alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μαργαριτα δεν βλεπεις εσυ καθε μερα τον Μακουν στην προπονηση.Τι μπορει και τι δε μπορει να κανει. Κατι θα εχει δει ο Βαλβερδε και τον βαζει πιο μπροστα. Και ο Μακουν ειναι πολυδιαστατος παιχτης.Δεν ειναι το 6αρι το κλασικο. Εχει καλη πασα/μπαλια και σκοραρει πολυ συχνα. Αυτα απο ολα οσα εχει δειξει στη Λυων.
margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ειναι καθαρα κοφτης Αλεξη..αυτα που λες τα εχει σε ικανοποιητικο βαθμο για τη θεση του. Δεν ειναι ενας πχ Σιμαο που μπορει μονο να κοβει. αλλα μεχρι εκει, δε μπορουμε να τον λαουμε να παιξει μπροστα. για εκει τη δουλεια θα την κανει ο Ιμπαγασα, ο Ορμπαιθ ή ο γεστε(αν μεινει) Αν θες να το συζητησουμε περισσοτερο αυριο
Anubis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλα που να χανατε και 5-6 πρωταθληματα πως θα κανατε θα ηθελα να δω...
alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Στις 3/10/2011 στις 10:24 ΜΜ, margaritagr είπε Ειναι καθαρα κοφτης Αλεξη..αυτα που λες τα εχει σε ικανοποιητικο βαθμο για τη θεση του. Δεν ειναι ενας πχ Σιμαο που μπορει μονο να κοβει. αλλα μεχρι εκει, δε μπορουμε να τον λαουμε να παιξει μπροστα. για εκει τη δουλεια θα την κανει ο Ιμπαγασα, ο Ορμπαιθ ή ο γεστε(αν μεινει) Αν θες να το συζητησουμε περισσοτερο αυριο Αυτο το ξερω.6αρι παιζει ο ανθρωπος απλα σου λεω οτι εχει κι αλλα χαρακτηριστικα που μπορεις καποιο προπονητης συμφωνα με αυτα να τον κανει και 8αρι ας πουμε. Το εχει κανει στη Λυων.Επαιζε δλδ σαν 8αρι.Στο λεω γιατι το ξερω απο ανθρωπο που παρακολουθει Λυων και γαλλικο πρωταθλημα χρονια.. Επειδη δεν ειναι ετοιμος ακομα ισως ο Βαλβερδε τον βαζει να παρει παιχνιδια (εστω και πιο μπροστα ) μεχρι να βρει τον παλιο του εαυτο. Αυτο λεω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ερωτηση ,τον φετφατζιδη γαιτι δεν τον βαζει?Τρυματιας?Ειδικα τωρα που δεν εχετε πτερυγες.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2011 από SOCRATIS1000
EKTELESTES Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Στις 4/10/2011 στις 12:00 ΠΜ, SOCRATIS1000 είπε Ερωτηση ,τον γετφατζιδη γαιτι δεν τον βαζει?Τρυματιας?Ειδικα τωρα που δεν εχετε πτερυγες.. Καιρό τώρα..σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών.
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Στις 3/10/2011 στις 10:56 ΜΜ, alexis333 είπε Το εχει κανει στη Λυων.Επαιζε δλδ σαν 8αρι.Στο λεω γιατι το ξερω απο ανθρωπο που παρακολουθει Λυων και γαλλικο πρωταθλημα χρονια.. και ηταν τα χειρότερα παιχνιδια της καρριερας του. και βεβαια, επαιζε 8αρι οχι γιατι "το χε" απλα ειχαν αμυντικο χαφ τον Τουλαλαμ οποτε δεν επαιζε να παιξει 6αρι ο Μακουν και τον στριμωξαν οπου βρηκαν.
Erwdios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κι εμείς έχουμε αμ. χαφ τον Ορμπάιθ και τον στριμώξαμε 8αρι Πάντως πρέπει να δοκιμαστεί στην κανονική του θέση, για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, γιατί από αυτά που είδα με Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ, τρόμαξα...
EKTELESTES Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τι έγινε;;; Πολύ καλός ήταν με τον ΠΑΟΚ !! Είχε κάποια στιγμή κι όλας ένα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ποσοστό εύστοχων πασών, κάτι 28/29 νομίζω...(!)
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Οκ, ο Μαριβλάξ είναι ποιο βλάκας από αυτό που νόμιζα.
Erwdios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Στις 4/10/2011 στις 8:41 ΠΜ, EKTELESTES είπε Τι έγινε;;; Πολύ καλός ήταν με τον ΠΑΟΚ !! Είχε κάποια στιγμή κι όλας ένα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ποσοστό εύστοχων πασών, κάτι 28/29 νομίζω...(!) Καλός ήταν με ΠΑΟΚ, ίσως λόγω ονόματος και εμπειρίας να περιμέναμε κάτι παραπάνω πιο γρήγορα. Από τον τουρίστα που είδα στο ματς με τη Μαρσέιγ, σίγουρα καλύτερος ήταν, αλλά θέλει παιχνίδια.
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Για Μακουν δεν μίλαγες πριν? Εγώ πάντως από Ορμπαιθ περίμενα πολύ λιγότερα πράγματα από αυτά που βλέπω.
Erwdios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Στις 4/10/2011 στις 9:22 ΠΜ, gchris7 είπε Για Μακουν δεν μίλαγες πριν? Εγώ πάντως από Ορμπαιθ περίμενα πολύ λιγότερα πράγματα από αυτά που βλέπω. Για Μακούν μιλάω εγώ, δεν ξέρω αν μπερδεύτηκε ο φίλος ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ Ο Ορμπάιθ έκανε ματσάρα με ΠΑΟΚ δεν το συζητώ και για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ το περίμενα. Μακάρι να βρήκαμε το νέο Στολτίδη στο πρόσωπο του.
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Για Ορμπαιθ μίλαγε ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ Τον Μακουν τον έχουμε δει σε 2 εικοσάλεπτα, τι συμπέρασμα να βγάλεις... PS Καμιά σχέση ο Ορμπαιθ με τον Στολτιδη.
Dropsreef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ο Valverde είναι δουλευταράς προπονητής και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Έχει συγκεκριμένο πλάνο και φιλοσοφία για το πως θέλει να παίζει η ομάδα που κοουτσάρει. Έχει επιβάλει την πειθαρχία στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (βοηθάει βέβαια και η τυφλή εμπιστοσύνη που του έχει ο Μαρινάκης,) ενώ δουλεύει πολύ και στις στημένες φάσεις που είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δείχνει να γουστάρει το ποδόσφαιρο σαν άθλημα ,οι δηλώσεις του είναι πάντοτε μετρημένες καθώς επίσης κανένας αντίπαλος φίλαθλος/οπαδός δεν θα τον κατηγορήσει για προκλητική ή αλαζονική συμπεριφορά. Και κάπου εδώ ξεκινάνε τα αλλά: Να ξεκαθαρίσω ότι εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν θα έχουμε δέκα, πέντε, έναν ή κανέναν Έλληνα ποδοσφαιριστή στην 18αδα.Αν μπορώ να δω το 20%(και πολύ λέω) από την μπάλα που έπαιζε η Άρσεναλ με Henry-Pires-Vieira-Ljungberg ας γίνουμε ομάδα με Ισπανούς/Βέλγους/Γάλλους/Σέρβους. Έχεις το καλύτερο αμυντικό δίδυμο που πέρυσι σε έβγαλε ασπροπρόσωπο και πας και μου το διαλύεις στον σημαντικότερο μέχρι στιγμής αγώνα για την τρέχουσα σεζόν με έναν παίχτη που στην αρχή προοριζόταν για αριστερό μπακ(δανεικός και χωρίς option αγοράς), εξ ου και η μη απόκτηση του κλεισμένου Τζαβέλα. Έχεις έναν αμυντικό χαφ που τον στηρίζεις όσο δεν πάει άλλο (ναι στον Φουρτάδο αναφέρομαι) ενώ τον επιθετικό που έσωσε μία ομάδα μόνος του από τον υποβιβασμό δεν τον καλείς ούτε στα φιλικά στην Κύπρο τον Απρίλιο ενώ έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.(Δεν με απασχολεί αν ο Μήτρογλου είναι Έλληνας ας τον έλεγαν και Μήτρογλic) Φέρνεις έναν αμυντικό χαφ από την Αathletic ηλικίας 32 ετών, δανεικό και χωρίς option αγοράς (ο οποίος όντως είναι πολύ καλός παίχτης ) και αφήνεις στον πάγκο κρίνοντας τον ανέτοιμο έναν αμυντικό χαφ που του χρόνου μπορεί να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό (Ο Μακουν είναι χαφ εξάρι όσο και αν θέλουν κάποιοι να τον χαρακτηρίσουν 8αρι.Με κάλυψε ο Μika σε αυτό).Έχουμε δει τον Καμερουνέζο να παίζει σε όλες τις θέσεις πλην της φυσικής του. Και αναρωτιέμαι ο Μακούν είναι ανέτοιμος ενώ ο Αμπντούν που μέχρι τα μέσα Αυγούστου δεν είχε ομάδα κρίνεται έτοιμος ; Ψάχνουμε μία ρεζέρβα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να ξεκουράζει αυτήν την μπαλαδόφατσα τον Ιμπαγάσα και η επιλογή από ολόκληρη την Ισπανική αγορά(μια αγορά που φημίζεται για παίχτες με υποφερτή εως άριστη τεχνική,που οι ομάδες παίζουν με την μπάλα κάτω) είναι ο Γιέστε ? Ένας παίχτης καλός μεν αλλά σε διακοπές εδώ και ενάμιση χρόνο ; Μόνο και μόνο επειδή συνεργαστήκατε στην Αθλέτικ ;Ολόκληρη ισπανική αγορά δεν του γυάλισε κανένας πλην παιχτών της Βιγιαρεαλ (Μαρκάνο,Φουστερ) της Εσπανυολ (Ουρτάδο) και της Αθλέτικ.(Γιεστε,Ορμπαιθ ). Για να καταλήξω: Ο Βαλβέρδε δεν σταμάτησε ποτέ να γλυκοκοιτάζει την επιστροφή του στην Ισπανία. Με πολύ σίγουρες κινήσεις ξαναφτιάχνει το βιογραφικό του ώστε τον Μάιο να χτυπήσει πόρτες Ισπανών προέδρων και να πει κύριοι η ομάδα που συνεργάστηκα δύο χρόνια τώρα παρουσίασε αυτήν την εικόνα σε Ελλάδα και Ευρώπη και κατακτήσαμε τόσα τρόπαια. Το θέμα όμως για τον Ολυμπιακό είναι τι θα αφήσει πίσω του ο Βαλβέρδε? Έναν 36 χρονο Ιμπαγάσα έναν 35 χρονο Μέλμπεργκ έναν Μακουν που δεν θα μας έχει πείσει ότι αξίζει 3,5 μυρια για την αγορά του (και πώς να μας πείσει όταν τον βλέπω να αγωνίζεται ως αντι-Ιμπαγάσα και να εκτίθεται) ,έναν Ορμπαιθ,έναν Μαρκάνο που θα επιστρέψουν στις ομάδες τους και έναν Γιέστε που θα ψάχνει για τον επόμενο προορισμό του
Προτεινόμενες αναρτήσεις