MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Aντε ρε, καλη αρχη Άντε να δούμε τι θα κάνετε κι εσείς αύριο. Εμεις παμε ταμειο αυριο με το χαραμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Άντε να δούμε τι θα κάνετε κι εσείς αύριο. Εμεις παει, αποκλειστηκαμε, τον ηπιαμε, γλεντησατε. Τελος. Σειρα σας τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αν η ομάδα είχε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της θα βλέπαμε άλλα πράγματα. Δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πολλά νεύρα είδα στο δεύτερο. Και στο πρώτο έτσι ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παλι θα με κανει ευτυχισμενο στοιχηματικα ο Θρυλος. Erwdios ελπιζω να επαιξες την συμβουλη μου για διπλο και under.Εγω παλι ως συνηθως κερδισα χαρη στον Θρυλο. Χωρις κακια ετσι?Καθαρα στοιχηματικα μιλαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να πώ οτι είμαι απογοητευμένος. Ίσως αν ξεκινούσαν οι Μακούν-Ιμπαγάσα να βλέπαμε άλλα πράγματα. Πιστεύω όταν μπεί σε 100% ρυθμούς η ομάδα να στρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αναμενομενο το αποτέλεσμα δυστυχώς. Μισό χρόνο χωρίς επίσημο ματς και χωρίς άκρα τι να κάνεις... Δεν φτάνει μόνο η έδρα. Φουστερ δεν ακούμπησε μπάλα Αμπντουν φιλότιμος αλλά λίγος για ολυμπιακό Γεστε ξέρει πολύ μπάλα αλλά δεν είναι ούτε για 20 λεπτά. Φεισα βαρύς. Ιμπαγασα πάει για σύνταξη. Μεγάλη ξενέρα, γιατί φέτος ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα να κάνει κάτι καλό στην Ευρωπη. Άτυχος και με Ριερα και με τις δυο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και με τους τραυματισμούς ιμπαγασα τζιμπουρ φετφα. Κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Οι μονοι που επαιξαν ηταν οι Μελμπεργκ Αβρααμ και Μιραλας στο 1ο Οι αλλοι ηταν εκτος τοπου και χρονου Ο Αμπντουν δε νομιζω οτι εχει θεση στον Ολυμπιακο του CL εκει που επαιζε παικτης οπως ο Γκαλετι Πουλησε αρχικα τη μπαλα στη φαση του γκολ και μετα ο Τοροσιδαρος κωλοκατσε και αφησε τον αλλο να περασει ανενοχλητος Αντε να τον πουλησουμε κι αυτον αφου τον ζηταει η Λιβερπουλ η Μπαρτσελονα κλπ να ησυχασουμε απο την μαυρη τρυπα που αφηνει πισω του με τις απιστευτες προωθησεις του Αντι να παρουμε 2-3 παικταραδες πηραμε 15 μετριοτητες Για CL αυτοι οι παικτες ειναι πολυ μικροι Τελος παντων η ομαδα ειναι ακομα στο 10% ετοιμη Επρεπε να ειχε ετοιμαστει πολυ νωριτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 χαλια μαγκες. τον Κοστανζο γιατι τον γιουχαρανε οι δικοι μας? ο αμπντουν καλος ειναι αλλα απο αυτον ξεκινησε το γκολ. παλια ειχαμε στα ακρα τον Τζολε κ Γκαλετι κ σημερα εχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio pepe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζω γιουχαρανε που γυρναγε η μπαλα πισω συνεχως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 κριμα ρε θρυλε.αλλιως ειχαμε μαθει στην ευρωπη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστά. Τεσσάρες και τριάρες απο ημιερασιτεχνικές ομάδες δεν τρώς κάθε μέρα στο σπίτι σου. Αλλιώς είχαμε μάθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 τον Κοστανζο γιατι τον γιουχαρανε οι δικοι μας? Μόλις γύρισα και δεν θέλω να ακούω το όνομα του καν. Για πολλές σφαλιάρες. Αν μπορούσα να χτυπήσω κάποιον σήμερα, θα τον επέλεγα. Τερματζής που κρατούσε 20 δευτερόλεπτα τη μπάλα, μέχρι να αποφασίσει να εκτελέσει και ΠΑΝΤΑ η μπάλα πήγαινε σε παίχτη της Μαρσέιγ. Τεσπα, η ομάδα ξέμεινε από δυνάμεις δυστυχώς και από μία βλακεία του Αμπντούν φάγαμε ένα γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έδειξε ωραία πράγματα απέναντι σε μία πιο έτοιμη ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι όταν δέσει η ομάδα θα την απολαύσουμε. Φανερή η έλλειψη παιχνιδιών και φυσικής κατάστασης. PS 1 Προς τους εραστές του καναπέ εδώ μέσα: Pizza, μπύρα, Playstation PS 2 Bening, σήμερα έχασα κάτι ψιλά από τα χοντρά που έβγαλα από το 3-0 της Μακάμπι (είναι παράδοση να τρώτε ακριβώς όσα ο Ολυμπιακός όταν πετυχαίνετε την ίδια ομάδα, Ανόρθωση π.χ.) Φιλικά πάντα και στοιχηματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις γύρισα και δεν θέλω να ακούω το όνομα του καν. Για πολλές σφαλιάρες. Αν μπορούσα να χτυπήσω κάποιον σήμερα, θα τον επέλεγα. Τερματζής που κρατούσε 20 δευτερόλεπτα τη μπάλα, μέχρι να αποφασίσει να εκτελέσει και ΠΑΝΤΑ η μπάλα πήγαινε σε παίχτη της Μαρσέιγ. Τεσπα, η ομάδα ξέμεινε από δυνάμεις δυστυχώς και από μία βλακεία του Αμπντούν φάγαμε ένα γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έδειξε ωραία πράγματα απέναντι σε μία πιο έτοιμη ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι όταν δέσει η ομάδα θα την απολαύσουμε. Φανερή η έλλειψη παιχνιδιών και φυσικής κατάστασης. PS 1 Προς τους εραστές του καναπέ εδώ μέσα: Pizza, μπύρα, Playstation PS 2 Bening, σήμερα έχασα κάτι ψιλά από τα χοντρά που έβγαλα από το 3-0 της Μακάμπι (είναι παράδοση να τρώτε ακριβώς όσα ο Ολυμπιακός όταν πετυχαίνετε την ίδια ομάδα, Ανόρθωση π.χ.) Φιλικά πάντα και στοιχηματικά Δεν φταίει πάντα ο τέρμας μωρέ. Είχαν νεύρα οι παίκτες ή έτσι μου φάνηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 κριμα ρε θρυλε.αλλιως ειχαμε μαθει στην ευρωπη... http://www.youtube.com/watch?v=x-IFzCFcYos Make my day Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις