Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξ τώρα ποιος Γεωργίου, γελάει ο κόσμος που λέει και ο ίδιος. Καθότανε και έλεγε πως ότι έκανε ο Ολυμπιακός στο CHL φέτος οφείλετε στο πάθος των παιχτών και ότι ο Βαλβερδε δεν έπαιξε κανένα ρόλο σε αυτές τις εμφανίσεις.

Οι μισοί φίλοι του Ο.Σ.Φ.Π. το έλεγαν αυτό. Και πολλοί στην διοίκηση.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι μισοί φίλοι του Ο.Σ.Φ.Π. το έλεγαν αυτό. Και πολλοί στην διοίκηση.

Μπα, μέχρι και οi πιο αντί-βαλβερδικοi τον έχουν παραδεχτεί φέτος στο CHL. Σταμάτα να βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου, δεν είναι ωραίο.

Δημοσ.

Τώρα που πήγε ο Ολυμπιακός στο Europa βρήκαν να μαζευτούν όλα τα μεγάλα ονόματα στο γιουροπάκι και να περνάνε οι ΑΠΟΕΛ και οι Βασιλείες στο Ch.L;

Δημοσ.

Μπα, μέχρι και οi πιο αντί-βαλβερδικοi τον έχουν παραδεχτεί φέτος στο CHL. Σταμάτα να βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου, δεν είναι ωραίο.

Οκ, ότι πεις.

Δημοσ.

Πραγματικά χίλια μπράβο στον Μανιατη. Νομίζω πως αυτή η θέση του ταιριάζει 100 φορές περισσότερο από δεξί μπακ.

Δημοσ.

Δεν ήθελε δέκα, οκτώ ήθελε

Οντως με 8 ποντους περναγε ο Ολυμπιακος ...:shock:

Τι μου θυμησε τωρα ...

Τοτε που ειχαμε αποκλειστει με 10 ποντους παλι απο τη Μονακο του Ντεσαμπς παλι στις τελευταιες αγωνιστικες ...

Ελεος με τον τυπο...Τι θα γινει ?

Μας εχει γινει κακος δαιμονας ..

Δημοσ.

Γιατι δε βαζουν τον Σπανουλη με τον Τελετοβιτς να παιξουν ενα μονο? Καθονται και ταλαιπωρουν αλλους 20 μαντραχαλους χωρις λογο :P

Για να δουμε ποιος θα νικησει.

Δημοσ.

Γιατι δε βαζουν τον Σπανουλη με τον Τελετοβιτς να παιξουν ενα μονο? Καθονται και ταλαιπωρουν αλλους 20 μαντραχαλους χωρις λογο :P

Για να δουμε ποιος θα νικησει.

Aν αυτό λέγεται οργανωμένο επαγγελματικό μπασκετ εγω είμαι ο Air Μιχαλάκης

Δημοσ.

Λόγω Πλατινί ?? :P

Καλά και γι'αυτο όπως φαίνεται αλλά γενικά δεν τον πάει τον Ολυμπιακό. Όποτε μας έχει κάτσει Γαλλικη στον όμιλο έχουμε αποκλειστεί παρόλο που συνήθως μαζεύουμε 9 βαθμούς! Φοβερά πράματα. :eek:

Δημοσ.

Ο Τελετοβιτσιακός έχασε τελικά, αλλά η χαζομάρα του Σπανουλιακού στο τέλος στοίχισε τη διαφορά.

Να πούμε την αλήθεια πάντως, ο Ολυμπιακός δεν βασίστηκε 100% στον Σπανούλη σήμερα. Αντιθέτως, ο Τελέτοβιτς έπαιξε 37,5 λεπτά και έκανε 24(!!!) σουτ! Είναι ιδέα μου ή φέτος έχουμε υπερβολικά πολλά one man show στην Ευρωλίγκα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...