vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αν αυτό το γκολ είχε ακυρωθεί, σωστά βέβαια, σε παιχνίδι με το Ολυμπιακό όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ θα είχαν κρεμαστεί από το λαιμό του διαιτητή και θα τον πήγαιναν καρότσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Χαχαχαχαχα! Θέλω πολύ να τρολάρω τώρα! Με γαργαλάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Κάντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μπα, το φτιάχνεις μόνος σου, μη το ξεπατώσω κι εγώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τι καλά παιδιά αυτοί οι παίχτες του ΠΑΟΚ δεν διαμαρτύρονται πια σε τίποτα. Ιστορική μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τα έχουνε πάρει από τον βγενόπουλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Θα πάρετε τον Adefemi στον ΟΣΦΠ του χρόνου? Χαχα, πριν από λίγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είδες πριν? Είδε ο santa clauss ότι πάνε για γκολ και βγήκε επίτηδες offside... Τι να λέμε τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είπε κανείς ότι τα έχουν πάρει απλά κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Ο Ολυμπιακός να μην πάρει πρωτάθλημα αυτό είναι το όνειρό τους. Και που είναι ο Χάβος που έφαγε ψωμί από τον Ολυμπιακό και έκανε σαν υστερικός στο Καραϊσκάκη. Τώρα μούγκα ούτε οδηγίες δεν δίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ο Vassassin μιλάει για τον σημερινό αγώνα. Πάντως και στο πρώτο που είχε και ο βάζελος κατοχή, εγώ δεν είδα κλωτσιές. Α, λάθος μου τότε. Συγγνώμη Vassassin, νόμιζα έλεγες για Ολυμπιακό μιας που το είδα σ αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ε ρε τι θ ακουγαμε αν ημαστε στη θεση του παο!!!!! (κι αντιπαλος δεν ηταν ο παοκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις είδα τι έκανε ο Σαλπιγγίδης και μου μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις είδα τι έκανε ο Σαλπιγγίδης και μου μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά Σταματα αθλιε!! Μονο ο οσφπ σε καθε ματς εχει κι απο ενα φιλικο προσωπο!! Ακομα να το καταλαβεις??? τς τς τς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πωπωπω,τρολαρισμα τρελο.Συνεχιστε ετσι.Αντι να κοιταξετε τα μουτρα σας ,σε καθε ματς κανετε 3 σελιδες για το τι εκανε ο παναθηναικος.Γαματο ειναι,συνεχιστε ετσι.Τα σπαει το τοπικ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πωπωπω,τρολαρισμα τρελο.Συνεχιστε ετσι.Αντι να κοιταξετε τα μουτρα σας ,σε καθε ματς κανετε 3 σελιδες για το τι εκανε ο παναθηναικος.Γαματο ειναι,συνεχιστε ετσι.Τα σπαει το τοπικ.... Αφενός μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Αφετέρου, πόσο οξύμωρο είναι να μπαίνεις στο thread του Ολυμπιακού και να μας λες να ασχοληθούμε με την ομάδα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις