kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν αλλαξει το συστημα σας λεω δε θα κανουμε ουτε φαση. Και το ανηψακι μου που παιζει manager τα βλεπει αυτα. Τρεχατε ποδαρακια μου τωρα.
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Οχι ρε και σας εχω παιξει να κερδισετε! Μιλαμε χανω μεγαλο ποσο αν χασετε. Κοιτα να δεις που θα παρακαλω να κερδισει ο αιωνιος αντιπαλος!(Καλα αν χασετε παει η μιση Ευρωπη κουβα α-ν-ε-τ-α.Και μιλαω επειδη ξερω συγκεκριμενες περιπτωσεις απο ξενους παικτες φιλους μου.) Παρακαλω πολυ παιδια καποιο λινκ να βλεπω τον αγωνα.Επισης το πεναλτι ηταν δικαιο η ''κουφο?''
moldovan20 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Οχι ρε και σας εχω παιξει να κερδισετε! Μιλαμε χανω μεγαλο ποσο αν χασετε. Κοιτα να δεις που θα παρακαλω να κερδισει ο αιωνιος αντιπαλος! Και εγώ τον περίμενα x/2 Η/Τ κοίτα τη μας έκανε
margaritagr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 σκασμενη η ομαδα τελειως. ηρθαν οι απουσιες τη χειροτερη στιγμη γμτ! ακομα κι ο γεστε, ξανατραυματιστηκε. για κεντρο δεν εχουμε παιχτη να βαλουμε... βγηκε κι ο Ολοφ...πφφφφ
jason_rethymno Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 πω πωπ πωπω τι ωραία θα πάρει μεγάλο προβάδισμα ο Παναθαηναικός τώρα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Οι γκαφες του Μεγιερι που στο παρα τσακ δεν κοστισαν με τον Λετο στο ντερμπι σε 1-2 φασεις, κοστιζουν εδω. Δεν ξερω πως το εχει πιστεψει τοσο πολυ και παριστανει τον λιμπερο εκτος περιοχης κιολας. Καποιος να του πει οτι ειναι τερματοφυλακας. Ανωμαλη προσγειωση για τους διαστημανθρωπους και την διαστημομαδα του Βαλβερδε.
vlachaquito Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μας τελειωσε και ο μεγερι. back to costanzo...
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ποιος κραταει τωρα τους αντιΒαλβερδικους. Κσι θα εχουν και δικιο. Τα περι κουρασης και τραυματισμων ειναι δικαιολογιες.
Rabican Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 βασικα περα απο τη γκινια των τραυματισμων ειναι και κακες μεταγραφες. δε γινεται να εχει σκασει τοσα λεφτα ο μαριδακης και απο νοεμβριο να ξεμενουμε απο χαφ. και να μην εχουμε και τερμα...!!! τεσπα, ηθελε καλυτερο προγραμματισμο, καλυτερο σκαουτινγ... παμε παρακατω τωρα..
adi32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τραγικοι ολοι εκτος ισως του Χολεβα Εχουμε τους χειροτερους τερματοφυλακες του πρωταθληματος
gchris7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ξενερα ρε φουστη μου. Ας μην αρχίσουμε όμως την γκρίνια πάλι ρε παίδες. 3 μεταγραφές τα Χριστούγεννα οπωσδήποτε. Τέρμα, Αντι-Ιμπαγασα, ακραίο. Πρέπει να τα σκάσει χοντρά ο πρόεδρος, τόσα λεφτά πήρε από Ριερα, και CHL.
Dropsreef Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ο Περόνε έγινε Ν'Ντοι και ο Μέγιερι Τζόρβας. Δεν υπάρχει παίχτης Μαρκάνο ως κεντρικός αμυντικός. Καιρό είχαν να πονέσουν τόσο πολύ τα μάτια μου απο τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. 0/2 με τα παραρτήματα μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε. Άσχετο αλλά ο Κύρκος δεν θυμίζει το παρατράγουδο Γιώργο Ταμπάκη :ρρρ
Rabican Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 τερμα, αντι-ιμπαγασα, αριστερο εξτρεμ και ενα αμυντικο χαφ. στο φεισα δεν μπορουμε να στηριζομαστε. εχουμε Μοδεστο, ορμπαιθ μονο... εχουμε γεμισει σαπακια που τραυματιζονται συνεχεια. και στοπερ τι εχουμε;;; τον τραγικο μαρκανο (οποτε επαιξε) η τον γερο-Μελμπεργκ που λογικο ειναι στα 34 να τραυματιζεται...
likos222 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τραβηγμα ο Μελμπεργκ, μαλλον... Καλα τι κανει εκει ο γυμναστης αραγε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις