη ψαρωνετε που το παιζει και καλα φραγκατος ο προεδρος ...

Κριση υπαρχει παντου ....

Γι αυτο εχει διωξει ολα τα βαρια συμβολαια ...

Και καλα κανει...

Πρεπει να γινει μαγειρεμα και να τα παιρνουν αυτοι που τα αξιζουν..

Δημοσ.

Αν παίξει ο Ντιόγκο στη θέση του Φουστέρ έστω και με ελάχιστη επιτυχία, εγώ θα κάτσω στον πάγκο της Ρεάλ όταν φύγει ο Μουρίνιο.

Δημοσ.

Τι να σκασει ? Παλι ?

Για μενα δε χρειαζονται σπαταλες ...

Να παρει εναν καλο αλλα ψαγμενο οχι ακριβο ..

Αμα ειναι να τα σκαει καθε περιοδο στο τελος δε θα μεινει φραγκο ....:-D

Mη ψαρωνετε που το παιζει και καλα φραγκατος ο προεδρος ...

Κριση υπαρχει παντου ....

Γι αυτο εχει διωξει ολα τα βαρια συμβολαια ...

Και καλα κανει...

Πρεπει να γινει μαγειρεμα και να τα παιρνουν αυτοι που τα αξιζουν..

Καλά δεν είπαμε να φέρει και τον Ροναλντο, αναλογικά μιλάμε πάντα. Τουλάχιστον από τα λεφτά που έβγαλε από την μεταγραφή του Ριερα αλλά και από αυτά που γλύτωσε από το συμβόλαιο του πρέπει να δώσει κάτι. Μην ξεχνάμε ότι έβγαλε και τόσα λεφτά από την συμμετοχή στους ομίλους του CHL αλλά και από τις 3 νίκες...

Και εδώ που τα λέμε δεν ξηλώθηκε κιόλας φέτος. Δανεικούς και ελεύθερους πήρε κυρίως.

Δημοσ.

Και εδώ που τα λέμε δεν ξηλώθηκε κιόλας φέτος. Δανεικούς και ελεύθερους πήρε κυρίως.

Eδω που τα λεμε δε χρειαζεται να ξυλωθει κιολας, εκτος αν εχει σοβαρες Ευρωπαικες φιλοδοξιες, που μεχρι στιγμης δειχνει να μην εχει.

Ασε που στα ισοζυγια των μεταγραφων+συμβολαιων πρεπει να βγαινει με καμποσα ευρω παντελονιασμα ο προεδρας φετος.

Δηλαδη πουλησαμε τους ταδε Χ ευρω + ξεφορτωθηκαμε Υ ευρω συμβολαια και αγορασαμε με Ζ ευρω αυτους και τα συμβολαια τους Ω ευρω.

Ε το Χ+Ζ πρεπει ναναι αρκετα μεγαλυτερο απο το Ζ+Ω για φετος.

Μαθημα μαθηματικων που λεει και η ψυχαρα ο Τσουκαλας.

Δημοσ.

^Για φέτος, αν υποθέσουμε ότι ξεκίνησε από μηδενική βάση, ναι σίγουρα είναι +.

Λογικά όμως πέρυσι που παρέλαβε, πρέπει να ήταν στο --- οπότε μάλλον ακόμα στο μείον θα πρεπει να είναι...

Δημοσ.

Eδω που τα λεμε δε χρειαζεται να ξυλωθει κιολας, εκτος αν εχει σοβαρες Ευρωπαικες φιλοδοξιες, που μεχρι στιγμης δειχνει να μην εχει.

Ασε που στα ισοζυγια των μεταγραφων+συμβολαιων πρεπει να βγαινει με καμποσα ευρω παντελονιασμα ο προεδρας φετος.

Δηλαδη πουλησαμε τους ταδε Χ ευρω + ξεφορτωθηκαμε Υ ευρω συμβολαια και αγορασαμε με Ζ ευρω αυτους και τα συμβολαια τους Ω ευρω.

Ε το Χ+Ζ πρεπει ναναι αρκετα μεγαλυτερο απο το Ζ+Ω για φετος.

Μαθημα μαθηματικων που λεει και η ψυχαρα ο Τσουκαλας.

Ναι για φετος ισως εχεις δικιο ...

Αλλα τα οικονομικα δεν μετρανε μονο για ενα χρονο ...

Εχει δωσει τοσα στην αρχη.Μετα μαζευε παικτες απο δω κι απο κει.

Ειχε καποια βαρια συμβολαια που καλα εκανε και τα ξεφορτωθηκε..

Θελει ακομα καποιο χρονο για να ερθει στα ισια.

Το καλυτερο πραγμα που εχει να κανει ειναι να σταθεροποιησει την ομαδα οικονομικα και μετα ερχονται τα αλλα ...

Για μενα και κανεναν να μη παρει το Γεναρη δε θα με πειραζε ...

Τη βρισκει την ακρη ο Βαλβερδε με αυτους που εχει..

Δημοσ.

Για μενα και κανεναν να μη παρει το Γεναρη δε θα με πειραζε ...

Τη βρισκει την ακρη ο Βαλβερδε με αυτους που εχει..

Eισαι σιγουρος?

Τοσο καιρο δε λεγατε για το μηδενικο ροστερ σε βαθος και το ποσο ευκολα η ομαδα ερχεται σε δεινη θεση με 2-3 τραυματισμους?

Νοουμενου οτι το πρωταθλημα θα παιχτει στα ισα, χρειαζεσαι προσθηκες οχι πρωτης γραμμης, αλλα για να μην παιζεις με τον Ποτουριδη βασικο οταν εχεις τραυματισμους.

Και φανταζομαι οτι δεν βασιζεστε σε αλχημειες τυπου Φερειρα που εμεινε χωρις φορ και δεν ειχε παιχτη να βαλει επιθεση, οταν λετε οτι την βρισκει την ακρη ο Βαλβερδε με αυτους που εχει.

Υποψιν, οτι αν προχωρησεις στο Γιουροπα θα εχεις και αρκετα παραπανω παιχνιδια να βγαλεις αποτι ο ΠΑΟ. Χρειαζεσαι παιχτες τον Γενναρη, οπως χρειαζομαι κι εγω, ασχετα αν ξερω οτι θα την βγαλω με τις εσωτερικες μεταγραφες του Νινη και του Λαζου, μη σου πω και του Τοτου και πολυ μου ειναι.

Δημοσ.

Το ροστερ ειναι ηδη μεγαλο ...

Απλα ετυχε και ειχαμε πολλους τραυματισμους ...

Εκτος απο εναν ακραιο και εναν τερματοφυλακα δε χρειαζομαστε τπτ αλλο.

Αλλα και να μη παρει τπτ δε θα εχω προβλημα.

Ο Βαλβερδε κανει καλη δουλεια και τις κλεινει τις τρυπες ...

Δημοσ.

θα πω μια χαζομαρα αλλα μη με παρετε με τις πετρες. κοιταζα την τιμη του lucho gonzalez στο transfermarkt και εκεινη τη στιγμη μου ηρθε η φλασια να κοιταξω για εναν αλλο παιχτη, που επισης μου αρεσει, ειναι αργεντινος και παιζει ειτε εξτρεμ (δεξια και αριστερα) και 10αρι... Maxi Rodriguez. Δεν ξερω τι παιζει με τις ρητρες αποδεσμευσης, παντως ειναι στην ιδια ηλικια με τον lucho, ειναι αποδοτικος και με assist και με γκολ και παιζει ανετα δεξι εξτρεμ. η τιμη του συμφωνα με το site ειναι στα 7.5000.000 ενω του lucho στα 9.000.000

ειπα τρελλη μπαρουφα; πραγματικα δεν ξερω τι παιζει με τις ρητρες αποδεσμευσης (μπορει ο ενας να φευγει ελευθερος και ο αλλος να θελει 20.000.000).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...