Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επρεπε να κερδιζουμε

Μοναδικοι μετριοι οι Τοροσιδης Μοντεστο

Αν ειχαμε κι ενα δεξι χαφ

Ολο απο αρεστερα παιζουμε

Ο Μιραλας 2 ταχυτητες πανω απο ολους

Δημοσ.

Kι ο Φουστερ μειονεκτει σε ποιοτητα σημερα ...

Ευτυχως πρεσαρει καλα ψηλα γιατι αλλιως θα ηταν αμεσα για αλλαγη ...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tι χανεις ρε Μιραλας ??????????????????????????????

Οχι και αυτο ...

Δημοσ.

Κι εγω την νικη λιγο Περαιωτικη την κοβω.

Οχι οτι δεν επαιξε καλα ο γαυρος, αλλα το γκολ για οφφσαιντ το ειδα στο μοναδικο ριπλει που δειξανε ως τωρα, ενω το χερι του Μιραλας ειναι πεναλταρα καραμπινατη.

Τελος παντων με την αδιαφορη πλεον Αρσεναλ καντε προσευχες στην Αγια Ντορτμουντ. Σε περιπτωση τριπλης ισοβαθμιας στους 7 βαθμους ο ΟΣΦΠ για που παει?

Δημοσ.

Πάντως, είτε κερδίζει είτε όχι, αυτός ο Ολυμπιακός είναι ευχαρίστηση να τον βλέπεις. Όχι μόνο γιατί παίζει καλά, αλλά γιατί έτσι όπως παίζει, κάνει παιχνίδι και η άλλη ομάδα. Εμένα που με νοιάζει κυρίως να δω καλή μπάλα για 1,5 ώρα, μου αρέσει αυτό, ακόμα κι αν δεν κερδίζει πάντα. Ελπίζω να προχωρήσει τουλάχιστον στο Europa, για να δούμε κανένα καλό ματσάκι και την άνοιξη.

Ο Μανιάτης μου άρεσε πολύ.

Δημοσ.

Οχι οτι δεν επαιξε καλα ο γαυρος, αλλα το γκολ για οφφσαιντ το ειδα στο μοναδικο ριπλει που δειξανε ως τωρα, ενω το χερι του Μιραλας ειναι πεναλταρα καραμπινατη.

Τελος παντων με την αδιαφορη πλεον Αρσεναλ καντε προσευχες στην Αγια Ντορτμουντ.

φιλε εχεις προβλημα ετσι...

Δημοσ.

Απίστευτο παιχνίδι από τον Μανιατη. Χίλια μπράβο.

Τελος παντων με την αδιαφορη πλεον Αρσεναλ καντε προσευχες στην Αγια Ντορτμουντ.

Και στην Ευρώπη η διαιτησία σου φταίει εσένα? Τι είναι αυτό το πράγμα ρε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...