alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Προλαβαινουμε να παρουμε Βιερινια ??? :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Προλαβαίνω να χάσω τα 5 κιλά που πήρα φέτος... και τα άλλα 5 πέρυσι κλπ κλπ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Η καλυτερη κινηση ηταν να δοθει ο Ριερα Του χρονου θα καταντουσε Ντιογκο που δεν τον θελουν πλεον ουτε για να σκουπιζει τον παγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Και ο Λετο δεν σας πεφτει ασχημος. Τωρα που πουλαει και ο αλλος παιζει να τον πετυχετε και σε τιμη ευκαιριας αμα ψαχτει ο Βαγγελας. Η πωληση του Ριερα ηταν η καλυτερη μεταγραφικη κινηση του φετινου καλοκαιριου απο πλευρας ΟΣΦΠ. Μετα τους οπαδους της Λιβερπουλ πανηγυριζουν κι αυτοι του ΟΣΦΠ για την φυγη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβάζω πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για επιθετικό.Γιατί δεν φέρνουν πίσω τον μαμά-Ντιόγκο ; Επίσης Ουρτάδο: "Επιλογή μου να φύγω από την Ελλάδα" Tί λες μωρή Νelly F-Urtado ? Έχει κάνει τρελό παντελόνιασμα φέτος ο Μαρινάκης ε? 6μύρια απο Nova+champions league+αποκλεισμός Παναθηναϊκού+πώληση Ριέρα+μεγάλος αριθμός διαρκείας(τα οποία ξεκινάνε απο 400€ ε,οχι απο 100) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Tί λες μωρή Νelly F-Urtado ? lol Έχει κάνει τρελό παντελόνιασμα φέτος ο Μαρινάκης ε? 6μύρια απο Nova+champions league+αποκλεισμός Παναθηναϊκού+πώληση Ριέρα+μεγάλος αριθμός διαρκείας(τα οποία ξεκινάνε απο 400€ ε,οχι απο 100) Tί λες μωρή Νelly F-Urtado ? Μείον είναι πάλι φίλε. Η ομάδα δεν φτιάχτηκε φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ακραίες… Ολυμπιακές καταστάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Πλεόνασμα 10 εκατομμυρίων! Συνοψίζοντας λοιπόν η «σούμα» από τα χρήματα που εξοικονομεί ο Ολυμπιακός από μερικούς ποδοσφαιριστές που πληρώνονταν αδρά και χωρίς να έχουν μεγάλη προσφορά στην ομάδα, φτάνει στα 10,47 εκατομμύρια ευρώ. Και φανταστείτε, πως υπολογίζουμε μόνο τα χρήματα που θα έπαιρναν για την τρέχουσα σεζόν οι εν λόγω παίκτες, αφού μερικοί εξ αυτών δεσμεύονταν με περισσότερα χρόνια συμβολαίου (Ντουντού, Ριέρα, Λεονάρντο, Ουρτάδο). Τα χρήματα αυτά μόνο λίγα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς μπορεί η διοίκηση του συλλόγου να τα διαθέσει για να φέρει κάποιους παίκτες, οι οποίοι θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα και να ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά: Ντουντού: 2.200.000 Ραούλ Μπράβο: 1.700.000 Λεονάρντο: 670.000 Ρόμενταλ: 1.350.000 Ουρτάδο: 1.150.000 Ριέρα: 3.400.000 Σύνολο: 10.470.000 Τέλος, για αποφυγή παρεξηγήσεων, να σημειώσουμε πως στο παρακάτω σύνολο δεν υπολογίζουμε τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία του συλλόγου από τις μεταγραφές των Ντουντού και Ριέρα, όπως και εκείνα που δόθηκαν στους Λεονάρντο, Ρόμενταλ και Ουρτάδο για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους. Βαλε και Champions league , τηλεοπτικα και διαρκειας ( τα οποια δεν ηταν και λιγα ) .... Μια χαρα .... Αλλα δεν εχουμε ουτε αριστερο ουτε δεξι χαφ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Η λέξη απόσβεση μας λέει κάτι; Επίσης για τις αποζημιώσεις γαργάρα το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ο ριερα στη γαλατα θα κανει παπαδες...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ο ριερα στη γαλατα θα κανει παπαδες...; Γιατι ειναι πολυ καλος παικτης μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι ειναι πολυ καλος παικτης μηπως? Ειδαμε ποσο καλος παικτης ηταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daftfunk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι ο Ριερα ειναι ενας καλος παικτης..τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο....εχει να παιξει μπαλα καλη απο την εποχη που ηταν στην Εσπανιολ...καλως η κακως επρεπε να τον δωσουν εφοσον ηθελε τα λεφτα των Τουρκων.....θα τη παλεψουμε χωρις τον ριερα αριστερα...υπαρχουν Αμπντουν,Γεστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Η μεγαλύτερη χαρά του αντίπαλου δεξιού μπάκ ήταν. Και που, στην Ελλάδα έ. Χίλιες φορές Αμπντούν, μπράβο στην διοίκηση για το deal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πλεόνασμα 10 εκατομμυρίων! Βαλε και Champions league , τηλεοπτικα και διαρκειας ( τα οποια δεν ηταν και λιγα ) .... Μια χαρα .... Αλλα δεν εχουμε ουτε αριστερο ουτε δεξι χαφ .... Καλα το αρθρο ειναι για τα πανηγυρια. Ο ορισμος της παρωδιας. Εχει παρει τα προσεγγιστικα νουμερα απο τις τιμες που γραψαν οι φυλλαδες οτι πουληθηκε ο παιχτης, πηρε και τα νουμερα αγορας παικτων επισης με βαση οσα γραψαν οι φυλλαδες, εκανε μια γαματη προσαθφαιρεση και τσουπ σου βγαζει το πλεονασμα. Στο μεταξυ δεν εχει υπολογισει το βασικοτερο των εξοδων, τις αποζημιωσεις των παικτων για τα συμβολαια που εσπασε Λογιστης πρεπει να το εφτιαξε. Συν οτι για να δεις αν εισαι πλεονασματικη εταιρεια δεν κανεις προσθαφαιρεσεις εσοδων και εξοδων. Παιρνεις για παραδειγμα τον Ριερα και λες: Πληρωσα τοσα για τον παιχτη συνολικα, τον κρατησα στην ομαδα τοσο, μου προσεφερε τοσα και τωρα τον πουλαω τοσο. Βγαινω κερδισμενος απτο deal? @@, πλην ειμαι με τον Ριερα. Παρολα αυτα στο αρθρο βλεπουμε για ενα κερδος του Ολυμπιακου, υψους 3.5εκ ευρω απτον Ριερα. Τα ιδια ισχυουν για καθε παικτη απο αυτους που εχει η λιστα. Ολοι προκαλεσαν ζημιες και ΟΧΙ κερδος οπως παρουσιαζει το αρθρο. Τελος παντων η παραπανω σουμα, μου θυμιζει την σουμα του θεουλη Τσουκαλα http://www.youtube.com/watch?v=05-QEfpu04o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις