kanesaxo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ωρε μολις μπηκα στο λαιβσκορς και βλέπω 2-0;;; Μωρε μπράβο! Βάζω να το ματσάκι...Αιντε πάλι του χρόνυο ο γαύρος, θα τσεπώσει τα 35εκ ευρώ... Αυτά ειναι.
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Περιπατος μεχρι τωρα και φοβερη εμφανιση απο ολους
Tol@K Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 αυτη δεν ειναι η Αρσεναλ. παιζουμε μπαλαρα θα μπορουσε ναταν 3-0.νικανε κ οι γερμανοι. για να ουμε ρε ομαδαρα μου τρελανε μας
FilipposMD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Νίκη θέλει η Μαρσέιγ, αν κερδίσει ο Ολυμπιακός. Άμυνα μπετόν η Άρσεναλ μιλάμε. Ενώ έχει καλούς παίκτες μέσα, έχουν το μυαλό εντελώς αλλού. Τακουνάκια και πασίτσες μέσα στην περιοχή σου; Πού πας ρε Άρσεναλ, δεν είναι εσωτερικό διπλό. Ο Βενγκέρ πρέπει να τα έχει πάρει στο κρανίο.
firewalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Σιγά μην βάλουν δύο γκολ οι πεθαμένοι στην Γερμανία.
alexzzz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέχρι ποια μέρα θα είναι προπονηταράς τώρα ο Βαλβέρδε και θα φαίνεται το έργο του μέσα στο γήπεδο; Πότε ξανά γίνεται παλτό;
firewalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέχρι ποια μέρα θα είναι προπονηταράς τώρα ο Βαλβέρδε και θα φαίνεται το έργο του μέσα στο γήπεδο; Πότε ξανά γίνεται παλτό; Απόψε; :mrgreen:
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μα τι εξυπνάδα είναι αυτοί που έχουν οι παίχτες του Ολυμπιακού; Δεν χορταίνει να τους θαυμάζει ο Σωτηρακόπουλος. Μπαλιές-πάσες στο πουθενά = "πήγε να τον βρει πολύ έξυπνα" Σουτ από του διαόλου του μάνα απόλυτα ελεγχόμενα ακόμα και αν ήμουν εγώ τερματοφύλακας = "α, εδώ δοκίμασε κάτι πολύ έξυπνο. Πολύ έξυπνη σκέψη." κτλ κτλ.
alexzzz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μα τι εξυπνάδα είναι αυτοί που έχουν οι παίχτες του Ολυμπιακού; Δεν χορταίνει να τους θαυμάζει ο Σωτηρακόπουλος. Μπαλιές-πάσες στο πουθενά = "πήγε να τον βρει πολύ έξυπνα" Σουτ από του διαόλου του μάνα απόλυτα ελεγχόμενα ακόμα και αν ήμουν εγώ τερματοφύλακας = "α, εδώ δοκίμασε κάτι πολύ έξυπνο. Πολύ έξυπνη σκέψη." κτλ κτλ. Τέτοια έλεγα εγώ όταν έπαιζα ακόμα στο ερασιτεχνικό και έκανε βλακεία ο συμπαίκτης μου... φώναζα από το τέρμα "Καλή σκέψη! Δεν πειράζει, το επόμενο"
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι. Κι εγώ τα ίδια. Για την ακρίβεια, έλεγα "πολύ καλή σκέψη, στην εκτέλεση έχασε."
Anaksimandros4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Οι της Αρσεναλ θελουν να βαλουν γκολ? Περπατανε στην επιθεση, δινουν πασες στους αντιπαλους στην αμυνα ολη την ωρα, κανουν οτι τους καπνισει την αμυνα, ο τερματοφυλακας κανει καθυστερησεις. Μα τι εξυπνάδα είναι αυτοί που έχουν οι παίχτες του Ολυμπιακού; Δεν χορταίνει να τους θαυμάζει ο Σωτηρακόπουλος. Μπαλιές-πάσες στο πουθενά = "πήγε να τον βρει πολύ έξυπνα" Σουτ από του διαόλου του μάνα απόλυτα ελεγχόμενα ακόμα και αν ήμουν εγώ τερματοφύλακας = "α, εδώ δοκίμασε κάτι πολύ έξυπνο. Πολύ έξυπνη σκέψη." κτλ κτλ. :lol: Τα ιδια σκεφτομαι και εγω. Σλουρπ, σλουρπ μαλλον.... Νταξει αμα κανει το 2-3 η Μαρσειγ ψιλοστημενο το κοβω.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Α, ναι! Και όταν οι της Άρσεναλ παίζουν πασούλες, μόλις την κλέψει ένας του Ολυμπιακού "την έκλεψε πανέξυπνα!". Ξεφτίλα εντωμεταξύ η Άρσεναλ αλλά και ο Ολυμπιακός παίζει με τη φωτιά... Δεν πρόλαβα να το γράψω. Άντε, τη γλίτωσε (από την επίθεση της Άρσεναλ με τις μπουρμπουλήθρες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις