kanesaxo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δε ξέρω,εάν έχει συζητηθεί ξανά, αλλά διάβαζα κάπου πως παίρνει ελληνική υπηκοότητα ο Χολέμπας. Έχει κάποιο έλληνα γονέα; ή είναι "ελληνοποίηση";
alexis333 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Χοσέ Χολέβας από τα... Τρίκαλα Σε ενα μηνα θα τον λεμε Ιωσηφ Χολέβα .... Χαχαχαχα
kanesaxo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Πατέρας του είναι Έλληνας. Το έχει ρίζες απο την Ελλάδα,σύμφωνα με το δημοσίευμα σημαίνει ο πατέρας του πως είναι έλληνας; μάλιστα...
alexis333 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Παει κι αυτος .... Το... φινάλε του Μαθία!
Rabican Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αυτος ο μαθιας σαν να περασε χωρις να ακουμπησε μου φαινεται...
gchris7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το έχει ρίζες απο την Ελλάδα,σύμφωνα με το δημοσίευμα σημαίνει ο πατέρας του πως είναι έλληνας; μάλιστα... Τι εννοείς? Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Ο Πατέρας του είναι Ελληνας και η μητέρα του από Ουρουγουάη νομίζω. Μόνο Γερμανός δεν είναι δηλαδή, απλά γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.
Dropsreef Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αυτος ο μαθιας σαν να περασε χωρις να ακουμπησε μου φαινεται... Ο Μαθίας έβγαζε το ψωμί του καθώς αγόραζε παίχτες με το κιλό στην Λίβερπουλ και κατάφερνε να τους πουλάει σε τιμή πολύ υψηλότερη από την πραγματική τους ποδοσφαιρική αξία.Ο λόγος προφανής.(Άλλο ο παίχτης να έχει θητεία στην κάτω Ραχούλα και άλλο στην δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ).Στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να λειτουργήσει ανάλογο "σύστημα".
alexis333 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.dailymotion.com/video/xkveve_yyyyy-yyyyy-yy-yyyyy_fun Χαχαχαχαχα.... Πολυ καλο το βιντεο ...
alexis333 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Γιατι κυκλοφορουν απο αυριο τα εισητηρια ενος αγωνα που θα γινει σε ενα μηνα ? Τα πλάνα Βαλβέρδε για Μαρσέιγ ----------------Κοστανζο------------------- Τορο --- Παπ --- Μελμπεργκ --- Χολεμπας -------- Μακουν ----- Φεισα ---------- -------------- Φουστερ -------------------- Φετφα -------------------------------- Γεστε ------------------- Μιραλας --------------------
gchris7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 O Τζιμπουρ ακόμα τραυματίας είναι? Καλά κρασιά.
dismemberer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μια-μια οι μεταγραφες μας στο μπασκετ ρε μλκ. http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/ston_olympiako_o_mantzarhs.1355972.html Ο τελευταιος τυπος δεξια ειναι ο Ματζαρης για οσους ψαχνουν.
Erwdios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία, θα έχουμε κάποιον να μπινελικώνουμε στο ΣΕΦ. Αποκτά νόημα η προσέλευση σε αγώνα μπάσκετ, ξέρουν τι κάνουν οι Αφοι Φαπόπουλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις