gchris7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καλά, αγώνες chl βρίσκεις εύκολα στο ιντερνετ σε πολύ καλή ποιότητα και με σοβαρούς εκφωνητές. Βέβαια το ERT HD είναι άλλη φάση αλλά δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. Εδώ ακόμα βλέπουμε στο παρακμιακό mega με 4:3 αναλυση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αλλιως ειναι να το βλεπεις στην 32" TV κι αλλιως σε μια 23" με οχι και τοσο καλη αναλυση/εικονα βιντεο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω συνδέσει το pc με 42' tv οπότε είμαι εξασφαλισμένος σε αυτό τον τομέα. Σε Αγώνες CHL πάντως βρίσκεις εύκολα streams σε HD ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ε και παλι η ποιοτητα δεν ειναι ιδια. Σε stream ποτε δεν εχω πιασει ποιοτητα οπως αυτη της τηλεορασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εγω εχω πιασει σε hd, και στην οθοναρα του imac ειναι σουπερ αλλα θα μαι μεσα οποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εγω εχω πιασει σε hd, και στην οθοναρα του imac ειναι σουπερ αλλα θα μαι μεσα οποτε.. Σε ποια θύρα βρήκες? Πλάκα πλάκα πρέπει να έχουν ξεμείνει λίγα των 100+ στα vip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μόνο στο εξωτερικό θα μεταδοθεί ζωντανά η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντόρτμουντ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/10, 21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, μιλώντας στον Sentra 103,3. «Για αυτή την ώρα η απόφαση είναι να γίνει η παραγωγή, για να μην υποστεί η Ελλάδα και η ΕΡΤ κυρώσεις και χλεύη και το σήμα να σταλεί μόνο στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα αν θέλουν να παιχθεί μαγνητοσκοπημένο το παιχνίδι την επόμενη μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=128809135 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εγώ μέσα θα είμαι, αλλά ο Καλφαγιάννης και το σινάφι του να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι η ΕΡΤ δεν είναι μαγαζάκι τους και θα φάνε το ξύλο της αρκούδας αν δεν το δείξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αποφασιζομεν και Διατάσσομεν.Κλείνουμε το μπακάλικο της γειτονιάς γιατί έτσι γουστάρουμε ρε αδερφέ Πάντως απο την θύρα 17 μια χαρά ορατότητα έχουμε :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Σε ποια θύρα βρήκες? Πλάκα πλάκα πρέπει να έχουν ξεμείνει λίγα των 100+ στα vip. εχω διαρκειας στην 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 http://liveonsat.com/LJ_foot_uefa_CL.php Τελικα θα το δουμε μονο απο το SAT1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 δε παιζουμε καλα αλλα ο παιχταρας το καρφωσε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 πω ρε φιλε, τι εβαλε το παλικαρι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 παλι ορθιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 τι να πιασει εκει ρε μαργαριτα, ψαχνεις δικαιολογιες?? εδω ο λεοναρντο εχει κανει παρτυ με τον μοντεστο, ο κοσταντσο σου φταιει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις