Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω ,καιρο να δω τεοτια αρσεναλ.Μιλαμε παιζει μεσα στην εδρα της και ο ολυμπιακος την παιζει μονοτερμα μεσα στο emirates εδω και ωρα ,εχοντας διπλασιες ευκαιρεις ,δοκαρια κτλ.Κριαμ να το χασει ο γαυρος ,αληθεια.Τα θλει ο κωλαρακος της αρσεναλ και του βενκερ..

ΠΡεπι να το βαλετε μεχρι να μπει ο vanpersie και wieshire,μετα δεν μπορειτε αν κανετε τιποτα..

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε μας θελει ρε γμτ

Άμα δε σας ήθελε, θα είχατε φάει τουλάχιστον 2 γκολ στο β' ημίχρονο (το α' δεν το είδα). Ας μην είμαστε και αχάριστοι. :P :-)

Δημοσ.

καλά η άρσεναλ τελικά μεγάλο ναυάγιο..

ο ολυμπιακός μια χαρά στέκεται,κρίμα να μη πάρει βαθμό.

(αν και το χω παίξει 1 χαχα )

Δημοσ.

Για ποιον λες; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γι' αυτόν που έβγαλε Μιραλάς, όταν ο Τζιμπούρ έχει φτύσει τα συκώτια του πλέον. Αυτόν με τη μεγάλη μύτη.

Δημοσ.

Η Αρσεναλ τελικα φετος ειναι για πολλες κλωτσιες. Για αυτο ειναι τοσο κατω στο πρωταθλημα. Πολυ χαλι, παικτες οπως ο Ροζιτσκι και ο Αρσαβιν δεν μπορουν να παιξουν το 1-2 στα 5 μετρα. :fear: :shock:

Ναι και ομως!! Μιλαω για αυτους τους διαμονες που δεν εχουν κουραγιο ουτε να τρεξουν.

Δημοσ.

ερωδιέ, με αυτόν τον μάντζερ-μιζαδόρο-προπονητή, δε πάτε πουθενά. Δε μου γέμισε ποτέ το μάτι.

Διώξιμο. Να δείς που σήμερα θα πάρει κάνα Χ και αύριο "ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟΣ ΕΡΝΕΣΤΟ" κτλ κτλ κτλ.

Είναι κρίμα να έχετε πρόεδρο με φράγκα,αλλά προπονητή λαμόγιο και να του τα τρώει.

Δημοσ.

Αυτά τα ξέρω φίλε kane. Άντε να ξυπνήσει ο γαύρος όμως και να δει ότι παίζουν τα βύσματα Μαρκάνο - ορμπάιθ, αντί των Αβραάμ - Μακούν σήμερα. Απίστευτα πράγματα.

Ο Τζιμπούρ έχει φτύσει συκώτια και ο άλλος μου βγάζει Μιραλάς. Δεν γίνονται αυτά, Π Ο Υ Θ Ε Ν Α.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...