alexis333 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 «Κρούση» για επιστροφή Ριέρα…( ; ) Διαβαστε το υποτιθεμενο deal να γελασετε ...
Tilemaxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ούτε με σφαίρες. Εκτός αν θέλει να έρθει για backup του Μόνχε.
Komorias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 μεχρι να ερθει ο παραμυθινιο φατε γκολ απο Μιραλινιο,Τζιμπουρινιο κ Φουστερινιο χαχαχα :-D (στον Γαυρο)
margaritagr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τεραστιος Σπανουλης και σημερα. 26π με 6 ασιστ. Τετοιος παιχταρας ρε γμτ και να ναι ολοι οι αλλοι μετριοι..κριμα
FilipposMD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τεραστιος Σπανουλης και σημερα. 26π με 6 ασιστ. Τετοιος παιχταρας ρε γμτ και να ναι ολοι οι αλλοι μετριοι..κριμα Και 9 λάθη βέβαια. Εντάξει, όντως πολύ καλός ο Σπανούλης, αλλά αν πρέπει να παίζει ασταμάτητα, να κατεβάζει, να οργανώνει, να εκτελεί και να μαρκάρει, στα σοβαρά παιχνίδια θα πεθαίνει από την κούραση στο 30 και αντίο ζωή.
margaritagr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 πολυ τυχερος ο παο. Ο Ιμπαγασα δε προπονηθηκε ουτε σημερα
alexis333 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 http://www.novasport...rts.gr_newsfeed Μαλον θα υπογραψει συμβολαιο να μη παει σε ελληνικη ομαδα. Παντως θα ηταν καλη περιπτωση. Ειδικα αν ξεπερασε τους τραυματισμους που τον ταλαιπωρουσαν παλιοτερα.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χωρίς Ιμπαγάσα στο ντέρμπι! Ασχημα νεα παιδες .... Για να δουμε ποιος θα παιξει στη θεση του ... Λετε να βαλει Γεστε αντι Ιμπαγάσα ?
gchris7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί να βάλει και φουστερ εκεί και στα άκρα έναν από Μονχε-Χολεμπας-Αμπντουν. Ο Γεστε πάντως λένε είναι σε καλή κατάσταση. Για πείτε καμιά πρόβλεψη. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει άνετα. 3-0 από εμένα.
Narayan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει άνετα. 3-0 από εμένα.
firewalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Ποιοι "έξυπνοι" εκεί στο Πειραιά δεν έδωσαν πρόσκληση στον Τσάκα; Περνάμε όσα περνάμε, μας στερούν και τις μικρές χαρές! Μπορεί να βγει υπέρ του Ο.Σ.Φ.Π. η απουσία κοντοπίθαρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις