Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Τελετοβιτσιακός έχασε τελικά, αλλά η χαζομάρα του Σπανουλιακού στο τέλος στοίχισε τη διαφορά.

Να πούμε την αλήθεια πάντως, ο Ολυμπιακός δεν βασίστηκε 100% στον Σπανούλη σήμερα. Αντιθέτως, ο Τελέτοβιτς έπαιξε 37,5 λεπτά και έκανε 24(!!!) σουτ! Είναι ιδέα μου ή φέτος έχουμε υπερβολικά πολλά one man show στην Ευρωλίγκα;

Καμια φορα ειναι καλό, να ταυτίζονται λίγο οι οπαδοι με 1 παιχτη. Βεβαια καπελώνεται αρκετα ο Σαν Εμετέριο αλλα δεν πειραζει.

Ο παπανικολαου ειχε πολύ καλή παρουσια όπως και ο Κατσίβελης.

Δημοσ.

Στην ουσία πάει μονο για μια μεταγραφή Τερματοφύλακα ο πρόεδρος. Στα ακρα που αναγκαζόμαστε και παίζουμε με τον κάθε Αμπντουν και τον κάθε Μονχε τιποτα...

Του Ντιογκο η επιστροφή αν γίνει θα είναι αναγκαστική αφού δεν τον αγοράζει κανείς και δεν χρειαζόμαστε επιθετικό.

Δημοσ.

goalnews.jpg?w=210&f=bicubic&um=VerySharp

Φανταστειτε εντεκαδα με Ντιογκο Αμπντουν

Oχι δε θελω να φανταστω...:mad:

Παντως στο ματς με την Αρσεναλ καθε φορα που επαιρνε τη μπαλα ο Αμπντουν ολοι μεσα στο γηπεδο τον εβριζαν ....

Για λιγο και εγω του ριξα ενα μπινελικι...

Αλλα δε φταιω ..Εκανε ολο μαλακιες...:-D

Μια φορα σωστα δεν την εδωσε...

Αντιθετως με το Μανιατη που ακουστηκε πολλες φορες το ονομα του...

Δημοσ.

Αυτον το Βλαχοδημο τον εχει αγωρασμενο η Ξανθη? Μου κανει για μεγαλο wonderkid, θα ηταν μια ωραια κινηση για χειμωνα..

Δημοσ.

Αυτον το Βλαχοδημο τον εχει αγωρασμενο η Ξανθη? Μου κανει για μεγαλο wonderkid, θα ηταν μια ωραια κινηση για χειμωνα..

έχω διαρκείας στην Ξάνθη και τον χαζεύω σε κάθε ματς...

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που επιστρέφει είναι επειδή δεν τον αγοράζει κανείς. Η ομάδα δεν χρειάζεται επιθετικό, άκρα και χαφ θέλει, εκτός αν μπορεί να βοηθήσει στην θέση του Φουστερ.

Αν μπορέσει ο Βαλβερδε να τον φέρει τουλάχιστον στο επίπεδο που ήταν στους πρώτους μήνες του στην Ελλάδα καλά θα είναι.

Πω πω ρε φίλε 9 μύρια... ακόμα τα κλαίμε. :cry:

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που επιστρέφει είναι επειδή δεν τον αγοράζει κανείς. Η ομάδα δεν χρειάζεται επιθετικό, άκρα και χαφ θέλει, εκτός αν μπορεί να βοηθήσει στην θέση του Φουστερ.

Αν μπορέσει ο Βαλβερδε να τον φέρει τουλάχιστον στο επίπεδο που ήταν στους πρώτους μήνες του στην Ελλάδα καλά θα είναι.

Πω πω ρε φίλε 9 μύρια... ακόμα τα κλαίμε. :cry:

Σιγα μη τα εδωσε...

Την ομαδα χρεωσε 9εκ ο Κοκκαλης τυπικα για δικους του λογους...

Δημοσ.

Τι να δουμε απο δαυτον ? Ολη η γη τον εχει δει εκτος απο ελαχιστους

Ο Ντιογκο ειναι αμπαλος τελειως Η μονη χρησιμοτητα του ειναι αυστηρα μεσα στην ΜΙΚΡΗ περιοχη να σπρωξει τη μπαλα μεσα κυριως με το κεφαλι

Το 99,9% των γκολ του (παλια οταν εβαζε κανενα) ηταν ετσι

Η πλακα ηταν οτι τον βλεπαμε να περιφερεται στο κεντρο και να κανει βουτιες

Δειτε το τοπ 10 των 10 γκολ που ειχε βαλει

http://www.youtube.com/watch?v=z4Mjfi3Su-U

Αυτο ειναι το νεο αμαξακι του Μιραλας

http://www.protothema.gr/car-and-speed/preview/article/?aid=124099

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...