Rabican Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ουτε που τον ειχα προσεξει αυτον. σε εμας γιατι δεν επαιζε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ήταν μόνιμα τραυματίας Ήταν κακός αμυντικά Έπιανε θέση ξένου Είχες και Raul Bravo που τότε έκανε 1-2 καλές χρονιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Άρχισε τις Τζιμπουριές ο Τζιμπούρ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εν τω μεταξυ ο κεσελ κανει ματσαρες με την εθνικη του..ελπιζω φετος να ναι οκ και με την ομαδα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εν τω μεταξυ ο κεσελ κανει ματσαρες με την εθνικη του..ελπιζω φετος να ναι οκ και με την ομαδα μας Η ομάδα, όσον αφορά τη θέση 2, θέλει παίκτες που να πάνε στο ΟΑΚΑ και να έχουν τα @@ με 20.000 κόσμο να σου βάλουν 4-5 τρίποντα και άντε γεια. Ο Κέσελ δεν είναι τέτοιος παίκτης (ακόμα τουλάχιστον). Κάτι τέτοιο είχε κάνει ο Γιοτάμ ο Χαλπερίν μια φορά με το βάζελο και τον είχα παραδεχτεί.. Στο site αν τελικά καταφέρεις να συνδεθείς, πληρώνεις με την κάρτα σου εκείνη τη στιγμή, ή απλά κλείνεις το εισιτήριο? Ξέρουμε ποιες κάρτες δέχονται? Λογικά Mastercard δε θα έχουν πόβλημα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως ο πρόεδρας πολύ έξυπνος. Σου λέει "στο τελευταιο ματς με την Αρσεναλ μπορεί μην κρίνεται τίποτα καθως μπορεί να έχουμε καπαρώσει την 4η θέση, οποτε ας πουλήσω απο τώρα τα εισιτήρια να έιμαι κομπλέ"....Να πάρω ή να μην πάρω εισιτήρια αύριο? Ηδού η απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Στο site αν τελικά καταφέρεις να συνδεθείς, πληρώνεις με την κάρτα σου εκείνη τη στιγμή, ή απλά κλείνεις το εισιτήριο? Ξέρουμε ποιες κάρτες δέχονται? Λογικά Mastercard δε θα έχουν πόβλημα έτσι? Δεν πληρώνεις τίποτα.Με το που ολοκληρώσεις την διαδικασία σου εμφανίζει τον κωδικό κράτησης και με αυτόν(μαζί με την ταυτότητα) πηγαίνεις και τσιμπάς τα εισιτήρια σου. (Διάβασα το θέμα που άνοιξες σχετικά με την αγορά των εισιτηρίων.Με ανανέωση της σελίδας κάθε δύο τρία λεπτά εισιτήριο δεν πρόκειται να βρεις.Με ανοιχτά 6-7 tabs της συγκεκριμένης σελίδας https://ticket2.olympiacos.org/vetms/customer_buy_step_3.jsp και συνεχώς ανανέωση με το ένα χέρι στο ποντίκι για εναλλαγή των καρτελών και το άλλο χέρι στο πληκτρολόγιο για F5 κάτι μπορεί να γίνει) Να πάρω ή να μην πάρω εισιτήρια αύριο? Ηδού η απορία. Εγω λεω να το παλέψω και να το χτυπήσω μέσω Internet βέβαια που δεν το χρεώνομαι.Ούτως η άλλως η αγορά των εισιτηρίων θα γίνει μετά τον αγώνα με την Μαρσειγ.(Αν πέσει παπάρι χλωμό να το αγοράσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 έεεετσι. δώσε τσάμπα εισιτήρια στο λαό http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=202121&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16641&Round=252785 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει δει κανεις φωτο του Μαρινακη με κουστουμια και αθλητικο παπουτσι NIKE ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomalegan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 έεεετσι. δώσε τσάμπα εισιτήρια στο λαό http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=202121&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16641&Round=252785 Εδώ έχει και διαγωνισμό http://www.nova.gr/el-gr/mynova/ta-pronomia-moy/contests/2096-.cmt για διαρκείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, για πείτε μου κάτι γιατι μάλλον είμαι τρελός. Δεν είχε βγει ανακοινωση στο επισημο site οτι παρασκευή βγαίνουν τα εισιτήρια με Arsenal; Η εν πάσει περιπτώσει σε εφημερίδα; Που στο διάολο το είχα δει; Πήρα στη Citibank και δεν είχαν ιδέα για εισιτήρια. Μου είπαν οτι δεν εχουν κάποια ενημέρωση. Εν τω μεταξύ ψάχνω στο ιντερνετ και όντως δεν υπάρχει κάποια τέτοια ανακοίνωση. Στον ύπνο μου την είδα; Παρεμπιπτόντως το site βρίσκεται λέει στο μέγιστο αριθμό συνδέσεων. Τι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, για πείτε μου κάτι γιατι μάλλον είμαι τρελός. Δεν είχε βγει ανακοινωση στο επισημο site οτι παρασκευή βγαίνουν τα εισιτήρια με Arsenal; Η εν πάσει περιπτώσει σε εφημερίδα; Που στο διάολο το είχα δει; Πήρα στη Citibank και δεν είχαν ιδέα για εισιτήρια. Μου είπαν οτι δεν εχουν κάποια ενημέρωση. Εν τω μεταξύ ψάχνω στο ιντερνετ και όντως δεν υπάρχει κάποια τέτοια ανακοίνωση. Στον ύπνο μου την είδα; Παρεμπιπτόντως το site βρίσκεται λέει στο μέγιστο αριθμό συνδέσεων. Τι συμβαίνει; Και γω το είχα δει, νομίζω στον πρωταθλήτη Εξώφυλλο Πρωταθλητή - Τρίτη 6/9. Και γι'αυτό έχει μπουκώσει πάλι το site. Κατάφερα πάντως να συνδεθώ πριν λίγο και δεν έχει καν επιλογή για τον αγώνα με Arsenal, ούτε καν γκριζαρισμένη.. Τι να πω, ότι να' ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, για πείτε μου κάτι γιατι μάλλον είμαι τρελός. Δεν είχε βγει ανακοινωση στο επισημο site οτι παρασκευή βγαίνουν τα εισιτήρια με Arsenal; Η εν πάσει περιπτώσει σε εφημερίδα; Που στο διάολο το είχα δει; Πήρα στη Citibank και δεν είχαν ιδέα για εισιτήρια. Μου είπαν οτι δεν εχουν κάποια ενημέρωση. Εν τω μεταξύ ψάχνω στο ιντερνετ και όντως δεν υπάρχει κάποια τέτοια ανακοίνωση. Στον ύπνο μου την είδα; Παρεμπιπτόντως το site βρίσκεται λέει στο μέγιστο αριθμό συνδέσεων. Τι συμβαίνει; Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Μάλλον θα το είπε κανένας άσχετος απο εδω μέσα και εμείς το θεωρήσαμε δεδομένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 τι εγεινε δεν δειχνει πουθενα τον αγωνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει δει κανεις φωτο του Μαρινακη με κουστουμια και αθλητικο παπουτσι NIKE ? Δεν εχει λεφτα για καυριλε παπουτσια... Για αυτο τα πηρε 15 ευρωπουλα απο παζαρι Πειραια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις