Tilemaxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ρε σεις, απορώ μέρες τώρα, ο ερωδιός που είναι? Έχει φάει ban βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ok, κάπου έχω χάσει επεισόδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ένα καλό nickname να βρει (όπως το Donna Karan Nea Ionia) και είναι πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Κακίες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Επιτέλους υπέγραψε ο Κάλστρομ! Χαχαχα Θεός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Παιδια πως βλεπετε τον αγωνα του Σαββατου στην Θεσσαλονικη?Το εχετε το διπλο?Δινεται και στοιχηματικα πολυ καλα στην Ευρωπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω 1-x θα πάει. Αλλαγή προπονητή του Άρη και καμία νίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αμα κερδισουμε ομως την ΑΕΚ εμεις,θα μεινουν πισω και μετα την ατυχη ηττα απο την Ντορτμουντ,νεα συνενομενη αποτυχια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ο Χολέμπας είναι "κανονικός" Έλληνας ε; Δεν το ήξερα. Κλήθηκε στην εθνική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Καναμε που καναμε καποιον Ελληνα, δε μπορουσαμε να κανουμε το Βιερινια τουλαχιστον? :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ο πατέρας του Χολεμπας είναι Ελληνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μετα την ατυχη ηττα απο την Ντορτμουντ,νεα συνενομενη αποτυχια? δηλαδη θεωρεις την ηττα απο την πρωταθλητρια Γερμανιας, στην εδρα της, ως ήττα εκτος προγράμματος; και με το βεβαρυμένο ιστορικό των εκτός εδρας ματς του οσφπ στο champions league; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 δηλαδη θεωρεις την ηττα απο την πρωταθλητρια Γερμανιας, στην εδρα της, ως ήττα εκτος προγράμματος; και με το βεβαρυμένο ιστορικό των εκτός εδρας ματς του οσφπ στο champions league; Εντός προγράμματος ήταν φυσικά, αλλά έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα αδικεί τον Ολυμπιακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ο πατέρας του Χολεμπας είναι Ελληνας... Αληθεια? Δε το ηξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 δηλαδη θεωρεις την ηττα απο την πρωταθλητρια Γερμανιας, στην εδρα της, ως ήττα εκτος προγράμματος; και με το βεβαρυμένο ιστορικό των εκτός εδρας ματς του οσφπ στο champions league; Βλεποντας στιγμιοτυπα απο τον αγωνα,γιατι δεν τον ειδα ολον,νομιζω οτι αν ειχε παιξει πιο εξυπνα,πιο ενεργητικα καποιες φορες,θα μπορουσε την ισοπαλια τουλαχιστον.Εχασε 2 μεγαλες ευκαιριες,ειδικα στο τελος με τον Μελμπεργκ στο φαουλ,αν επιανε ο Σουηδος την κεφαλια λιγο πιο σωστα ηταν σιγουρο γκολ.Δεν ειδα τιποτε το σπουδαιο απο την Γερμανικη ομαδα,θεωρω τον Ολυμπιακο αρκετα ανωτερο συνολικα,εκτος ισως απο την φυσικη κατασταση που δεν ειναι ο αποφασιστικος παραγοντας σε τετοιους αγωνες. Τα τελευταια χρονια παιζουν αρκετα καλα στην Ευρωπη και ειδικα στην τελευταια θητεια του Λεμονη,ειχαν παει εξαιρετικα.Κανει βηματα μπροστα ο Ολυμπιακος σε αυτον τον τομεα,παιρνει καλυτερους παικτες απο παλια,παιζει πιο ποιοτικα αυτα τα βλεπω,δεν σημαινει οτι επειδη ειμαι Παναθηναικος θα εθελοτυφλω παντοντε κατα του αιωνιου αντιπαλου.Ειμαι πρωτα φιλαθλος και μου αρεσει η αληθεια,οπως εγω την αντιλαμβανομαι,μπορει να κανω λαθος βεβαια,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Επισης σαν καλος παιχτης του στοιχηματος που προσπαθω να ειμαι,προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος γιατι θεωρω τον Ολυμπιακο πολυ καλη ομαδα για να πονταρεις σε αυτην ,αλλες φορες υπερ,αλλες κατα αναλογως τον αντιπαλο.Σπανια με εχει απογοητευσει σε αυτην την παραμετρο,ενω ο Παναθηναικος ,αν και ομαδα μου ειναι εντελως απροβλεπτος στοιχηματικα μεχρι την προ Φερειρα εποχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις