adi32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Επρεπε να κερδιζουμε Μοναδικοι μετριοι οι Τοροσιδης Μοντεστο Αν ειχαμε κι ενα δεξι χαφ Ολο απο αρεστερα παιζουμε Ο Μιραλας 2 ταχυτητες πανω απο ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Kι ο Φουστερ μειονεκτει σε ποιοτητα σημερα ... Ευτυχως πρεσαρει καλα ψηλα γιατι αλλιως θα ηταν αμεσα για αλλαγη ... ------------------------------------------------------------------------------------------------ Tι χανεις ρε Μιραλας ?????????????????????????????? Οχι και αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ποσους λευκους εχει αυτη η Μαρσειγ στην 11δα? 2? ΥΓ. Mεγαλος φονιας ο Μιραλας...Μου θυμιζει μια ατακα του Γεωργιου για τον Σαμαρα. 1:28 http://www.youtube.com/watch?v=FN1w41pE-Wc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Άλλαξε η εικόνα στο 2ο ημίχρονο. Τώρα έχει πρωτοβουλία η Μαρσέιγ και χτυπά στην κόντρα ο Ο.Σ.Φ.Π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΣΣΑ.ΜΙΣΟ ΓΚΟΛ<ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ >ΤΡΕΛΗ ΜΠΑΛΙΑ.Πολυ καλος ο ολυμπιακος..Αλλα πολυ κακη μαρσειγ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Οφσαιτ δεν ήταν; Αν το έδινε το πέναλτι θα ήταν για κρέμασμα ο Μιραλάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Νοου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ανασταση! Κέρδισε και η Αρσεναλ Αρσεναλ 11 Μαρσειγ 7 Ολυμπιακος 6 Ντορτμουντ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Κι εγω την νικη λιγο Περαιωτικη την κοβω. Οχι οτι δεν επαιξε καλα ο γαυρος, αλλα το γκολ για οφφσαιντ το ειδα στο μοναδικο ριπλει που δειξανε ως τωρα, ενω το χερι του Μιραλας ειναι πεναλταρα καραμπινατη. Τελος παντων με την αδιαφορη πλεον Αρσεναλ καντε προσευχες στην Αγια Ντορτμουντ. Σε περιπτωση τριπλης ισοβαθμιας στους 7 βαθμους ο ΟΣΦΠ για που παει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Γιατί 7 η Μαρσέιγ; Που είχε πάρει x; 6 νόμιζα πως είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 επιτελους κ μπαλα κ αποτελεσμα.αρε Φετφα!!! αλλα δεν γινεται να χανουμε τετοιες ευκαιριες οπως του Μιραλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μπραβο ρε ομαδαρα Οι καλυτερες συνολικα εμφανισεις εκτος εδρας στο CL φετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Πάντως, είτε κερδίζει είτε όχι, αυτός ο Ολυμπιακός είναι ευχαρίστηση να τον βλέπεις. Όχι μόνο γιατί παίζει καλά, αλλά γιατί έτσι όπως παίζει, κάνει παιχνίδι και η άλλη ομάδα. Εμένα που με νοιάζει κυρίως να δω καλή μπάλα για 1,5 ώρα, μου αρέσει αυτό, ακόμα κι αν δεν κερδίζει πάντα. Ελπίζω να προχωρήσει τουλάχιστον στο Europa, για να δούμε κανένα καλό ματσάκι και την άνοιξη. Ο Μανιάτης μου άρεσε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Κι εγω την νικη λιγο Περαιωτικη την κοβω. Οχι οτι δεν επαιξε καλα ο γαυρος, αλλα το γκολ για οφφσαιντ το ειδα στο μοναδικο ριπλει που δειξανε ως τωρα, ενω το χερι του Μιραλας ειναι πεναλταρα καραμπινατη. Τελος παντων με την αδιαφορη πλεον Αρσεναλ καντε προσευχες στην Αγια Ντορτμουντ. φιλε εχεις προβλημα ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Απίστευτο παιχνίδι από τον Μανιατη. Χίλια μπράβο. Κι εγω την νικη λιγο Περαιωτικη την κοβω. Οχι οτι δεν επαιξε καλα ο γαυρος, αλλα το γκολ για οφφσαιντ το ειδα στο μοναδικο ριπλει που δειξανε ως τωρα, ενω το χερι του Μιραλας ειναι πεναλταρα καραμπινατη. Τελος παντων με την αδιαφορη πλεον Αρσεναλ καντε προσευχες στην Αγια Ντορτμουντ. Και στην Ευρώπη η διαιτησία σου φταίει εσένα? Τι είναι αυτό το πράγμα ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις